DAG 15 van 30 dagen Flow Challenge!

JOUW 8 STAPPEN:
Speciaal vaststaand ritueel in je systeem te integreren.

Gedurende de komende 30 dagen doe je het volledige onderstaande ritueel. Niet een paar dingetjes… álles. We noemen dit ritueel  ook wel de Rijkdom op alle Vlakken Succes Flow. Het zijn succesroutines die je helpen om de door jou gewenste veranderingen teweeg te brengen en daarmee je doelen te behalen.

Elke dag sta je een uur eerder op dan normaal en je maakt het een gewoonte om de volgende stappen in je leven te integreren.

Succesroutine #1

De wekker gaat en je veert je bed uit.
Je poetst je tanden en neemt een glas water.
Zo begin je de dag lekker fris.

Succesroutine #2

Je beschermt je energie en zet jezelf in een gouden bal.
Het goud laat je van binnenuit naar buiten stralen en tegelijkertijd
weerkaatst het negatieve energie van buiten zodat dit jou niet beïnvloedt.

Succesroutine #3

Je neemt een moment van stilte. Focus eerst even rustig op je ademhaling. Visualiseer minimaal 5 minuten hoe jouw ideale leven eruit ziet. Hoe voelt het als je daar bent? Hoe ruikt het? Wat proef je? Wat zijn de kleuren? Wie is er bij je? Hoe helderder je het beeld voor jezelf kunt maken, des te makkelijker wordt het voor je brein om je te ondersteunen op weg naar jouw ideale leven.

Succesroutine #4

Houd een dagboek bij en schrijf je belangrijkste inzichten hierin op. Wat heb je in je visualisatie gezien? Welke actie(s) neem jij vandaag om een stukje dichter bij je doel te komen?

Succesroutine #5

Voor een moeiteloze manifestatie is het van groot belang dat je het jezelf waard vindt om het ideale leven te leiden zoals jij dat graag wilt. De mind heeft daarvoor voeding nodig om succes te kunnen toelaten. Bij het opstaan en bij het naar bed gaan is krachtvoer nodig om de mind te voeden. Spreek onderstaande succesregels hardop uit wanneer je ‘s morgens opstaat en wanneer je ‘s avonds gaat slapen:

  • Vandaag kies ik voor liefde.
  • Vandaag kies ik voor geluk.
  • Vandaag kies ik voor succes.
  • Vandaag kies ik voor innerlijke kracht.
  • Vandaag kies ik voor rijkdom op alle vlakken.
  • Dag en nacht worden mijn belangen bevorderd.

Succesroutine #6

Lees minimaal 10 minuten. Een aanrader!

Succesroutine #7

Beweeg!
Zet een lekker muziek op en beweeg. Kijk wat fijn is voor jou. Je kunt wat stretch-oefeningen doen, je kunt gaan dansen of misschien wel een wandeling maken. Wat ook heel goed werkt, is om een half uur trampoline te springen met een totale focus op de beelden in je  collage.

Succesroutine #8

Stap na het bewegen lekker onder de douche en spoel koud na. Zo ben je helemaal fris en klaar voor de nieuwe dag.

Geniet ervan!

Harte groet,
Mirna

Het mooiste avontuur dat je in je leven kunt aangaan, is de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hart en ziel. Deze reis begint in je ZIJN. Wie ben je? Wie wil je zijn? Wat wil je in jouw leven veranderen?

Voordat we beginnen even een paar punten om het maximale voor jezelf uit deze challenge te halen:

  • Een verandering is na 21 dagen ingevoerd in je systeem. We maken er nu 30 dagen van om het volledig te integreren.
  • Sla je 1 dag over, dan begin je opnieuw met tellen.
  • Besef dat hoe je iets doet, zo doe je alles.
  • Daag jezelf uit en.. step up, not back!

 

Abonneer
Laat het weten als er
100 Comments
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hello Mirna En Bas, ik wil jullie bedanken voor deze challenge. Ik heb hem niet strikt nagevolgd en paar dagen gemist. Maar voor mij is het nog niet gedaan. Ik zal opnieuw proberen tot met dit beter lukt. De aanhouder wint 🙂 Super bedankt en veel succes met alles wat jullie doen en op alle vlakken. veel liefs Aneta

