BetekenisCafé

Maandelijkse bijeenkomsten in Made van 9 tot 12 uur om met gelijkgestemden in de betekenisvolle flow te blijven en steeds weer nieuwe stappen te zetten. We combineren spiritualiteit met praktische elementen uit jouw ondernemerschap. Daarnaast is het natuurlijk een fijn samen ZIJN met gelijkgestemde ondernemers.

Winstgevend ondernemen vanuit het hart op alle vlakken.

Betekenis Thema's

Op maandelijkse basis zullen we bij elkaar komen en werken rondom de maand energie. 

 

Maart Kiemkracht 9 maart

Wat het waard is voor jou om kiemkracht aan te geven en wat er losgelaten moet worden om de echte plannen de ruimte te geven? Voel in je hart wat je wilt laten groeien, is dit écht wat het moet zijn? Is er nog aanpassing nodig?

 

April Bescherming 8 april

Hoe bescherm je jouw plannen?Hoe geeft je ze de kracht om tot groei en bloei te laten komen?Hoe blijf je zelf in de energie om vol te houden en door te pakken?

 

Mei Bewondering 11 mei

Dankbaarheid en bewondering is de hoogste energie fase gekenmerkt door liefde. Hoe kan je vanuit bewondering winstgevend ondernemen op alle vlakken?

 

Juni Groei 15 juni

Wat heb je besloten om echt te laten groeien aan het begin van het jaar? Alles wat je aandacht geeft groeit. Heb je nu de juiste zaken aandacht gegeven? Waar wil je bijsturen en waar wil je echt naar toe?

 

Juli Bestemming 8 juli

De kracht van benoeming, wat is nu echt je doel? Wat is de bestemming van jouw betekenis? Wie wil je bereiken, wat wil je bereiken?Hoe loopt je weg tot nu toe en waar kan je wat hulp en ondersteuning bij gebruiken?

 

September Offering 31 augustus

Winstgevendheid komt niet aanwaaien. Wat ben je bereid om op te offeren? Wat is nu nodig om jouw doelen op alle vlakken te behalen en te realiseren?

 

Oktober Wijsheid in oogsten 7 oktober

Kies wijs. Welke keuzes mag jij op dit moment persoonlijk, zakelijk en financieel maken? Welke wijsheid in jouw keuze is nodig?Welke oogst heb je binnengehaald en heb je hierbij de kracht van genoeg toegepast?

 

November Loslaten 9 november

Wat houd je onnodig vast? De kracht van loslaten. Hoe laat je deze kracht voor jou werken?

 

December Balans opmaken 9 december

Waar sta je nu op dit moment? Wat heb je bereikt en wat heb je behaald? Is dit volgens plan? Welke plannen mag jij kracht bijzetten en hoe kun je plannen voor het nieuwe jaar formuleren?

Een samen ZIJN

  • Ondersteun en inspireer elkaar.
  • Kom en blijf in de juiste energie.
  • Groei als persoon en dus als ondernemer. 
  • Groeien en netwerken samen met hele fijne mensen. 
  • Flow creeeren.
  • Kennis uitwisselen en een open setting.   

Wees welkom! De investering voor dit jaar bedraagt €480,-. 

Aanmelden kun je hier doen.

nl_NLDutch
nl_NLDutch
Scroll naar top

become unstoppable!