Bedrijf vanuit huis starten – 25 ideeën

Vanuit huis een bedrijf starten. Er zijn heel veel mogelijkheden.
werken vanuit huis
Picture of Bas van Vugt

Bas van Vugt

Vader, partner, ondernemer levenszoeker én genieter;). Ondernemen zit in mijn bloed. Altijd zoekende naar meer voor mezelf en mijn klanten. #rijkdom.

Bedrijf vanuit huis  – 25 ideeën

 

De huidige tijd waarin we leven, is bij uitstek dé manier om een bedrijf vanuit huis te starten. Hoe uitdagend ook, er zijn juist nu heel veel mogelijkheden die vanuit innovatie en noodzaak worden geboren. Juist nu blijven doorontwikkelen in jezelf, je business en je financiën. Richt je aandacht op wat je wél kunt doen. Wellicht is een van die mogelijkheden geld verdienen vanuit huis. In deze blog deel ik 25 ideeën voor hoe je je bedrijf vanuit huis kunt starten. Het hadden er overigens ook 50 kunnen zijn, want de mogelijkheden zijn écht heel erg groot op dit moment.

Wil je nog sterker van start gaan, vraag dan GRATIS onze 25 business tips aan via deze link -> Download

1. Online cursussen

Dit is een van mijn favorieten. Als je goede content (waarde) hebt, kun je over letterlijk elk onderwerp een online cursus maken en je bedrijf vanuit huis starten. Zie hierover de blog van een tijdje terug voor meer informatie: Klik hier voor de link naar de blog  over online geld verdienen.

Online cursussen is er wel eentje die je goed in de gaten wilt blijven houden. Er is meer nodig dan alleen maar een simpele cursus maken en deze online zetten en geld gaan verdienen. Wat je hiervoor nodig hebt, is een heldere funnel. Meer over funnels kun je hieronder bekijken.

Marketing funnel: hoe werkt het?

Leren meer omzet te genereren 

Het doel achter een funnel is heel erg simpel: mensen de mogelijkheid geven om met jou en jouw producten kennis te maken. Hoeveel mensen hebben geen fantastisch product zonder dat er klanten naartoe komen? Juist ja. Daar is dus een funnel voor nodig.

Mocht je echt vol in willen zetten op online cursussen? Overweeg dan zeker om een membership gedeelte aan je website toe te voegen. Hierin kunnen mensen zich inloggen en gebruik maken van een apart platform waarin je je filmpjes en trainingsmateriaal kunt posten. Ook kun je mensen automatisch toegang geven tot verschillende levels in je membership of verschillende video’s per mail (met link) naar ze doorsturen. Zo’n membership is overigens ook een wat beter beschermde omgeving dan alleen maar losse materialen her en der te hebben staan.

2. Boeken verkoop

Een boek leent zich uitstekend voor het opzetten van een bedrijf vanuit huis. Rijk zul je er in de meeste gevallen niet van worden maar het is wel een leuke passieve manier om wat extra’s te verdienen. Mits je het boek allereerst geschreven hebt natuurlijk. Denk hierbij overigens ook aan E-books die je kunt verkopen. Die vergen, in de meeste gevallen, veel minder initiële investeringen dan bijvoorbeeld een echt fysiek boek. Een fysiek boek moet je natuurlijk allereerst al écht hebben geschreven voordat mensen er kennis mee kunnen maken. En dus zul je het zelf moeten voorschieten. Iets om in je achterhoofd te houden, mocht je willen gaan voor passief inkomen via de verkoop van boeken.

3. Financieel advies

Het nadeel van financieel advies is dat iedereen het kan geven. Het voordeel van financieel advies is dat iedereen het kan geven. Als je goed onderlegd bent en je hebt iets met financiën, dan is dit (zeker in Nederland!) een onontgonnen markt die op jou ligt te wachten. Financieel advies? Check hier natuurlijk voor jezelf wel of dat je hier voldoende kennis voor hebt. Het is niet niks om mensen met hun financiën te helpen en je wilt wel zeker weten dat je hier voldoende kennis voor hebt. Het gekke is namelijk dat iedereen zichzelf boekhouder of financieel adviseur mag noemen. Wel zijn er uiteraard kwaliteitslabels.