Hoi allemaal,
ik ben het doel aan het lezen, en ik probeer die hoge boom die veel zon vangt te zijn. Maar op dit moment is het voor mij heel moeilijk om mijn flow erin te houden. Ik heb gezegd dat ik op de camping wil blijven werken maar toch maar weer als receptionist, omdat men niet begrijpt dat ik als hooggevoelig iemand af en toe eruit moet om even op te laden, en zij willen van mij dat ik 9 uur werk ( wat normaal is hoor daar zeg ik ook niks van ) en daarnaast ook nog eens de nachten doe, en daar voel ik mij niet zeker en prettig bij. Ook als ik dat doe dan heb ik dus geen tijd meer voor andere doelen die ik graag in mijn leven wil ontwikkelen, en mijn sociaal leven gaat eraan omdat ik steeds op de camping moet zijn, en ik weet van mijzelf dat ik dit niet vol ga houden, ook wilden ze dat ik meteen nu een beslissing nam, steeds werd ik maar weer voor het blok door ze gezet wat een enorme knauw aan me gaf, ik ben niet gemaakt voor die overwelmde grote wereld die je probeerd te vertrappen en ik voel me eigenlijk best teleurgesteld. Ik wil dit met liefde en enthousiasme aanpakken, maar dan komt de boze wereld dit altijd weer hard vertrappen.
En dat vind ik een beetje jammer, ik heb dus maar een stapje terug gedaan.

Amber, belangrijke les. Iemand kan jouw kracht alleen vertrappen als jij dit toelaat. Dus steeds weer dansen met de energie, met de angst om tot het gewenste resultaat voor jou te komen. De energie en prikkels bekijken en jezelf goed afschermen. Regel nummer 1 niks is persoonlijk. Ik voel dat dit een goede keuze is omdat je ze zo je missie echt in de wereld kunt zetten en dat daar nu tijd en ruimte voor is. Je hebt een keuze vanuit jouw kracht gemaakt, dus een groot compliment voor jou!

Ik lees ook heel graag. Heel hard bedankt voor de boeken tips. De laatste boek die ik heb gelezen is : “Je ongekende vermogens, de nieuwe denktechniek:Neuro-Linguïstisch programmeren (NLP)” van Anthony Robbins, daar staan technieken om positief denken in te oefenen, out of the box denken, meningsverschillen oplossen, niets persoonlijk nemen en zo veel meer. Echt Top!!! andere top boek is: “Het 3 de alternatief, het principe van creative samenwerking” Stephen R. Covey het gaat over samenwerken,”win win” oplossingen niet ik versus jouw maar uitkomst waar iedereen beter van wordt. Boek die ik in 1996 gekocht en gelezen heb( an daarna nog is) “The power of your subconsious mind” Joseph Murphy. Ook boeken zoals “Trauma sporen” van prof.dr. Bessel van der Kolk, laat je beter begrijpen en geeft inzicht in de oorzaken en gevolgen van trauma, het klinkt zwaar maar het is echte aanrader om beter onbegrijpelijke angst, woede, gevoelloosheid en andere negatieve beïnvloeden die trauma te weeg brengt te begrijpen en in deze boek staan ook voorbeelden/oplossingen hoe je trauma kan helpen verwerken/ verzachten bij jongeren en volwassenen. Voor de spirituele mansen hier kan ik de “Compleet handboek Aura’s lezen en beïnvloeden” Susan G.Shumsky aanraden, het is vol mantra’s, ideeën, info over hoe je je energie kan gebruiken om beter in uw vel zitten. En daarbij vind ik zeer passend “De bach bloesemtherapie” Mechthild Scheffer- door gebruik van de juiste bach bloesems trilt je op de juiste voor jouw energiefrequentie ( in moeilijke perioden, of momenten waar je energie onevenwichtig is) je kan het ook gebruiken om beter te mediteren, anderen helpen en nog veel meer toepassingen etc

dank je wel voor het delen, heel fijn en een mooie toevoeging!

Lezen is zeker ook één van mijn favoriete bezigheden. als kind eigenlijk helemaal niet. ik las voor het examen voornamelijk uittreksels. maar nu lees ik echt elke dag en niet alleen ‘s morgens. in de laatste maand heb ik gelezen:
2 boeken van Neal Donald Walsch: 3-delige serie ‘Gesprekken met God’ en ‘Als alles veranderd, verander dan alles’. Vooral dat laatste boek (waar ik nu in bezig ben) geeft voor mij handvatten om met moeilijke periodes (zoals deze voor verschillende mensen zal zijn) om te gaan.
2 boeken van Dr. Joe Dispenza: ‘Jij bent de placebo’ en ‘Becoming Supernatural’. wetenschappelijk onderbouwd hoe we naar het kwantumveld kunnen komen
en ja, dan heb ik uiteraard ook de boeken van Robert Kyosaki gelezen: ‘Rijke pa, arme pa’ en Cashflow Quadrant
zo vele andere boeken
En mijn eigen boekje ‘In 10 stappen je gezondheid in eigen hand, geef je lichaam de tools om zichzelf te herstellen’. nu aan het herlezen om er een online programma van te kunnen maken

Mooi Inez, dank je wel voor het delen. Mooie aanvullingen en zeer waardevol.

