Gewoonten
Mirna den Reijer

Mirna den Reijer

Moeder van 4. Levenspartner van Bas. Onderneemster vanuit hart en ziel. Helpt ondernemers met de creatie van een gezonde winst op alle vlakken.

Het vinden van jezelf is soms best een uitdaging. Het is een uitdaging waar veel ondernemers mee worstelen. In deze zoektocht komen vaak dezelfde vragen voorbij. Wie ben je? Wat is jouw purpose? Wat is jouw zielenmissie? Hoe houd je van jezelf? Hoe durf je jezelf te laten zien? Van welke betekenis kan je zijn? Hoe combineer je nu alle voor jou juiste elementen in jouw business? Welke gewoonten ondersteunen jouw succes en welke niet? De antwoorden op deze vragen kunnen uitdagend zijn en ze bundelen tegelijkertijd jouw rijkdom op alle vlakken. Het is onze passie om je in deze zoektocht te helpen vanuit liefde en kracht.

Wat is rijkdom? Wat is een betekenisvol rijk leven?

Het is onze rotsvaste overtuiging dat wanneer je jouw missie voelt en je van betekenis kunt zijn op alle vlakken, dat alles veel makkelijker gaat en dat je leeft vanuit een liefdevolle flow. Een flow vanuit innerlijke kracht.

Het begint altijd met de vraag “Wie ben je en wie wil je zijn?” Waar je op dit moment staat, is het resultaat van wie je bent. Waar je gaat, hangt totaal af van wie je kiest te zijn. Verander je binnenkant en de buitenkant verandert mee. Dit is ons eigen verhaal. Dit is ons levensmotto. We zijn ondernemers, partners en ouders van vier geweldig, bijzondere kids. Tegen hen zeggen we steeds: “Alles is een keuze en bij alles wat er gebeurt, heb je de keuze hoe je ermee omgaat”. Het is onze missie om ondernemers als jij de tools aan te bieden zodat je een rijk leven op alle vlakken te kunt creëren.

Eén van de belangrijkste dingen die je als ondernemer kunt doen om een rijk leven te creëren, is jezelf een aantal belangrijke gewoonten eigen te maken.

9 gewoonten

1. Impact maken

Doe iets waarmee je impact kunt maken in de wereld en houd van elke stap die je zet. Houd van elke minuut waarin je een bijdrage levert aan de wereld. Leef en adem impact. Dat is waar je voor leeft.

2. Intuïtie volgen

Leef, onderneem en creëer vanuit je intuïtie. Laat je gevoelige kant spreken en vertrouw op je gevoel.

3. Kansen zien

Zie de kansen die voorbij komen en besef dat het leven niet perfect is. Geniet van de imperfectie van het leven en omarm de imperfectie in liefde.

4. Doelen bepalen

Stel jezelf doelen en laat de doelen dan los. Besef dat het niet gaat om het doel op zich, maar om het proces, jouw persoonlijke groei op weg naar je doelen. Maak een verschil en leer anderen ook een verschil te maken. Dit vormt voor in belangrijke mate jouw succes: anderen succesvol maken en in betekenis laten leven.

5. Zielenmissie vervullen

In het leven is het een luxe om je zielenmissie te kunnen vervullen. De kunst en kracht van vervulling. Voel elke dag de dankbaarheid voor alle mooie dingen op je pad komen op de weg naar de vervulling van je zielenmissie.

6. Balans vinden

Zorg voor een goede balans tussen hard spelen en hard werken en geniet van beide.

7. Mogelijkheden zien

Kijk altijd naar wat er wel is, in plaats van naar wat er ontbreekt. Denk in mogelijkheden. Omring jezelf met positiviteit en kies ervoor om alles met positiviteit te zien en aan te gaan.

8. Focus bepalen

Zorg voor een duidelijke focus. Laat je niet van je pad afbrengen door de verleidingen van het leven.

9. Intentie zetten

Stemmen af op de universele energie en leef vanuit intentie. Leer elke dag en besef dat elke dag leren een way of life is. Zie kansen en wees leergierig. Leef en adem kansen vanuit hart en ziel.

Voor een rijk leven vanuit betekenis draait het om day-by-day, step-by-step. Met het volledige commitment naar jezelf om elke dag stappen te zetten, hoe klein ze ook zijn. Leg de volledige focus op de betekenis die je wilt brengen in de wereld.

Meer leren over goede gewoonten voor meer rijkdom?

Ben je nieuwsgierig wij jou verder kunnen helpen met het creëren van goede gewoonten op weg naar rijkdom op alle vlakken?

Wil je eens persoonlijk met ons kennismaken?

Dan nodigen we je van harte uit voor onze nieuwe training Business & Meaning. Een weekend vol rijkdom en betekenis.

Wie weet tot dan!

Bas & Mirna

Facebook | Instagram | Spotify

0 0 stemmen
Article Rating

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Abonneer
Laat het weten als er
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Search

Over ons

hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x

become unstoppable!