4.Advies tuinaanleg

Foto’s van de tuin zijn genoeg. De rest kun je vanuit huis regelen. Met relatief beperkte investeringen in tekenprogramma’s kun je een leuk zakcentje verdienen. Passie voor tuinen? Dat heb je wel (een beetje) nodig voordat je een dergelijk bedrijf vanuit huis gaat starten. Advies voor tuinaanleg is iets waarin vele verschillende disciplines bij elkaar komen en waarin, zeker in hoogconjunctuur, veel werk binnen te halen is.

5. Snoeien van buxus

Een google search levert alleen in Nederland al 179.000 hits op. Over potentieel gesproken. Ik heb wel eens iemand gesproken die dit idee wereldwijd heeft opgezet. Een  goede advertentie gekoppeld aan een simpel E-book. Hij verdiende alleen met dit idee binnen een paar maanden duizenden euro’s per maand. Zeker iets om in deze richting verder te gaan zoeken en te bekijken of dit je ligt.

6. E-book verkoop

Hetzelfde geldt voor E-books in zijn algemeenheid. Je creëert een advertentie en koppelt dat aan een waardevol E-book. De rest wordt geautomatiseerd en klaar is Kees. Vind je het uitdagend om een E-book te schrijven dat waardevol is? Draai dit om. Ga kijken vanuit de problemen van de klant en zorg dat je vanuit daar gaat denken. Wij mensen kopen producten die een antwoord zijn op de pijn die we ergens voor ervaren.

Meer informatie over dit principe kun je hier vinden: https://hooggevoeligondernemen.nl/waarom/. Klanten kopen niet wat ze nodig hebben, maar wat ze willen. Zeker voor dit verdienmodel betekent dit dat je hier rekening mee moet houden en dus een E-book maakt dat mensen willen.

7. Skype sessies

Online coaching via Skype is enorm in opkomst. Zeker natuurlijk in deze tijd. Vanochtend startte ik mijn Zoom account op en al snel liep hij vast. Zoveel verkeer en meetings waren er gaande op dat specifieke moment dat de software het niet meer aan kon. Overigens: of je het nu Skype sessies, Zoom Calls of Facebook Calls noemt maakt niet zoveel uit. Het idee blijft hetzelfde: op afstand (overal ter wereld!!) kun je iemand coachen. Van je shit je mest maken, kan hierbij helpen om waardevol te zijn voor diegene die je coacht. Deze strategie kun je heel goed ook gebruiken als kennismaking voor je producten die je verder hebt. Ben je nog niet gestart als ondernemer? Bekijk dan eens deze blog hierover. Hierin geven we 3 simpele stappen om te starten met je bedrijf.

8. CD’s verkopen

De CD neem je een keer op en kun je online verkopen. Dit is een beproefd businessmodel mits je bekend bent in de wereld van het binnenhalen van gekwalificeerde leads (mensen) die het willen kopen. Cd’s of natuurlijk downloads kun je hier toepassen. CD’s zijn meer en meer verzamelobjecten geworden maar je kunt natuurlijk ook online met je streams via bijvoorbeeld Spotify geld verdienen. Ik sprak laatst een bekende Duitse DJ en het schijnt toch best lucratief te zijn om hiermee aan de slag te gaan en je views te zien toenemen. Het leuke is dat je deze strategie van overal ter wereld natuurlijk kunt toepassen.

9. Downloads verkopen

Downloads zijn er in alle soorten en maten en je kunt hier zeker vele gaven dingen creëren die aansluiten bij je potentiële klanten. Het verkopen van downloads kan bijvoorbeeld betekenen dat je een document maakt en dat mensen dat dan kunnen downloaden en ermee kunnen werken op hun telefoon, laptop of desktop. Deze strategie geeft je een oneindige manier van potentieel. Maak er zeker een lijstje van en kijk wat voor waardevolle downloads jij zou kunnen maken die aansluiten bij de doelgroep waar jij je op richt. Vind je het uitdagend om een richting te kiezen voor wie je die downloads dan precies maakt? Lees dan zeker even deze blog over het creëren van waarde voor je potentiële klanten.