Dank je Mirna, ik heb gebruik gemaakt van het digitaal formulier voor het inplannen van een call met jou.
Fijne maandag en tot gauw aan de telefoon 😉

♡ Cora

Je hoort snel van mij! Top Cora dank je.

Hai Mirna,

Ik ben als persoon en coach wéér gegroeid door deze challenge en ik heb mijn eigen persoonlijke ochtendritueel ontwikkeld. (aangepast aan de door mij gemanifesteerde leefomgeving vlak bij mooie natuur!) Er wordt een mentor in mij wakker zij het nog steeds wel op praktisch inhoudelijk terrein dan;)

Want, er blijft nog steeds mijn ondernemerschap-vraagstuk ja/nee over:
Past me dat eigenlijk (nog) wel? Wil ik dat (nog) echt? Dat ondernemen?
Kan ik onderscheiden of dit koudwatervrees is of toch mijn Zijn die juist voelt, bij mezelf blijft en dus aangeeft dat ik daar niet blij van wordt?
Mag ik je daarover morgen eens bellen Mirna?
Fijne zondag!

♡ Cora

Mooie uitdaging Cora!
Mooie stappen. Hierover kunnen we zeker contacten. Leuk! Ik mail je straks even om verder af te spreken.

Heeft iemand het boek “ik2” van Margriet Sitskoorn gelezen? Aanrader?
Ik ben nu bezig in de hooggevoelige ondernemer van Bas 🙂 En er staan hier nog enkele boeken klaar van Frank van Rycke (op advies van vrienden en schoonpa). Ik weet nog wat doen! Ik ga lezen ook in m’n avondroutine proberen inplannen. Raad je zulke boeken aan Mirna om ‘s avonds nog in te lezen? Groetjes

Ja Greet in de avond lezen werkt ook heel goed. Ik2 ken ik, leuk om te lezen. Veel leesplezier en vooral doen! Liefs Mirna

Wat een reis. Ben zo blij dat ik hier aan begonnen ben. Er wordt zo ontzettend veel duidelijk en de mail van vandaag is een bevestiging. Ik zit nog in fase 1. Maar zie fase 2 voor me liggen. Nu nog daar komen, vertrouwen hebben in dat je in fase 2 mag leven, dat je hier recht op hebt. En dat je in fase 3 mag komen om nog verder het leven te leven waar je hiervoor op aarde bent gekomen. En dit te delen met anderen. Ik wordt er emotioneel van. Omdat ik voor het eerst voel dat ik daar mag zijn. Dat mijn leven niet overleven hoeft te zijn. IK MAG LEVEN!!!
Dank voor deze Challenge. Ik wil eigenlijk niet dat het ophoudt, hahahaha.
Nog een paar dagen….. en dan kijken we verder.

Mooi Naomi!
In liefde en kracht vol in jouw leven leven ????

Wat een reis. Ben zo blij dat ik hier aan begonnen ben. Er wordt zo ontzettend veel duidelijk en de mail van vandaag is een bevestiging. Ik zit nog in fase 1. Maar zie fase 2 voor me liggen. Nu nog daar komen, vertrouwen hebben in dat je in fase 2 mag leven, dat je hier recht op hebt. En dat je in fase 3 mag komen om nog verder het leven te leven waar je hiervoor op aarde bent gekomen. En dit te delen met anderen. Ik wordt er emotioneel van. Omdat ik voor het eerst voel dat ik daar mag zijn. Dat mijn leven niet overleven hoeft te zijn. IK MAG LEVEN!!!
Dank voor deze Challenge. Ik wil eigenlijk niet dat het ophoudt, hahahaha.
Nog een paar dagen….. en dan kijken we verder.

ooohhhh God, Jeetje…..

Dank je voor je reactie. Fijn om te lezen dat de challenge je raakt. Regel nummer 1 niks is persoonlijks en deze reactie zegt niet zoveel. Voor sommige mensen zegt ie alles. Zeker als je sensitiviteit wilt laten spreken en dat een uitdaging vindt. Voor mij is het belangrijk dat er altijd iets positiefs opbouwends in zit zodat de energie juist blijft stromen voor jezelf.

