[vc_row][vc_column][vc_column_text]

GEFELICITEERD EN DANK JE WEL!

(Email met de eerste opdracht is onderweg)

[/vc_column_text][vc_column_text]Bedankt voor je aanmelding voor de 5-weekse opdrachten. We sturen nu een mail met de eerste opdracht naar de door jouw opgegeven email adres.

Bas van Vugt en  Mirna den Reijer zijn de eigenaren van De Hooggevoelige Ondernemer. Zij helpen hooggevoelige ZZP´ers en kleine ondernemers die worstelen met zichzelf en hun onderneming. Het is hun doel om zoveel mogelijk hooggevoelige ondernemers vooraan te positioneren in de zingevingseconomie. De kern van de Hooggevoelige Ondernemer is het creëren van rijkdom op alle vlakken. Persoonlijke rijkdom, Zakelijke rijkdom en Financiële rijkdom. In het programma dat wordt aangeboden, worden deze stappen en hun samenhang uitgebreid behandeld zodat de hooggevoelige ondernemer zijn plaats volledig in kan nemen in de zingevingeconomie.

Dit is wat je kunt doen om alvast te beginnen…[/vc_column_text][ult_dualbutton btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#00304c” btn_border_size=”3″ button1_text=”MEER INFORMATIE!” icon_link=”url:http%3A%2F%2Fhooggevoeligondernemen.nl%2Febook-weekend-workshop||target:%20_blank” btn1_background_color=”#004f9f” btn1_bghovercolor=”#004f9f” icon=”Defaults-info-circle” icon_color=”#ffffff” icon_hover_color=”#f2f2f2″ button2_text=”AANMELDEN ‘GRATIS’ WEEKEND” btn_icon_link=”url:http%3A%2F%2Fhooggevoeligondernemen.nl%2Febook-weekend-workshop||target:%20_blank” btn2_background_color=”#004f9f” btn2_bghovercolor=”#004f9f” btn_icon=”Defaults-heart” btn_icon_color=”#ffffff” btn_iconhover_color=”#f7f7f7″ btn1_text_color=”#ffffff” btn2_text_color=”#ffffff” title_font_size=”desktop:23px;” title_line_ht=”desktop:25px;”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_column_text]

Stap 1

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

Wil je onze Facebook pagina LIKEN? 😉

Neem even 2 seconden om deel te nemen aan de Hooggevoelige Ondernemer Facebook pagina. Dit is namelijk mijn favoriete manier om met jou te communiceren buiten de e-mailupdates.

Je wilt de tips en strategieën die ik zal delen niet missen:

https://www.facebook.com/dehooggevoeligeondernemer/

Wij zouden het heel erg waarderen als je ons een like geeft en een comment achterlaat!

Ik wens je alvast veel leesplezier en succes met de opdrachten!

Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je vragen hebt.
[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_column_text]

Stap 2

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]

BONUS: Aanmelden ‘gratis’ trainingsweekend!

Dit weekend zit vol met tips, strategieën en waardevolle informatie om jouw als hooggevoelige ondernemer vooruit te helpen. Ik vind het persoonlijk altijd het meest waardevol om te leren van mensen die het daadwerkelijk doen, i.p.v. theorie te “onderwijzen” vanuit een boekje.

In dit weekend leer je:

  • Wat hooggevoeligheid is en hoe je ermee om kunt gaan;
  • Technieken om jouw energie hoog te houden;
  • Jouw unieke talent te definiëren en te gebruiken;
  • De juiste mindset voor succes te creëren;
  • Een overvloedige kijk op geld te ontwikkelen;
  • Hoe je meer kunt toevoegen aan de wereld;
  • De tien strategieën voor succesvolle hooggevoelige ondernemers;
  • En nog veel meer!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][ult_dualbutton btn_border_style=”solid” btn_color_border=”#00304c” btn_border_size=”3″ button1_text=”MEER INFORMATIE!” icon_link=”url:http%3A%2F%2Fhooggevoeligondernemen.nl%2Febook-weekend-workshop||target:%20_blank” btn1_background_color=”#004f9f” btn1_bghovercolor=”#004f9f” icon=”Defaults-info-circle” icon_color=”#ffffff” icon_hover_color=”#f2f2f2″ button2_text=”AANMELDEN ‘GRATIS’ WEEKEND” btn_icon_link=”url:http%3A%2F%2Fhooggevoeligondernemen.nl%2Febook-weekend-workshop||target:%20_blank” btn2_background_color=”#004f9f” btn2_bghovercolor=”#004f9f” btn_icon=”Defaults-heart” btn_icon_color=”#ffffff” btn_iconhover_color=”#f7f7f7″ btn1_text_color=”#ffffff” btn2_text_color=”#ffffff” title_font_size=”desktop:23px;” title_line_ht=”desktop:25px;”][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar top

become unstoppable!