Succes in Balans

be. do. have.

Gezien op TV:

Passie, liefde en jouw missie centraal stellen in je bedrijf. Betekenisvol ondernemen. Met vertrouwen vanuit wie jij bent. Wij helpen ambitieuze ondernemers om meer uit hun leven en bedrijf te halen. Dit doen we via online tools, live events en business retreats.

Enkele ervaringen...

Nieuwste updates...

Podcast

Podcast #71 – In gesprek met Marja Dettmer

In gesprek met Marja Dettmer over het aanspreken van onze innerlijke kracht en innerlijke stem. Het kiezen voor angst of liefde is altijd een interessant vraagstuk en in deze tijd meer dan ooit actueel. NU is het moment om vanuit liefde je innerlijke stem te laten spreken en te zorgen voor de verspreiding van lichtpuntjes.

Lees verder »
Podcast

Podcast # 70 – In gesprek met Fiona Zwart

In gesprek met Fiona Zwart. Onderneemster en presentatrice van Café Weltschmerz. Bas spreekt met Fiona over haar visie. Het café en natuurlijk het bekende Verboden Jaaroverzicht waarmee ze op Radio 2 een terugkerende reclame wist te maken tijdens de Top 2000. Kortom: Luisteren dus en doorsturen die podcast.

Lees verder »
onrust
Blog

Voel je onrust? Dit kun je eraan doen.

Tot een paar jaar geleden was ik altijd zoekende. Ik had een mega gevoel van onrust en het gevoel van thuis-zijn ontbrak. Ik was altijd weg en onderweg, had geen rust in mijn kont. Als ik op vakantie ging en op de plek van bestemming aankwam, dan had ik het gevoel meteen alweer te moeten

Lees verder »
Podcast

Podcast #69 – Check-up tips voor 2021

Bewogen jaar 2020 is afgesloten. Tijd dus voor een check-up. Hoe staat het met de doelen die je aan het begin van dit jaar hebt gesteld? Wat heb je bereikt? Waar ben je supertrots op en wat wil je voor het komende jaar anders gaan doen? Voor 2021 is het doel wat mij betreft om

Lees verder »
Scroll naar top

become unstoppable!