10. Online coaching

Bouw een community en zorg voor een goede support-groep voor online coaching. Zeer flexibel en overal ter wereld toe te passen. Online coaching heeft voor een grote groep ondernemers toch de toekomst. Kijk natuurlijk wel of je online ook écht de kwaliteit kunt leveren die je graag wilt leveren. Kijk naar wat het je klanten oplevert. Alleen maar online werken om het online te werken is natuurlijk wel écht een loze belofte en zorgt ervoor dat je je op de lange termijn in de vingers kunt snijden. Blijf de waarde voor je klanten en potentiële klanten altijd voorop zetten. Alleen zo bouw je een business voor de lange termijn.

Wil je serieus werk maken van online geld verdienen? Bekijk in het kader van coaching ook even de blog die we hierover schreven. Een hele waardevolle manier van geld verdienen mits je het goed opzet:). Step by step en vanuit een overdacht groter plan.

11. Boekhouder vanuit huis

Boekhouder is geen beschermd beroep. Juist daarom kan iedereen het doen mits je weet wat er allemaal speelt uiteraard. Boekhouders vanuit huis zijn er relatief veel. Sommige beter dan anderen overigens ;-). Nu steeds meer ondernemers hun boekhoudingen in online omgevingen zelf inboeken kun je natuurlijk wel kijken hoe je hier tussen komt met jouw kennis. Een ondernemer die zelf boekt, die hoef je natuurlijk in die zin niet meer te helpen met ‘de boekhouding’. Kijk dan of je vanuit de cijfers kunt werken. Kijk waar je van toevoeging kunt zijn in het boekhoudproces van de klant en verdiep je hierin.

Een van de mogelijkheden is het interpreteren van de cijfers voor je klanten. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is de inlogcodes van je klant. De klant boekt zelf in en jij bent dan de frisse kijk op de cijfers. Diegene die de grote lijnen in de gaten kan houden. Uiteraard ook hier weer voorzichtigheid geboden. Je werkt natuurlijk met de cijfers en dus met geld. Doe dit alleen als je er echt verstand van hebt! Mirna schreef overigens een blog vanuit haar ervaringen als boekhouder met dit proces. Hij gaat specifiek over het doen van de BTW aangifte en wat je hier extra uit kunt halen als ondernemer.

12. Het taxeren van kunst

Kunst is een vorm van bezit die is gebaseerd op emotie. De afgelopen jaren is er best wat kunst aangekocht. Nu kan het best wel zijn dat hierin even de klad gaat komen. Niet erg. Als taxateur van kunst kun je meeliften op opgaande markten én neergaande markten. Bij beiden komt immers een koop tot stand. Heel veel verstand heb ik als hobby kunstliefhebber overigens niet van kunst. Kiezen voor deze optie betekent in die zin dus kiezen voor het verdiepen in de materie of er al veel vanaf weten. Wel is het natuurlijk iets dat je vanuit huis kunt doen en dus een van de mogelijkheden die ik met je bespreek.

13. Vastgoed taxeren

Met goede marktkennis kan het taxeren van vastgoed een valide bedrijf vanuit huis opleveren. Zeker met alle informatie die er via het internet momenteel beschikbaar is (denk bijvoorbeeld alleen al aan alle informatie op Funda.nl). Laatst hadden we voor ons eigen huis een taxatie nodig. Leuk om te zien hoe die markt werkt en dat echt heel veel vanuit huis gebeurt. Het enige dat ‘even’ fysiek moet gebeuren, is het opnemen van de staat van het huis en het maken van een paar actuele foto’s. De rest kun je allemaal vanuit huis doen.

