[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_new=”id^2826|url^https://hooggevoeligondernemen.nl/wp-content/uploads/2017/06/hgo_background.png|caption^null|alt^null|title^hgo_background|description^null” bg_image_repeat=”no-repeat” css=”.vc_custom_1512469140284{padding-right: 5% !important;padding-left: 5% !important;}”][vc_column][vc_column_text]

GEFELICITEERD EN DANK JE WEL!

(Email met download link is onderweg)

[/vc_column_text][vc_column_text]Bedankt voor het invullen van je gegevens. We sturen nu een mail met de downloadhgo_photo_round link naar de door jouw opgegeven email adres.

Bas van Vugt en  Mirna den Reijer zijn de eigenaren van De Hooggevoelige Ondernemer. Zij helpen hooggevoelige ZZP´ers en kleine ondernemers die worstelen met zichzelf en hun onderneming. Het is hun doel om zoveel mogelijk hooggevoelige ondernemers vooraan te positioneren in de zingevingseconomie. De kern van de Hooggevoelige Ondernemer is het creëren van rijkdom op alle vlakken. Persoonlijke rijkdom, Zakelijke rijkdom en Financiële rijkdom. In het programma dat wordt aangeboden, worden deze stappen en hun samenhang uitgebreid behandeld zodat de hooggevoelige ondernemer zijn plaats volledig in kan nemen in de zingevingeconomie.

Dit is wat je kunt doen om alvast te beginnen…[/vc_column_text][ult_dualbutton btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#00304c” btn_border_size=”3″ button1_text=”MEER INFORMATIE!” icon_link=”url:http%3A%2F%2Fhooggevoeligondernemen.nl%2Febook-weekend-workshop||target:%20_blank” btn1_background_color=”#004f9f” btn1_bghovercolor=”#004f9f” icon=”Defaults-info-circle” icon_color=”#ffffff” icon_hover_color=”#f2f2f2″ button2_text=”AANMELDEN ‘GRATIS’ WEEKEND” btn_icon_link=”url:http%3A%2F%2Fhooggevoeligondernemen.nl%2Febook-weekend-workshop||target:%20_blank” btn2_background_color=”#004f9f” btn2_bghovercolor=”#004f9f” btn_icon=”Defaults-heart” btn_icon_color=”#ffffff” btn_iconhover_color=”#f7f7f7″ btn1_text_color=”#ffffff” btn2_text_color=”#ffffff” title_font_size=”desktop:23px;” title_line_ht=”desktop:25px;”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_column_text]

Stap 1

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

Creëer een speciale “Hooggevoelige Ondernemer” map

Whitelist alle e-mails die komen van Hooggevoelige Ondernemer zodat je er zeker van kunt zijn dat ze niet in je spam of junkmap terecht komen. (Vind je mijn mail in je spam, sleep hem dan naar je normale inbox.)

Dit is belangrijk! Je zult niet alleen updates over nieuwe ontwikkelingen ontvangen, maar ook zul je notificaties ontvangen over mijn gratis webinars, praktische tips en links naar belangrijke Facebookberichten.

Als je de e-mails niet ontvangt zul je deze belangrijke updates missen en zul je niet van alle voordelen als abonnee van Hooggevoelige Ondernemer kunnen genieten.

Volg a.u.b. de onderstaande stappen zodat je niks zult missen:

Als je Gmail of andere web-based e-mails gebruikt die nieuwsbrieven wegfiltert — dan kun je de e-mails van Hooggevoelige Ondernemer ‘slepen’ naar jouw Priority Inbox.

(Je zult niks willen missen)

Creëer een speciale “Hooggevoelige Ondernemer” map waar je al mijn e-mails kunt opslaan nadat je ze hebt gelezen. Dit is belangrijk! Stel geen automatische filters in die dit moeten doen omdat dat de kans groot is dat je iets mist. Het is beter als je ze handmatig in de map stopt nadat je de inhoud hebt gelezen.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_column_text]

Stap 2

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

Wil je onze Facebook pagina LIKEN? 😉

Neem even 2 seconden om deel te nemen aan de Hooggevoelige Ondernemer Facebook pagina. Dit is namelijk mijn favoriete manier om met jou te communiceren buiten de e-mailupdates.

Je wilt de tips en strategieën die ik zal delen niet missen:

https://www.facebook.com/dehooggevoeligeondernemer/

Wij zouden het heel erg waarderen als je ons een like geeft en een comment achterlaat!

Ik wens je alvast veel leesplezier en succes met de opdrachten!

Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je vragen hebt.
[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_column_text]

Stap 3

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

BONUS: Aanmelden ‘gratis’ trainingsweekend!

Dit weekend zit vol met tips, strategieën en waardevolle informatie om jouw als hooggevoelige ondernemer vooruit te helpen. Ik vind het persoonlijk altijd het meest waardevol om te leren van mensen die het daadwerkelijk doen, i.p.v. theorie te “onderwijzen” vanuit een boekje.

In dit weekend leer je:

  • Wat hooggevoeligheid is en hoe je ermee om kunt gaan;
  • Technieken om jouw energie hoog te houden;
  • Jouw unieke talent te definiëren en te gebruiken;
  • De juiste mindset voor succes te creëren;
  • Een overvloedige kijk op geld te ontwikkelen;
  • Hoe je meer kunt toevoegen aan de wereld;
  • De tien strategieën voor succesvolle hooggevoelige ondernemers;
  • En nog veel meer!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][ult_dualbutton btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#00304c” btn_border_size=”3″ button1_text=”MEER INFORMATIE!” icon_link=”url:http%3A%2F%2Fhooggevoeligondernemen.nl%2Febook-weekend-workshop||target:%20_blank” btn1_background_color=”#004f9f” btn1_bghovercolor=”#004f9f” icon=”Defaults-info-circle” icon_color=”#ffffff” icon_hover_color=”#f2f2f2″ button2_text=”AANMELDEN ‘GRATIS’ WEEKEND” btn_icon_link=”url:http%3A%2F%2Fhooggevoeligondernemen.nl%2Febook-weekend-workshop||target:%20_blank” btn2_background_color=”#004f9f” btn2_bghovercolor=”#004f9f” btn_icon=”Defaults-heart” btn_icon_color=”#ffffff” btn_iconhover_color=”#f7f7f7″ btn1_text_color=”#ffffff” btn2_text_color=”#ffffff” title_font_size=”desktop:23px;” title_line_ht=”desktop:25px;”][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar top

become unstoppable!