Dankjewel Mirna voor je mooie woorden vandaag. Komen wel op een goed moment. Synchroniciteit!
Ik vind het fijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik merk dat de koude douche me goed doet. De oil pulling. De chi gong of chai chi. Het lezen en schrijven van songteksten, het zijn in de natuur me makelijk afgaat. Ik zit veel te mediteren bij paarden op het land. Bij mij heeft je challenge gewerkt om te gaan kiezen voor dat wat ik echt wil. Ik kan heel veel, maar het behouden van mn balans in werk en privé is voor mij belangrijk. Naast een vaste baan in de zorg en moederschap en daarbij een eigen bedrijfje opzetten is trickie. Ik wil daarom erop letten niet teveel te gaan doen. Ik ben daardoor ook voorzichtig met de PR. Om te voorkomen dat ik mensen aan trek die mijn balans kunnen verstoren ( ego) . waar ik natuurlijk zelf bij ben. Maar ik geniet van de rust en de stilte en daar wil ik graag vanuit werken. Nu door de Corona liggen wat werkzaamheden stil. Het geven van klankconcerten en klankconcerten aanbieden in verpleegtehuizen. Dat gaat vast weer goed komen in aangepaste vorm. Ik vind het heerlijk om met taal bezig te zijn en een mooie boodschap door te kunnen geven middels zang en muziek. Iets wat ik door jouw challenge weer heb opgepakt. Dankjewel lieve Mirna.

Joke wat geweldig om te lezen, dank je wel voor het delen.
Het raakt me! liefs Mirna

Een innerlijke glimlach volgens de Tao ontspant ook onze innerlijke organen. Voor die innerlijke glimlach helpt het om uiterlijk te glimlachen. Vandaar die lachende boeddha. Dankjewel Mirna voor het delen van je wijsheden. Een dikke glimlach voor jou ????????????

Een innerlijke glimlach volgens de Tao ontspant ook onze innerlijke organen. Voor die innerlijke glimlach helpt het om uiterlijk te glimlachen. Vandaar die lachende boeddha. Dankjewel Mirna voor het delen van je wijsheden. Een dikke glimlach voor jou ????????????

Dankjewel lieve Mirna voor de 30 dagen challenge. Wat het mij gebracht heeft is het uit m’n comfort zone stappen. Mijn motivatie is geprikkeld om nieuwe dingen te gaan oppakken en ondernemen, die me plezier geven. Het genieten van iets toch doen. Het ervaren van het toch gedaan hebben en de flow die daardoor op gang komt is eigenlijk niet meer te stoppen, als ik mezelf maar blijf prikkelen door open te staan voor nieuwe wegen die me weer een stapje verder helpen. Door jou ben ik weer op weg. Ik beweeg in de ochtend. Neem een koude douche. Ik lees en mediteer buiten in de natuur bij m’n paard of we gaan wandelen. Ik schrijf songteksten met een boodschap. Ik ben me bewust hoe ik m’n tijd indeel. Ik heb er zin in. Een boek schrijven en mijn droom gaan realisten. Een oase scheppen voor paarden waarbij mensen kunnen mediteren. Ook voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Daarbij kunnen cursussen gevolgd worden zoals tai chi, chi jong, yoga en mediteren. Een plek waar de liefde te voelen is ! Lijkt me heerlijk voor mensen om de stilte in zichzelf te vinden … Natuurlijk ook met muzikale klanken… Tot ziens Mirna en Bas. Dank voor jullie enthousiasme en steun ! ❤️ Heel veel succes verder ! Lieve groetjes, Joke

Dank je wel Joke, veel liefde en kracht op jouw mooie pad.

Ik heb allés doorgesproken wat me dwars zat over het contract, voor mij zijn er nog altijd dingen die niet goed voelen en ik hoop Dat we daar verandering in kunnen brengen zodat ik de challenge camping manager àan kan gaan, ik ben heerlijk in de natuur geweest afgelopen weekend, wat een Verademing, het deed me echt goed.

Mooi!

Lieve Mirna, ik heb het gedaan “moeten” vervangen door “willen” en ik geloof dat ik woordje “neen ” niet gebruik had of heel weinig, het is mij vrij goed gelukt en heb veel klusjes gedaan die ik niet zo graag doe, ik voelde ook veel minder druk op mezelf, en nu ga ik mij daarvoor belonen. Dank je wel. veel liefs Aneta

Wow! Dat lees ik graag. Heel mooi. Dank je wel voor het delen.
En ga zo door in liefde en kracht.
Veel liefs

Deze gaf heel wat energie! Die ga ik behouden.
Dat duwtje in de rug is wel fijn!
Dank je wel daarvoor.