Ben je bereid jezelf in het vastgoed vast te bijten? Dan loont het overigens om een opleiding over vastgoed te volgen. Zelf hebben Mirna en ik er meerdere gevolgd en het geeft echt een hoge Return on Investment. Die kennis geven we dus weer door aan onze klanten op onze seminars. Zo zie je maar weer dat we allemaal studenten zijn. Op het moment dat we stoppen met leren (en investeren) in onszelf stoppen we met leven en vooral met groeien. Progressie in onze groei is een van die zaken die ons als mens het meeste oplevert. Investeer hierin. Als je van de vruchten houdt, moet je van het proces van zaaien en oogsten houden.

14. Persoonlijke ontwikkeling begeleiden

Persoonlijke ontwikkeling is een even ruim als ongrijpbaar containerbegrip geworden waarin veel activiteiten worden geplaatst. We maken allemaal dingen mee die waardevol kunnen zijn voor andere mensen. Zeker als jij het hebt overwonnen en iemand anders er nog midden inzit. Hierover hebben we letterlijk honderden artikelen geschreven in ons blogsegment. Zoek op persoonlijke ontwikkeling en je vindt direct alle artikelen die hiermee te maken hebben. De kennisindustrie is goed voor miljarden omzet per jaar en zal de komende jaren blijven groeien. Waarschijnlijk explosief.

Steeds meer mensen zien dat het klassieke paradigma ‘ga naar school, haal goede cijfers, vind een goede en zekere baan’ niet meer werkt in de huidige tijd. Er komt dus een hele nieuwe industrie op gang die alsmaar groter gaat worden de komende jaren. Soms denken mensen ‘wat heb ik dan nu te bieden?’. Logische gedachte. Van twijfel naar geloof naar vertrouwen is dan het proces dat je doormaakt om ervoor te zorgen dat je blijft doorgroeien en gaat zien dat iedereen waardevolle dingen heeft meegemaakt die hij/zij kan doorgeven aan anderen. Ik zie hier echt VEEL kansen. Denk niet dat het niet voor jou is weggelegd. Wil je meer leren over hoe je je missie in de wereld kunt zetten? Ga dan zeker naar onze website en download een van de rijkdom versnellers. Daarnaast kun je ook onze podcast beluisteren.

15. Burn-out preventie

Tegenwoordig lijkt half Nederland en België rond te lopen met burn-out achtige klachten. Dit is een grote doelgroep die altijd op zoek is naar manieren om van die burn-out af te komen dan wel te voorkomen. Een groot potentieel dus. Zeker als je zelf in een burn-out gezeten hebt en weet wat erbij komt kijken om eruit te komen, kun je hierin een bedrijf vanuit huis starten. We hebben verschillende mensen gehad in het Jaarprogramma die hier op een gestructureerde manier hun werk van gemaakt hebben.

Ook hier is het weer belangrijk dat je nadenkt over hoe mensen met je kennis kunnen gaan maken. Zomaar een website online ‘gooien’ gaat ook hier echt onvoldoende zijn. De website komt écht helemaal als laatste als je alle stappen hebt weten uit te denken en hebt weten te integreren. Heel veel over te zeggen maar waar het om gaat is dus dat alle mensen die potentieel gebaat zijn bij, in dit geval jouw burn out preventie, kennis met je kunnen maken op een laagdrempelige manier. Kennis alleen trekt geen geld aan en hier willen we dus over nadenken hoe we op een gestructureerde manier kennis mogen overbrengen. Meer daarover in deze blog. Juist nu essentieel om de juiste dingen op het juiste moment te doen.

16. Schoonheidssalon aan huis

Een van mijn klanten heeft een schoonheidssalon aan huis. Dit is een heel goed idee om een bedrijf vanuit huis te starten. Zeker als je je bedenkt dat je zelf jouw schema kan bepalen. Natuurlijk, in extreme tijden zoals met het Corona Virus zitten hier ook beperkingen op maar het blijft zeker te weten een hele goede mogelijkheid om te ontdekken. In het kader van overprikkeling kan overigens een apart af te sluiten werkruimte geen overbodige luxe zijn…

