DAG 1 van 30 dagen Flow Challenge!

JOUW 8 STAPPEN
speciaal vaststaand ritueel in je systeem te integreren.

De vragen zijn gemaakt om je aandacht te richten. Het ritueel is ontwikkeld om de antwoorden in je systeem ‘in te branden’.

Aan de slag!

Gedurende de komende 30 dagen doe je het volledige onderstaande ritueel. Niet een paar dingetjes… álles. We noemen dit ritueel  ook wel de Rijkdom op alle Vlakken Succes Flow. Het zijn succesroutines die je helpen om de door jou gewenste veranderingen teweeg te brengen en daarmee je doelen te behalen.

Elke dag sta je een uur eerder op dan normaal en je maakt het een gewoonte om de volgende stappen in je leven te integreren.

Succesroutine #1

De wekker gaat en je veert je bed uit.
Je poetst je tanden en neemt een glas water.
Zo begin je de dag lekker fris.

Succesroutine #2

Je beschermt je energie en zet jezelf in een gouden bal.
Het goud laat je van binnenuit naar buiten stralen en tegelijkertijd
weerkaatst het negatieve energie van buiten zodat dit jou niet beïnvloedt.

Succesroutine #3

Je neemt een moment van stilte. Focus eerst even rustig op je ademhaling. Visualiseer minimaal 5 minuten hoe jouw ideale leven eruit ziet. Hoe voelt het als je daar bent? Hoe ruikt het? Wat proef je? Wat zijn de kleuren? Wie is er bij je? Hoe helderder je het beeld voor jezelf kunt maken, des te makkelijker wordt het voor je brein om je te ondersteunen op weg naar jouw ideale leven.

Succesroutine #4

Houd een dagboek bij en schrijf je belangrijkste inzichten hierin op. Wat heb je in je visualisatie gezien? Welke actie(s) neem jij vandaag om een stukje dichter bij je doel te komen?

Succesroutine #5

Voor een moeiteloze manifestatie is het van groot belang dat je het jezelf waard vindt om het ideale leven te leiden zoals jij dat graag wilt. De mind heeft daarvoor voeding nodig om succes te kunnen toelaten. Bij het opstaan en bij het naar bed gaan is krachtvoer nodig om de mind te voeden. Spreek onderstaande succesregels hardop uit wanneer je ‘s morgens opstaat en wanneer je ‘s avonds gaat slapen:

  • Vandaag kies ik voor liefde.
  • Vandaag kies ik voor geluk.
  • Vandaag kies ik voor succes.
  • Vandaag kies ik voor innerlijke kracht.
  • Vandaag kies ik voor rijkdom op alle vlakken.
  • Dag en nacht worden mijn belangen bevorderd.

Succesroutine #6

Lees minimaal 10 minuten. Een aanrader!

Succesroutine #7

Beweeg!
Zet een lekker muziek op en beweeg. Kijk wat fijn is voor jou. Je kunt wat stretch-oefeningen doen, je kunt gaan dansen of misschien wel een wandeling maken. Wat ook heel goed werkt, is om een half uur trampoline te springen met een totale focus op de beelden in je  collage.

Succesroutine #8

Stap na het bewegen lekker onder de douche en spoel koud na. Zo ben je helemaal fris en klaar voor de nieuwe dag.

Geniet ervan!

Harte groet,
Mirna

Het mooiste avontuur dat je in je leven kunt aangaan, is de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hart en ziel. Deze reis begint in je ZIJN. Wie ben je? Wie wil je zijn? Wat wil je in jouw leven veranderen?

Voordat we beginnen even een paar punten om het maximale voor jezelf uit deze challenge te halen:

  • Een verandering is na 21 dagen ingevoerd in je systeem. We maken er nu 30 dagen van om het volledig te integreren.
  • Sla je 1 dag over, dan begin je opnieuw met tellen.
  • Besef dat hoe je iets doet, zo doe je alles.
  • Daag jezelf uit en.. step up, not back!

 

Graag nodigen we je dan eens uit om een kijkje te nemen op onze vernieuwde Hooggevoelig Ondernemen Community. Dit is dé plek waarin we onze inzichten en down to earth tools delen en vragen beantwoorden. We hebben 3 verschillende levels gemaakt met verschillende vormen van content en begeleiding. Er zit dus altijd wat voor jou tussen.
—>>>De vernieuwde HGO community vind je hier <<<—

Abonneer
Laat het weten als er
6 Comments
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hé… Met corana totaal nieuwe aanpak nog wennen daarin(de oude gewoontes werkt niet meer) een weekplanning maken met drie kleuren werken groen is ontspanning vbwandelen, joga, lachsessie, mediteren, lachfilm, samen iets drinken,en babbelen, bewust ademhaling, tuin werken
Oranje iets moeilijker van taken vb nieuwe dinges leren op internet leren loslaten, van onkruid soepen maken, 1ding doen en focus en genieten
Rode.. Vbhuis nieuwe taken doen die veel inspanningen vraagt, zichtbaar tonen, opstelling doen tussen professionnels een twee daagse(kindertyd vader narcisten moeder niet aanwezig, niet gewenst) , bindingenangst overwinnen,
Om zo me beter leren kennen in het nieuwe jessy… Ik ben dankbaar… Veel geleerd van mijn verleden… Nu beter beseft in mijn leven…..
Iedereen succes en geluk????????????

Mooi Jessy! Nieuwe gewoontes, super om met kleuren te werken. Fijn dat je er weer bij bent en meedoet. Dank je wel. Liefs Mirna

Dag allemaal, ik ben blij om hier weer te kunnen deelnemen aan de challenge. Een jaar geleden zat ik hier ook. Het is ongelooflijk om zo terug te kijken en te zien welke stappen ik ondertussen genomen heb. Van de acht routines zijn er een aantal blijven hangen, andere heb ik laten varen. Nu neem ik het terug op en ga er volledig voor.
Veel liefs
Claire

Super om te lezen Claire! Welkom fijn dat je erbij bent. Liefs Mirna

Leuk om te lezen dat ik een deel van het ochtend ritueel doe.
Ik ben super positief ik denk in uitdagingen en niet in problemen.
Super om dit positieve gevoel te mogen ervaren.????????????

Mooi! Dat is het belangrijkste uitgangspunt Janneke! Welkom, leuk dat je erbij bent. Liefs Mirna

4 2 stemmen
Article Rating
6
0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x

become unstoppable!