Liefs Leen

Super leen dat je erbij bent.
Leuk goed om van je te horen.
liefs

Ik had iets geschreven maar ik zie het niet Dus even. Opnieuw, ik ben dankbaar voor deze challenge. En ik voel me dichter bij mezelf staan, Zo ondertekende ik vroeger altijd contractent want Dan had ik teminste mijn Baan. Nu heb ik gisteren mijn contract gekregen en ik zie Dat er toch haken en ogen in staan, Er word nog al wat van mij verdacht, dag en nacht op de camping zijn en zelfs buiten het seizoen (wat Helemaal niet veilig is, want wat als er iets met mij gebeurd of ik word àan gevallen) Ik zie Dat men totaal niet nadenkt Dus ik ga het allemaal punts gwijs op schrijven en ga eens zien hoe zij daar tegen over staan. Ik Wil Helemaal niet alléen op een afgelegen camping savonds in mijn eentje zijn, ik heb mijn huis niet ver van de camping vandaan en daar voel ik mij prima wat moet ik daar Dan. OK als er mensen zijn Ja natuurlijk, voor het eerst stap ik in mij. Eigen kracht en durf ik te kijken waar mijn pad is en past dit wel bij me Zo Ja wat zijn mijn eisen, yes ik durf mijn eisen op tafel te leggen Zonder bang te zijn afgewezen te worden

Ik doe deze challenge al voor de tweede keer en Géweldig. Ik Weet niet of ik mijn management Baan houd, omdat men mij niet begrijpt, ik Wil best op de camping zijn als er mensen zijn, maar ze verwachten van mij nu ineens ook Dat ik buiten het seizoen in het camping huis ben, ik Wil Dat niet want het ligt afgelegen, ik ben alléen en ik vind Dat on verantwoordelijk er kan iets met mij gebeuren en wat Dan ? Ik ben een beetje geshockeerd Dat ze daar zelf ook niet bij stil staan. Dus als hun gedachten daarover niet Veranderen, néem ik gewoon mijn post als réceptioniste terug. Mensen zeggen Ja maar op zijn minst heb je een Baan. Ja maar ik Wil mij fijn in mijn werk voelen en ik Wil mij niet onveilig voelen. Want anders kan ik niet groeien

Neem dit in een meditatie in het veld van liefde mee.
Anders krijg je een hakken in het zand verhaal en krijg je wrijving die je niet wil. Vraag naar hun waarom. Ik begrijp je standpunt.
Kijk hoe je naar elkaar kunt toebewegen. Zodat jouw veiligheid vanuit liefde voorop staat.

Dat zal ik doen, ik zal dit liefdevol àan pakken want ik Wil dit graag doen maar ik Wil er graag enkele voorwaarden van mij Erin leggen want ze vragen erg veel. Ik ga vandaag met een rechts persoon praten, niet om een revolutie te beginnen maar wel om sterker te staan om mijn punten op een liefdevolle duidelijk te maken.

positive feedback: ik vind alles Top. Eerst en vooral vind ik super dat deze challenge niet eentonig is, het is elke dag iets anders. Mirna je hou ons goed gemotiveerd, altijd glimlachen en goed gezind. Jouw energie geeft energie! Bas zien/horen wij in filmpjes niet zoveel maar in podcasts en e-mail’s wel. Ik hou van deze momenten. Jullie samenwerking en verbondenheid is mooi om te zien en horen. Jullie boodschap is duidelijk, is niet alleen inspirerend en motiverend maar vooral heel leerzaam. De ochtend rituelen, ik geef toe dat ik ze niet helemaal net zoals Mirna doe omdat ik mijn eigen rituelen heb maar ik haal daaruit super veel nieuwe oefeningen, intenties, gezond eten, mantras en nieuwe ideeën (ik hou van een beetje afwisseling in mijn rituelen en koud douche sorry dat is voor mij nog niet haalbaar, ben al jaren aan het proberen en kan dit niet volhouden), I Love it!! Dank hiervoor

Graag gedaan en dank je wel voor je mooie woorden!

Hier mijn feedback . Dank dank Mirna voor al jouw input. Je bent een grote inspiratiebron.
Het is de 2e keer dat ik aan deze challenge meedoe en de ochtendroutines zitten er echt goed in.
Wel op mijn manier (eigenwijs zoals ik ben) maar het bevalt me heel goed. Ik trek er inderdaad een uur voor uit.
Beginnen met een glas lauwwarm water (met uitgeperst citroen) Het lezen in de ochtend (spirituele stukken), gedachten opschrijven , bewegen (tabata/yoga/tai chi of rek en strek. Afhankelijk waar ik dan zin in heb (dag 13 hou ik erin 😉
Na afloop buiten met blote voeten in het gras aarden, intenties uitspreken en vervolgens de koude douche.
Heerlijk
Dank hiervoor en hele fijne moederdag
Jolanthe

dank je wel Jolanthe, super om te lezen en top op jouw mooie krachtige manier.
Jouw persoonlijke sausje verfijnt het geheel!
Super. Hoop dat jij ook een mooie Moederdag hebt.
Ik heb genoten van mijn bijzondere viertal.

