Business Reading Met Bas

Direct-to the point- op jouw situatie

Business Reading Bas

Winst voor Iedereen

De huidige uitdagende tijd vraagt om het leven van je zielenmissie vanuit vertrouwen. Ondernemen vanuit betekenis als dé nieuwe standaard. Dit voelen wij tot in onze tenen en in elke cel van ons lichaam. Werken vanuit betekenis gáát de nieuwe standaard worden. Wij helpen jou dit concreet vorm te geven of te verdiepen.

In de Business Reading krijg je:

 • één op één coaching van Bas.
 • Connectie met je verscherpte intuïtie. 
 • Je next Business Step.
 • Inzicht in eventuele knelpunten.
 • Jouw rijke leven vormgeven.
 • Financiële vrijheid opbouwen.
Bruisend naar huis dus :). 

We werken tussen de 2 en 3 uur. 
Locatie: Made (nabij Breda)

Investering: 500€ ex BTW

 

Bedrijven hebben een belangrijke taak om een wenswaardige samenleving op te bouwen. Voor zowel de kleine ZZP’ers als de grote ondernemers is hier een rol weggelegd.

SHIFT:

Als maatschappij maken we een shift naar het ‘verdienen voor jezelf’ naar het verdienen voor het grotere geheel. Hierin speelt winst niet uitsluitend meer als geld een rol. Iets goed doen voor de wereld is hierin het speerpunt en dé grote drijfveer. Dat is een(latent aanwezig?) gevoel en zit van binnen. Tegelijkertijd versterkt het de winst. Onze diepste overtuiging? Bedrijven die nú betekenisvol gaan ondernemen zullen de winnaars van de toekomst zijn. Dit vraagt om een balans tussen de zakelijke en de spirituele kant van het ondernemen en de ondernemer.

Nieuwe standaard:

De huidige uitdagende tijd vraagt om het leven van je zielenmissie vanuit vertrouwen. Ondernemen vanuit betekenis als dé nieuwe standaard. Dit voelen wij tot in onze tenen en in elke cel van ons lichaam. Werken vanuit betekenis gáát de nieuwe standaard worden. Wij helpen jou dit concreet vorm te geven of te verdiepen.

Medium:

De afgelopen jaren heb ik het grote voorrecht mogen hebben om duizenden te dienen tijdens de seminars die we hebben gegeven.

Tijdens de seminars kreeg ik veel credits. Credits die eigenlijk niet voor mij waren. Ik droeg een geheim met mij mee: De inzichten die ik deelde met het publiek kwamen meestal helemaal niet van mij. Ze werden mij simpelweg aangereikt door de andere wereld. Om het praktische toepasbaar en open te houden voor iedereen zei ik hier nooit wat over. Ik gebruikte het gewoon voor het grotere geheel. Voordat ik op kwam zei ik tegen mezelf: ‘Universum gebruik mij’. 

Business Reading:

Nu voel ik dat dit stuk in de wereld meer aandacht mag krijgen en zet ik mij hiervoor in. De transformatie van het materialistische naar het fijnstoffelijke is definitief begonnen en mag nu breed gedragen worden. Heldervoelen en dingen doorkrijgen dat is écht niet vreemd. Het taboe mag eraf. En het leuke is: Iedereen kan het, mits de connectie gemaakt wordt met het hogere. Alleen de stilte spreekt. En ze spreekt tot ons allemaal en heeft voor ons geweldige inzichten in petto. 

In een Business Reading stem ik af op jouw situatie als ondernemer. En reik ik je aan wat ik doorkrijg. Samen vertalen we dit naar een praktische strategie zodat jij winst voor iedereen kunt creëren. We voegen het spirituele en het zakelijke samen en bouwen dit uit. Het is gewoon het gebruikmaken van alle energie en inzichten die er al zijn om jou te ondersteunen jouw missie als ondernemer nog krachtiger te kunnen leven. Want, ondernemen is een manier van leven en het spirituele en het zakelijke mogen met elkaar in balans zijn.

In de Business Reading krijg je:

 • Één op één coaching van Bas.
 • Connectie met je verscherpte intuïtie.
 • Je next Business Step.
 • Inzicht in eventuele knelpunten.
 • Financiële vrijheid opbouwen.

Bruisend naar huis dus :). 

 We werken tussen de 2 en 3 uur. 
Locatie: Made (nabij Breda)

Investering: 500€ ex BTW.

Mijn grote geheim:

De wereld van de betekenisvolle ondernemer met zijn prachtige en krachtige visie ondersteunen. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Dit gaat om zelfrealisatie. En, zonder zelfrealisatie kan écht geluk volgens mij nooit tot ons mensen komen. Dan leven we uitsluitend in de materialistische wereld en jagen we slechts op het volgende materiële. (en geloof me: Daarvan heb ik de afgelopen 10 jaar echt veel gezien). Vergeten we de connectie met het grotere geheel. En, juist terwijl die connectie enorm veel kan brengen.