Die klanten van ons die in het jaarprogramma zitten én een schoonheidssalon vanuit huis hebben zijn nu overigens veelal harder aan het werk dan ooit. Ze werken harder AAN zichzelf dan dat ze werken IN hun bedrijf. Een heel goed iets. Mocht je over dit principe trouwens meer willen lezen? Bekijk dan deze blog. Die gaat over het bouwen van een dienend bedrijf. Een bedrijf dat ook kan en mag werken als jij er even niet meer bent. Dát is waar de mensen in ons jaarprogramma nu mee bezig zijn om dit verder ontwikkelen en te ondersteunen. In die zin geldt zeker voor de schoonheidsspecialisten dat een stap op de plaats uiteindelijk een stap vooruit is. Leer jezelf dat je mag werken AAN je bedrijf. Dat je beter mag worden om hierin nieuwe technieken te leren die je verder helpen.

17. Online omdenken

Binnen de betekeniseconomie zijn er tal van particulieren EN organisaties die geconfronteerd worden met allerlei uitdagingen. Online omdenken kan hen hierbij helpen. Vooral via LinkedIn kun je op deze manier vele ondernemers bereiken. Het verdienmodel erachter zetten? Dat is natuurlijk altijd even de vraag hoe je dat kan doen, maar ook hier begint het weer met bewustwording en verdieping over de mogelijkheid die er is. Kijk overigens uit met het woord ‘omdenken’ te gebruiken. Er is een bepaalde organisatie die zich hiermee bezig houdt en die let nogal scherp op het gebruik van anderen rondom dit thema. Heeft een van onze klanten uit het jaarprogramma meegemaakt. Zij richtte zich op het omdenken en werd op de vingers getikt. Doe het slim en op een innovatieve manier en noem het dus niet omdenken maar anders.

18. Online marketeer

Nóg zo’n ‘beroep’ dat je vanuit huis kunt doen: marketeer. Het internet biedt zo ontzettend veel marketing mogelijkheden dat het bijna niet te bevatten is. Goede online marketeers hebben een hoge productwaarde en worden goed betaald. Hoeveel kan ik je niet zeggen. Daarvoor is er écht teveel verschil in de markt. Grofweg zijn er wel 4 niveau’s van marketeers waar je mee samen kunt werken.

a. De prutser: weet weinig van de materie, maar doet zich voor alsof hij/zij alles erover weet.

b. De “novice”: is leerling bij iemand anders en weet hoe het proces van online marketing ongeveer verloopt.

c. De coach: kent de principes vanuit de theorie, heeft het zelf nog niet toegepast.

D. De mentor: kent de principes vanuit de theorie én heeft deze al toegepast én weet welke emoties erbij komen kijken als je bezig bent met online marketing.

Voor jouw bedrijf aan huis wil je dus goed uitkijken wie van deze personen je deel wilt laten uitmaken van je team. Je hoeft het zeker niet alleen te doen. Dat is een ding dat zeker is. Mijn devies: kies voor kwaliteit. Goedkoop is in dit geval duurkoop. Investeer in jezelf op dit vlak.

Om bij het thema van de blog te blijven: hoe zijn je kwaliteiten op marketing gebied? Weet je wat werkt? Heb je zelf al met budgetten gewerkt? Of ben je nog helemaal nieuw? Uiteindelijk zal ‘de markt’ je gaan betalen voor de waarde die je gaat leveren. Wees vooral realistisch voor de waarde en durf voor jezelf te gaan staan. Uiteraard zonder gebakken lucht te verkopen.

19. Uitgever van boeken

Steeds meer mensen brengen zelf, al dan niet samen met een uitgever, een boek op de markt. Om als expert gezien te worden of gewoon om hun ideeën te delen. Online kan deze groep ondernemers prima worden begeleid in het proces waarin ze zitten.

Het schrijven van boeken is echt niet makkelijk. Dat kan ik – na 2 boeken te hebben geschreven – zeker beamen. Ik heb hierin veel geleerd en vooral mogen ervaren hoe fijn het is als je begeleiding krijgt van anderen die vaker met het bijltje hebben gehakt. Natuurlijk, ook hierbij kun je alles zelf doen. Het is dan zeker niet gewed dat het je dan níet gaat lukken, maar de online begeleiding van een uitgever kan je enorm helpen om steviger in zo’n proces te staan.