dag Mirna,
Deze challenge helpt me om te eerste meer uit mijn dag te halen.Waar ik vroeger veel ideeën heb, lukt het beter om ook neer te zetten.
Ten tweede helpt het me om die focus te blijven leggen, ik voel nog dat ik bij de visualisatie makkelijk afgeleid kan worden, maar door het op te schrijven blijf ik toch bij de zaak, die er om doet !
Gisteren ging mijn visualisatie volledig rond mijn moeder : wat ik te accepteren heb, hoe ik hier rond in harmonie kan komen met mezelf, in mededogen naar haar en naar mezelf.Dit staat wel in verband met mijn praktijk ,waar de relatie ouder -kind centraal staat.
Ik ga door met de challenge !
Misschien had ik beter al vroeger iets laten horen, bij deze….
Nog eens dankjewel voor de leuke filmpjes ‘s morgens, ik kijk er telkens naar uit.Ik voel ook de support van jou energetisch, telkens opnieuw, waarvoor ook een dikke merci.

Super om te horen Caroline, dank je wel!
Mooi wat je in de liefde mag aanpakken.
top ga zo door

Dank je voor de oefeningen, ik was blij om te zien dat sommige ervan deed ik al maar er waren ook veel die ik niet kende. Top! Fris en vrolijk mijn dag beginnen. Dank je wel Mirna. Ik ben terug aan het werken en normaal gezien ging ik met tegenzin naar mijn vaste job. Maar nu had ik er een intentie gezet om de werkdag mooier te maken voor iedereen: de klanten, de baas en 1 collega voorlopig. De dag begon stressvol, was veel te doen, klanten stroomden binnen. Wij moesten uit onze rust modus ineens tempo nemen, het was even gewoon worden, even hectisch . Ik herhaalde in mijn hoofd paar zinnen: je doe je best , je doe rustig aan in u eigen tempo en je blijft glimlachen, alles komt goed jouw innerlijke kracht zal u leiden. Ik zag mijn collega en de baas flippen, ik dacht ik doe niet mee (vroeger wel), ik bleef rustig veder bezig op een gewone tempo, ik zei niet veel op dit moment. Achteraf wel, ik heb gezegd: het is wat het is, wij hebben ons best gedaan, goed gewerkt er is niets misgelopen wij mogen trots zijn. Goed gedaan en zo verder. ( = dankbaarheid en niet te hard zijn voor u eigen en anderen 😉 )De collega en mijn baas keken mij aan en begonnen te lachen. Ze zieden je heb gelijk wij zijn blij dat je hier bent. Wij hebben verder hard gewerkt , gepraat en gelachen en zelfs gezongen met de radio. Moraal : Door te focussen op mijn innerlijke kracht, op positiviteit, op wat er wel is ben ik in balans gebleven! Dat zijn de lessen uit jullie challenge!!!! Dank je wel Mirna en Bas

Dank je wel Aneta, super om te lezen. Yes focus en kiezen voor de positiviteit. TOP.

Jij bent inspirerend voor mij Aneta, omdat je een moment nam om je intentie voor jezelf te herhalen en er naar handelde; omdat je vertrouwde op je innerlijke kracht! Wauw!
Liefs Cora

Yes mooie support en gezamenlijke krachten verbondenheid.
Heerlijk en dank je wel voor het delen.

Feedback op de Challenge voor Mirna:
Het was eigenlijk een verrassing hoe de challenge er praktisch uit zou zien, wat het in zou houden: het is een mooie mix van veel wat ik wel eens apart van elkaar deed. Maar door nu iedere dag van alles wat te doen, werkt het goed voor mijn focus en het voelt goed!
Ik daag me vooral uit met koud douchen, het helpt me erbij te bedenken dat dit een oefening is om mijn reptielenbrein (angst) niet de leiding meer te blijven geven (bij koude is een reptiel inactief;) Hierin heb ik een kort commentaar op mijn reacties als persoonlijk en stimulerend ervaren.
Af en toe een link naar meer info van een blog of een podcast of video vind ik fijn, dit is ook goed gedoseert: niet te veel! Nou, bijna op de helft van het inslijpen(!) van een super ochtendritueel om krachtig vanuit mijn ZIJN verder te werken stap voor stap aan een leven vol betekenis en rijkdom! Super dankbaar hiervoor Mirna!

Dank je wel Cora, fijn om te lezen. mooi!