Winst voor iedereen

Met deze nieuwe aanpak wordt het 3D ondernemen losgelaten en komt men terecht in het betekenisvol ondernemen en alle mensen die hierin werken: Wat draagt onze onderneming bij aan het grote geheel? En wat draag ik als persoon bij met mijn tijd en mijn leven hier op aarde? Dit betekent definitief het loslaten van het Angelsaksische op aandeelhouderswaarde gevoerde beleid. De natuur, de mensen, de omgeving en vooral de SAMENleving als geheel mogen profiteren van de aanwezigheid van een onderneming. In plaats dat de onderneming neemt voegt het waarde toe aan een samenleving en maakt hem sterker.

Voelend ondernemen leer je niet op school

Zowel tijdens mijn opleiding Commerciele Economie (HBO) als de universiteit (MSC Strategic Management) leerde ik uitsluitend vanuit winst naar ondernemen te kijken. Voelen was er niet bij. En dit terwijl ik juist allerlei diepe spirituele ervaringen opdeed in die tijd en daarna. Bij elkaar spendeerde ik in losstaande periodes een half jaar bij de Benedictijnen. Daar zag ik dat spiritualiteit en business heel goed met elkaar samen kunnen gaan. Ik leerde nergens zoveel over geldmanagement als in die tijd. Hoe ze telkens aan funding kwamen tegen hele gunstige voorwaarden verbaasde mij elke keer.

If you work hard on your job you can make a living. If you work hard on yourself you can make a fortune.

~ Jim Rohn

Business Reading:

Je leven inrichten zoals jij het wilt: vanuit betekenis en zielenmissie.

Dit betekent werken op 3 vlakken: persoonlijk, zakelijk en financieel.
Tijdens de Business Reading komen ze alle drie aan bod. Ze zijn simpelweg niet los van elkaar te zien.

Herstellen van connectie met je missie

De huidige tijd is hét moment om te herbalanceren. Om je leven zo in te richten zoals je dat wilt. Zeker nu er ook universeel zoveel aan het veranderen is. Hiervoor is geloof en vertrouwen in jezelf noodzakelijk. Dit komt voort uit de connectie met het grotere geheel. En het vertrouwen op de goede afloop. Een Business Reading is een eerste stap als je nog twijfelt aan jouw eigen kunnen. Succesvol ondernemerschap valt of staat namelijk met jouw mindset, overtuigingen en de connectie met het grote geheel. We gaan uitgebreid in op deze eerste belangrijke stap en we helpen je om van twijfel naar geloof en vertrouwen te gaan. Je bent het waard om op alle vlakken succesvol te zijn. 

Ondernemerschap, mindset & Heartset

In het eerste uur focussen we op jou. Jij bent immers de belangrijkste persoon in je bedrijf en kunt het breken of maken. Daarom gaan we op een constructieve en zachtaardige manier kijken en voelen hoe het met jou als persoon staat en helpen je jouw missie meer te leven. Hierin staat jouw Zielenmissie centraal: Waarvoor ben je hier op de wereld? Wat is jouw toevoeging in het grote geheel? Geluk komt van binnenuit. Het komt voort uit het leven van een missie en ergens voor staan. Niks is zo bevredigend als de overwinning op jezelf en een volgende stap maken in je leven. 

Bedrijfsvoering & winstvolle strategie

In het tweede uur focussen we ons op de strategische en zakelijke kant. Wat kan er beter? In de positionering van een bedrijf mag betekenisvol ondernemen centraal staan. Anders ben je vaak een van de velen. Hoe kun je naar buiten toe laten zien wat je doet? Hoe pak je dit op een constructieve en zakelijke manier aan zodat je een goedlopend bedrijf hebt, krijgt of uit kunt bouwen?

Financiën, tijd & vrijheid.

In het derde en laatste uur bekijken we de financiën. Hoe kun je meer impact maken? Meer tijd en vrijheid in je leven creëren. Vaak wordt gedacht dat geld gaat over geld. Het gaat over tijd en vrijheid. Om te doen wat je wilt, met wie je wilt, hoe vaak je wilt en waar ter wereld je wilt. Financieel vrij zijn betekent dat je je 100% kunt focussen op je missie. Geld is dan slechts een bijproduct van succes en je dient als doorgeefluik voor het geld dat je zelf niet nodig hebt.

Bottlenecks oplossen

Geen probleem? Dat is pas écht een probleem. En, als je geen probleem hebt, kan ik waarschijnlijk nog wel een uitdaging voor je bedenken:). In de Business Reading focussen we ons (natuurlijk) ook op het oplossen van eventuele bottlenecks. Want, juist dat zijn de groeipunten.

Jouw investering

You need to have some ‘skin in the game’. Om een verandering te bewerkstellingen is het belangrijk dat je commitments maakt.  

Investering

De investering in jezelf, je bedrijf en je financiële toekomst bedraagt €500,-. Uiteraard ex BTW.

Locatie:

 Boerenhoekstraat 34 te Made. 

onze studenten vertellen...
 

Met meer inzicht komt een verantwoordelijkheid.
Daarom zeggen veel mensen: "Doe mij maar geen inzicht."

~ Bas van Vugt
hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer
Scroll to Top

become unstoppable!