Wie is de bewuste miljonair?

Picture of Mirna den Reijer

Mirna den Reijer

Moeder van 4. Levenspartner van Bas. Onderneemster vanuit hart en ziel. Helpt ondernemers met de creatie van een gezonde winst op alle vlakken.

Het is mijn missie om bewuste miljonairs te creëren. Een bewuste miljonair is iemand die impact wil maken, die het mooiste avontuur wil aangaan: de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hart en ziel.

Een bewuste miljonair voelt vanuit het ‘zijn’ het brandende verlangen om rijkdom op alle vlakken te creëren. Rijkdom is de luxe om in vrijheid zijn of haar  zielenmissie ten volste te leven.

De bewuste miljonair kent de methode om met het brandende verlangen vrijheid te bereiken. Zijn of haar innerlijke kracht spreekt en ze hebben het volste vertrouwen om op eigen wijze met een zuivere intentie dromen te verwezenlijken. Dat is rijkdom in het kwadraat.

Bewuste miljonairs leven, ademen, voelen en ervaren hun ‘zijn’ en voelen de zielenconnectie om te doen. Ze beseffen, dat wie ze zijn de kern is om te doen en uiteindelijk te hebben.

De persoonlijke rijkdom (het ‘zijn’) voedt de zakelijke rijkdom (het ‘doen’) om uiteindelijk de financiële rijkdom (het ‘hebben’) te ervaren en te leven. Voor bewuste miljonairs gaat het niet om het ‘hebben’, maar juist om vanuit wie ze ‘zijn’ echt te ‘doen’.

Wat is nu belangrijk voor bewuste miljonairs?

1. Ze doen iets waarmee ze impact maken in de wereld en ze houden van elke stap die ze zetten. Ze houden van elke minuut waarin ze een bijdragen leveren aan de wereld. Ze leven en ademen impact. Dat is waar ze voor leven.

2. Ze zien in alles kansen en ze beseffen dat het leven niet perfect is. Ze genieten van de imperfectie van het leven en omarmen ook in liefde de imperfectie.

3. De realisatie van de bijdrage aan de wereld kan maar door één persoon worden omarmd en gedragen en die persoon is me, myself and I. Dit besef voelen ze en ervaren ze dagelijks. Ze leven regel nummer 1: niets is persoonlijk.

4. Ze maken een verschil en leren anderen graag een verschil te maken. Dit vormt voor hen in belangrijke mate hun succes: anderen succesvol maken en in betekenis te laten leven.

5. Ze leven en spelen full out. Ze gaan voor goud in hun missie, zonder schaamte of excuses. De missie is het brandende verlangen waar ze ’s morgens voor opstaan.

6. Luxe in hun leven is de vervulling van hun zielenmissie. Dat is luxe. De kunst en kracht van vervulling.

7. Ze leven niet alleen voor zichzelf. Ze leven en creëren rijkdom op alle vlakken voor hun naasten en ze zijn een doorgeefluik voor de wereld.

8. Ze hebben de discipline om door te gaan.

9. Ze zijn trots op zichzelf.

10. Ze voelen elke dag de dankbaarheid voor alle mooie dingen op hun pad en op de weg van de vervulling van hun zielenmissie.

11. Ze hebben een goede balans tussen hard spelen en hard werken en ze kunnen van alles intens genieten.

12. Ze gaan door. Het zijn echte doorzetters. Ze geven pas op als ze echt plat neervallen, nadat ze er alles aan gedaan hebben.

13. Ze omringen zich met positiviteit en kiezen ervoor om alles met positiviteit te zien en aan te gaan.

14. Ze houden van alles wat ze ontvangen voor hun ‘zijn’ en ‘doen’ en ze zijn hier dankbaar voor.

15. Ze leren elke dag en beseffen dat elke dag leren een way of life is. Ze beseffen dat de weg naar hun zelf pas ophoudt wanneer hun lichaam deze aardbol verlaat. In alles zien ze kansen en ze zijn leergierig. Ze leven en ademen kansen vanuit hart en ziel.

Ben jij de volgende bewuste miljonair?

Voel jij ook het brandende verlangen naar rijkdom in het kwadraat? Kun je hierbij nog wel wat hulp gebruiken? We helpen je graag! Kom gerust eens met ons kennismaken tijdens Business & Meaning. Daarin geven we je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Meer informatie over het weekend kun je hier vinden. Tevens kun je je hier aanmelden.

Liefs,

Mirna

0 0 stemmen
Article Rating

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Abonneer
Laat het weten als er
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Search

Over ons

hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x

become unstoppable!