7 tips om je zijns-kracht in liefde te omarmen

succesdeur open zetten
Mirna den Reijer

Mirna den Reijer

Moeder van 4. Levenspartner van Bas. Onderneemster vanuit hart en ziel. Helpt ondernemers met de creatie van een gezonde winst op alle vlakken.

Alles wat je in het leven manifesteert, komt voort uit je ZIJN.
Wie je als persoon BENT, bepaalt wat je DOET.
Wat je doet, geeft vervolgens een RESULTAAT.

Dit noemen we ook wel het ZIJN – DOEN – HEBBEN – proces, het proces van manifestatie. Omdat alles begint met wie je bent, is het belangrijk om dat wie je bent in liefde te omarmen. Hiervoor heb ik een aantal handige tips

1. Lach
Een glimlach geeft je stresshormonen rust.

2. Kom in beweging
Ga de natuur in. Zoek het groen op. Groen is de kleur van het helen van het hart.

3. Plug uit
Zet met regelmaat je telefoon, laptop, tablet etc. even helemaal uit en geniet van je ZIJN.

4. Vermijd negativiteit

5. Neem om moment om te focussen op je ademhaling
Welke intenties adem jij in?

6. Pak je balans in je zijns-kracht
Zet je handen tegen elkaar voor je borst. Zet je ene voet bovenop de andere voet. Focus op een punt voor je dat niet beweegt. Adem diep in en uit. Wissel na een paar minuten van voet.

7. Neem regelmatig hersen-vrij
Heb je een werkdag? Neem van elk uur 55 minuten om te werken en 5 minuten hersen-vrij. Ga even dansen, springen of sluit even je ogen voor een power nap.

Jouw levenspad is geen kwestie van geluk. Het is een optelsom van de keuzes die je dagelijks maakt. Maak daarom krachtige, positieve keuzes vanuit je zijns-kracht. Elke dag opnieuw maak je keuzes. Alles is een keuze, al is het een keuze hoe je met bepaalde situaties omgaat.

Kun je nog wel wat hulp gebruiken op jouw pad in het versterken van je zijns-kracht? We helpen je graag! Kom gerust eens met ons kennismaken tijdens Business & Meaning. Daarin geven we je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Meer informatie over het weekend kun je hier vinden. Tevens kun je je hier aanmelden.

Liefs,
Mirna

0 0 stemmen
Article Rating

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Abonneer
Laat het weten als er
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Search

Over ons

hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x

become unstoppable!