B&M Exclusief

Business & Meaning masterMind


Start nieuwe groep: September 2022

Een jaar lang verdiepen maar vooral implementeren samen met een exclusieve groep gedreven ondernemers. Gedreven voor hun resultaat én voor dat van hun groepsleden. 

Start volgende groep: September 2022. 

Wat zit erin?

?x

ongelimiteerde netwerkmogelijkheden

ongelimiteerde netwerk-mogelijkheden:

Netwerken met mensen die weten waar ze het over hebben? Die groei als een vereiste zien? Die zich willen omringen met anderen die vervolgstappen willen zetten? Je wordt met wie je omgaat en in dit jaar ga je veel mensen ontmoeten en beter leren kennen. 

6x

6X speciale verdiepingsdag

De kern van dit exclusieve verdiepingsjaar zijn 6 losstaande themadagen. Telkens van 10:00 uur tot omstreeks 18:00 uur.

Van financiële business mentoring tot met gemak in het nieuws komen. Van spirituele rijkdom tot marketing 2.0. Voor de exacte invulling en de geplande data zie de brochure (hieronder te downloaden).

10x

10x maandelijkse (online) masterminds

Elke 4 weken, met uitzondering van de zomerperiode, zullen we je in de gelegenheid stellen om online te master minden met de andere leden uit de B&M groep. Gedurende vaste momenten zullen we online samenkomen om verschillende vragen vanuit de B&M groep te beantwoorden.

De deelnemers van 2020 vertellen...

Jolanthe van den Berghe

Na de inspirerende jaaropleiding proefde het naar meer.

Het eerste jaar was zeer waardevol, omdat ik mijn kracht ben gaan staan, strategieën heb weten toe te passen, het pad heb gevonden naar rijkdom op alle vlakken en mijn zielenmissie heb ontdekt. Dromen over financiële rijkdom beginnen waarheid te worden.

Ik kijk er allereerst naar uit om de weekenden uit het jaarprogramma nogmaals te ervaren.

Het 2e jaar ‘Business en Meaning’ Exclusief wordt magisch: verdieping op alle vlakken (persoonlijk, spiritueel, financieel en zakelijk).

Communiceren en aan de slag gaan met een kleine vaste groep, geïnspireerd door Bas en Mirna en externe sprekers.

Ik kan niet wachten…

Meer over mij kun je hier vinden.

Ik ben Han Rijndorp, 56 jaar en woon in Willemstad.

Succesvol zijn gaat wat mij betreft niet over geld alléén. Ik kijk er enorm naar uit om rijkdom op alle vlakken verder te ontwikkelen.

Het is een feest om zin te geven aan mijn eigen leven en dat van anderen.

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten!

Veel groeten, Han

Meer over mij kun je hier vinden.

Han Rijndorp

Marco de Wit

Ik sta voor sociaal en duurzaam ondernemen.
Voor mij betekent dit, dat ik met mensen werk die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Deze mensen begeleid ik naar een duurzame inzetbaarheid.

Iedereen is gelijk. Iedereen kan en mag zichzelf zijn. 

Ik leef en werk vanuit het hart en ben eerlijk, open en rechtvaardig.

Ik heb het jaarprogramma als erg plezierig ervaren en ik kijk uit naar veel meer. 

Meer over mij kun je hier vinden.

Een jaaropleiding en een Sardinië-retraite verder, ben ik toe aan verdieping met een groep gelijkgestemde mensen.

Om zo tot doelen en mogelijkheden te komen die ik in mijn eentje niet zie of waarvan ik nu nog niet weet dat het voor me is weggelegd. 

Ik heb enorm veel zin in dit verrassende jaartraject met Bas, Mirna en de andere ondernemers. 

Meer over mij kun je hier vinden.

Ella de Putter

Stijn Staes

Bij Bas en Mirna doorbrak ik op heel wat gebieden vastgeroeste denkpatronen. Het jaartraject bracht me grote stappen vooruit in de ontwikkeling van mijn eigen missie, zinvol leiderschap voor CEO’s en managers.

De Sardinië business retraite was de kers op de taart in 2019. De eerste grote klanten stroomden binnen. Ik ben dan ook enorm dankbaar dat ik hier in 2020 verder op kan surfen samen met andere warme en hartelijke ondernemers.

Op naar een topjaar!

Meer over mij kun je hier vinden.

Hey, Ik ben Pascale-Renée Cohen, Founder van A Lifetime Of Happiness.

Al bijna mijn hele leven ben ik gefascineerd door wat mensen gelukkig maakt. En ik heb onderzocht hoe het kan dat iemand met ogenschijnlijk niks in zijn leven volmaakt gelukkig is en een ander die alles lijkt te hebben maar geen geluk kan vinden. Wat ik heb ontdekt is dat geluk een keuze is. Dat klopt; jouw keuzes bepalen jouw geluk. Dat is de basis van mijn leven en van mijn bedrijf. Ik help mensen om de keuzes te maken die bijdragen aan een gelukkig leven op alle vlakken. 

Het jaarprogramma van Bas en Mirna helpt mij om persoonlijk te groeien en mijn business te laten groeien zodat ik nog meer mensen kan helpen die ergens zijn vastgelopen in hun leven of meer van hun leven willen maken. Van mensen met kanker of een burnout tot ondernemers die slimmer willen werken of een volgende stap met hun bedrijf willen zetten.

Ik heb al eerder met Bas en Mirna gewerkt en ik vind het super inspirerend om met een groep gelijkgestemde ambitieuze ondernemers aan de slag te gaan om van 2020 ons beste jaar ever te maken.

Meer over mij kun je hier vinden.

Pascale-Renée Cohen

Baldwin Sondervan

In het jaartraject heb ik geleerd om elke dag stil te staan bij mijn prangende vraag:

“Hoe kan ik, samen met andere, de wereld (terug) beter maken?“

Door elkaar te verzorgen, te versterken, te verbinden, te informeren en te inspireren, is wat mij betreft het antwoord en beantwoord eveneens wat mijn zielenmissie is.

Dagelijks tracht ik dit toe te passen in het MultiDisciplinair Centrum Kalmthout (www.mdckalmthout.be) waarin verschillende zorgenverstrekkers en therapeuten hun krachten hebben gebundeld om een antwoord te bieden op een steeds veranderde zorgvraag. Body & Mind staan hierin centraal.

Wil je succesvol zijn op alle vlakken dan is het belangrijk om je te laten omringen door gelijkgestemde mensen in een MasterMindgroep waarin je elkaar versterkt, inspireert en motiveert.

Het vervolgjaar Business & Meaning exclusief is dan ook een evidente volgende stap in mijn persoonlijk groeiproces. Ik ben klaar, om samen met Bas & Mirna en de andere ondernemers, de reis aan te vatten naar “the next level”. Ik kijk nu al uit naar de fijne ontmoetingen en openhartige gesprekken in 2020.

voel je dat dit jou verder kan helpen?

Wie weet ben jij een van de 7 ondernemers die in september 2022 gaat deelnemen? 

Vul hieronder je motivatie in en dan kijken we met elkaar of het past.

Investering: € 7.500 Ex BTW

2021 deelnemers hebben voorrang.

Harte groet,

B&M 

become unstoppable!