Er werd mij gevraagd een flyer te maken maar mijn computer werkte me weer eens flink tegen dus hebben we besloten mijn flyer voor de volgende keer te beware, Ja adem Halen Kwam goed van pas want ik vond Dat niet echt leuk, niet echt succès vol. Maar goed met een Mooie suces volle nieuwe Baan mag ik Helemaal niet klagen, ik slaap niet Zo goed ik maak me een beetje bezorgd hoe allés Gaat verlopen

Amber niet zo hard voor jezelf
Ook al weet ik niet hoe, 1 ding weet ik zeker mijn nieuwe baan maak ik tot een succes.
Zo is het zo is het zo is het
Dankjewel dankjewel dankjewel

Goeiemorgen Mirna. Ik doe nog een keertje mee, vorige challenge haalde ik het maar tot dag 13 en lukte het vroeger opstaan maar voor enkele dagen. Deze keer doe ik het en ga ik sowieso tot het einde! En ik wil dit erna kunnen verder zetten. Ook als ik weer elke dag naar m’n bureau moet (al weken aan het telewerken). Als de wekker gaat denk ik nog regelmatig aan de moeheid maar precies elke dag een beetje minder. Het is de stap uit het bed die het moeilijkst is, eens die gezet is.. klopt het echt wat je zegt: the hour of power. De ene dag voelt het al magischer dan de andere. Heb jij dat ook?
Op dag 7 had ik ineens een idee, een droom, eindelijk iets om naar toe te leven, een doel. Het maakte me heel gelukkig en gaf, zoals jij en Bas telkens zeggen, heel veel energie! De stemmetjes kwamen ook al direct, maar die probeer ik vakkundig te negeren zoals je ons leert. Elke dag concrete acties nemen is moeilijk merk ik. Alle (piep)kleine beetjes helpen zeker?
Dankjewel ????????
Ps: m’n antwoorden op de vragenlijst heb ik niet ontvangen.

Wow Greet, super om te lezen! Mooi.
Tuurlijk de ene dag gaat beter en mooier dan de andere dag.
Zo is het gewoon, dat is leven, dat is flow en daarin kiezen voor geluk, liefde en positiviteit. De ene dag gaat het soepel, de andere dag mag je er bewuster, nog krachtiger aan werken.
zitten de antwoorden misschien in je spam,laat me even weten, anders zoek ik ze voor je op.
een dikke knuffel Ben heel benieuwd naar je idee!

dankjewel voor de heel fijne meditatie van deze morgen, komt binnen.
Graag wil ik nog laten weten dat het visualiseren telkens ook andere nuances heeft, wat wellicht het palet van overvloed wil tonen : dan eens naar gezin, naar relatie met moeder op moederdag,naar werk , naar zielsrelatied, naar….Telkens mooi,
Een fijne zondag voor jou en je gezin,

Bedankt voor de mooie meditatie, het was zalig! ik denk dat ik ga het nog paar keer beluisteren. xxx jes Aneta

Dank je wel. Fijn, goed om te horen.
Je kunt hem zeker nog vaker luisteren. Geniet ervan! ????

En toen kwam dat telefoontje vanmorgen, ik hoorde het eerst niet. Maar toen drong het tot me door dat de directeur mij aan het vertellen was dat ik gekozen was als camping manager. Dus daar gaan we, een nieuwe uitdaging, rijkdom op alle vlakken. Ja want die nemen we ook mee in het schip.
Ongelooflijk het is me gelukt, nou ja het is me gelukt de baan te krijgen, nu nog gaan kijken hoe succesvol een camping te leiden.
En koud douchen, doe ik al heerlijk gisteren eerst een meditatie gedaan het regende, ik liet tijdens het mediteren een waterval van regen en licht in mij stromen, daarna yoga en een frisse koude douche.
En mijn affirmatie ‘ ik kies voor zelfvertrouwen ‘ houden we erin !

Vol vertrouwen! YES Amber!
Let nu goed op de woorden die je gebruikt.
Je kunt het en je doet het. Je maakt en creëert een succes voor jezelf.
Mooie uitdaging.

Eerlijk Mirna? Koud ‘afdouchen’, die pas ik toe; en heel eventjes maar hoor…
Je gaat er lekker van gloeien!
Dag 30 kan ik het ook!

Groetjes van Cora

Het is zo heerlijk Cora. In onze buiten douche is alleen koud water.
Sinds ik koud douchen toepas heb ik geen. Koude handen en voeten meer. Ik vind een warme douche nu echt niet lekker meer.
Dus zeker Cora, jij kunt het ook! YES yes yes

Aneta, welk cijfertje van jouw challenge-dag het vandaag ook is:
Ben in het hier en nu en ga er voor; zoals je al iedere dag voor gisteren deed! ♡

Liefs Cora

Dank je wel Cora, heel lief van je. En je hebt gelijk, gewoon doorgaan. veel liefs Aneta

Ik moet mijn challenge opnieuw beginnen, zo gaat dat soms.