Heb je zelf ervaring met het uitgeven van boeken? Dan zou hierin een prima verdienmodel kunnen schuilen voor jou om vanuit huis mee aan de slag te gaan.

20. Telefoonservice

Vaak zijn ondernemers te klein om iemand in te huren om hun telefonische zaken aan uit te besteden. Een goede gedeelde telefoonservice kan een uitkomst zijn voor deze ondernemers. Vaak betalen ondernemers gewoon per inkomend telefoongesprek en wordt er vervolgens een notitie aangemaakt. Die wordt dan opgestuurd naar de betreffende ondernemer. Op die manier heb je wél iemand die professioneel je telefoontjes beantwoordt zonder dat er iemand de gehele dag met een telefoon in zijn broek rondloopt. Zeker een uitkomst voor kleine ondernemers die te klein zijn om hiervoor zelf iemand in te huren. Delen is dan het devies en biedt zeker mogelijkheden.

Telefoonservice vanuit huis starten? Dat kan iedereen die een beetje klantgericht is en een goede internetverbinding heeft. Een mogelijkheid om zeker uit te zoeken dus. Ik merk dat telefoonservice-diensten nog in de kinderschoenen staan en dat kleine bedrijven er vaak nog geen gebruik van maken. Een gemiste kans. Heb je een groot netwerk van bedrijven? Dan kun je hier zeker wel vanuit huis mee aan de slag om hier ondernemers mee te helpen. En als bijproduct geld te verdienen.

21. Secretaresse

Tegenwoordig hoef je niet per se meer aanwezig te zijn op een specifieke plek om goede ondersteuning te krijgen. In ons geval gaat veel via Skype of per mail. Zo heel af en toe zien we elkaar live. Veel secretaresses zijn zelfstandig en doen het in bijberoep naast iets anders. Het enige dat je hiervoor formeel nodig hebt, zijn een KVK nummer (uiteraard) en meerdere opdrachtgevers (anders kom je weer terecht in een schijn-dienstverband betrekking).

Zoek hierbij zeker bedrijven op die organisatorische zaken te doen hebben en die hier wellicht wat hulp bij kunnen gebruiken. Trainingsbureaus zijn natuurlijk een doelgroep die je zeker mee kunt nemen en kunt benaderen, mocht je hiermee aan de slag willen gaan voor jouw bedrijf vanuit huis. Durf hier vooral ook te kijken vanuit de waarde die jij als ondernemer (secretaresse) levert aan de ander. Luister goed bij je gesprekken naar zaken die jou de mogelijkheid geven om te helpen. Geld is immers een bijproduct van succes. Daarover meer in deze blog. De kern van deze blog? Kiezen voor waarde-creatie voor je klant is kiezen voor duurzaam succes.

22. Rapportages schrijven

De huidige tijd vraagt om actie, maar zeker ook om het monitoren van die acties. Rapporten zijn hierbij onontbeerlijk. Juist voor mensen die analytisch zijn ingesteld en gevoel hebben voor cijfers, trends en ontwikkelingen kan dit een uitkomst zijn. Denk aan het gebruik van marketinggelden binnen organisaties, de waarde van product X. Er zijn hier echt letterlijk ontelbare mogelijkheden. Kijk waar er waarde binnen een bepaald bedrijf is en maak middels jouw rapportages die waarde inzichtelijk.

23. Website beheerder

Steeds vaker worden websites vanaf meerdere adressen beheerd. Als beheerder van websites hoef je zelfs niet op een vaste plek te werken om bij jouw klantgegevens te kunnen. Heb je feeling voor websites? Met de huidige ontwikkelingen (en explosieve groei!) aan websites komt er alleen maar meer vraag naar dit soort beroepen. Ideaal om een bedrijf vanuit huis met op te bouwen.

Stel jezelf hier wel de vraag wat voor website beheerder je wilt zijn. De uitvoerder krijgt immers het minste betaald. Kun je ook met funnels en klantpaden overweg en beheers je website-ontwikkeling? Dan ben je hier in het voordeel. Kijk vooral hoe je je waarde zichtbaar kunt maken door vanuit klantwaarde te blijven werken.

24. Muziekles via YouTube

YouTube is als zoekmachine Google inmiddels bijna voorbijgestreefd als de belangrijkste zoekmachine ter wereld. Mensen zoeken dus bijna net zo veel via YouTube als met Google. Een enorme kans om hierin je bedrijf vanuit huis te starten, zeker als je muzikaal bent aangelegd én het geduld hebt om een groep volgers op YouTube op te bouwen. Dan snijdt het mes aan twee kanten. Ten eerste omdat je natuurlijk directe ‘exposure’ hebt naar een groep volgers die jouw diensten en producten zien. Ten tweede omdat je (wat) passief inkomen kunt opbouwen met je YouTube views op je pagina.

Die laatste werkt natuurlijk alleen als je video’s heel goed worden bekeken en daarvoor heb je, je raadt het al, allereerst natuurlijk die volgers nodig op je kanaal. YouTube is echt een groeiend kanaal en hierin zou je zeker tijd en energie kunnen steken om te ontdekken of er ‘iets’ van waarde is dat je kunt weggeven. Of het nu muziekles is of iets anders. Wees hier vooral creatief.

25. Website met gezond eten

Zo. Het is (weer) best een lange blog geworden, al zeg ik het zelf;). Dit is de laatste hier. Zeker in deze huidige tijd letten steeds meer mensen op hun voeding en blijft de markt voor biologisch eten verder groeien. Een hele goede ontwikkeling natuurlijk voor onze samenleving en een goede ontwikkeling voor jou als je hierop in wilt spelen met jouw bedrijf vanuit huis. Met goede content is er op dit platform nog ruimte voor experts ;-).

Ook starten met een bedrijf vanuit huis?

Dan is onze Succes in Balans community voor intuïtieve ondernemers jou op het lijf geschreven.
In de online community delen we onze strategieën, tools en tricks met je om als hooggevoelige ondernemer krachtig en financieel succesvol te ondernemen.

Maar dat is niet wat onze community speciaal maakt. Onze missie is om ondernemers te helpen de wereld te veranderen en ons doel is om je te helpen een van de vele lichten te worden die het donker verlichten.

In onze gemeenschap leren we je hoe je je kunt bevrijden van de systemen die zijn ontworpen om ons in de ratrace te houden. We laten je zien hoe je je kunt bevrijden en financieel onafhankelijk kunt worden, en hoe je een bedrijf kunt opbouwen dat je de tijd en vrijheid geeft om je leven te leiden zoals jij dat wilt.

En vooral: hoe je een krachtige, blijvende impact op de wereld kunt hebben. Als je daar deel van wilt uitmaken, neem dan onze community op de proef.

Het is niet voor iedereen, dus je kunt het twee weken proberen voor € 1 om te zien of het iets voor je is.

Meer informatie over de Succes in Balans Community vind je hier.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hier onder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas van Vugt

Facebook | Instagram | Spotify

 

Wil je nog sterker van start gaan, vraag dan GRATIS onze 25 business tips aan via deze link -> Download

5 1 stem
Article Rating

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Abonneer
Laat het weten als er
6 Comments
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

hoi

Zeker en vast interessante ideeën. Het is de perfecte manier om inspiratie op te doen wanneer je zelf je eigen onderneming wil starten. Want vaak twijfelen mensen of slagen ze in paniek wanneer ze hét idee voor hun eigen bedrijf nog niet hebben gevonden.

Hallo Bas! Dank voor het artikel. Easton wordt Networkmarketing niet genoemd? De zuivere vorm is net zou zuivere als iedere andere vorm van Business… Groeten, Anita Twiss

Hi Anita,
Een goede toevoeging. Zelf ben ik niet zo’n heel groot voorstander van network marketing. De optie van het opbouwen van een eigen brand is meestal (op de lange termijn!) beter.

Liefs,
Bas

Search

Over ons

hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

6
0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x

become unstoppable!