Aneta, welk cijfertje van jouw challenge-dag het vandaag ook is:
Ben in het hier en nu en ga er voor; zoals je al iedere dag voor gisteren deed! ♡

Liefs Cora

Aneta,
Blijf liefdevol voor jezelf. Als je een dag in je succesroutines hebt gemist pak je de andere dag de draad gewoon weer op. Je bent altijd verder dan waar je was.
Op mijn beeldscherm hangt een briefje, falen is oké, als je op je snufferd gaat, val je altijd naar voren. Kijk maar wat er wel is! Een mooie dag. Liefs Mirna

Dank je wel Mirna. Ben weer opgeraapt en ready to shine;-) fijne dag en a Big kiss from Aneta

TOP, goed om te lezen. Ik voel het door het scherm heen!

Een online yoga les vroeg in de ochtend, past prima bij mijn dagelijkse routines, vervolgens lekker buiten mijn smoothie drinken, wat bel afspraken die met werk te maken hebben en spiritualiteit, website is nu bijna online, gek he ik heb het gevoel dat ik heel veel vooruit ben gekomen. Ik weet ook niet waarom het is gewoon mijn gevoel, ik vind deze tijd niet echt leuk maar toch heb ik het gevoel dat ik midden in het leven in mijn leven sta. Gisteren voelde ik mij plots heel erg emotioneel om dingen die vroeger zijn gebeurd, over niet bij de groep horen, terwijl ik ook graag dingen wilde delen en gewoon een gezellig leven wilde maar ik stond maar aan de kant. Nu heb ik het gevoel dat ik het heft in eigen handen neem.

Wow! Mooi Amber! Jij bent de kapitein van jouw schip/leven.
Hier komt de kracht door het scherm.
Mooi, mooi, mooi

Vandaag raakte jij mij met deze video meer dan eerder. “ Wat wil jij in de wereld neerzetten” en “innerlijke kracht is het echte rijkdom”. Zijn enkele van deze uitspraken die mij vandaag en de rest van deze periode echt gaan groeien. Ik denk zelfs voor de rest van mijn leven. Dank hiervoor.

Dank je wel!
Heel mooi, houd dit vast!
Super dat je dit deelt.

Magische badderen

Vandaag lopen de routines een beetje uit een want nu mijn ouders bij mij zijn is Zondag voor mij de dag Dat ik iets meer tijd àan mijzelf besteed. En dat mag ook, ik néem vandaag een lauw bad ik heb een licht thérapie bubbel bad en na. mijn meditatie en yoga néem ik Dat bad.. Terwijl ik in het heerlijke lauwe water lig visualiser ik Dat ik in de bergen in lauw water lig, het is prachtig met bergen en Mooie bloemetjes om mij Heen. Ik zet de sproeier àan met kouder water en het voelt verfrissend. Als ik me afspoel met koud water zie ik het Mooie licht om mij Heen en ik visualiser Dat ik onder een verkoelende waterval sta. Ik voel me fris, ik ga als ik ben aangekleed de tuin in en de zon komt een beetje door, ik maak een bal van goud om mij Heen en het voelt heerlijk. Wat verfrissend

Wat mooi!!!!
Dankjewel voor het delen.
De intenties zijn echt heel verrijkend

een spiegel deze morgen.
de uitnodiging is om 1u vroeger op te staan dan je anders doet. zover ben ik nog niet helemaal (almost en op zondag hou ik ervan wat langer te slapen) maar doe wel de volledige ochtendroutine. Ik lees dat velen effectief om 5u30 opstaan. ik ben iemand die naar de avond toe heel gefocused ben en uren kan doorwerken tot wel middernacht. altijd eerder een avondmens dan een ochtendmens geweest.

Heerlijk de spiegels
Mooie inzichten joke.

Mijn intenté gezet n’a mijn avond yoga en meditatie, en ondanks ik Laat in slaap Kwam toch goed geslapen en goede énergie, intenties zetten geven je magische innerlijke kracht gek he hoe Dat altijd werkt

goede morgen

ik merk dat ik in de ochtend met groter gemak de 12 actiepunten (beklop je meridianen, voor een energetische behandeling uit, sla een nieuw nummer of gerecht op, maak broodtrommel klaar, met een lekker fruitmandje, ruim het huis op voor vertrek)
doorloop. als ik nu na het werk thuis kom, heb ik alles al gedaan!! dan ben ik klaar, eten maken en dan is de rest van de avond vrij om te besteden. zo voeld het ( tot nog toe kom k dan nog beperkt in beweging) maar het gevoel is er al. minder schuldgevoel en denken wat er allemaal nog moet gebeuren. het valt me nu makkelijker om taken uit te voeren en er over na te denken, en beter om taken af te maken, in plaats van ze door te laten sudderen en een andere x te doen.
vooral het gevoel van structuur wordt sterker, en dat is erg fijn.

dank je voor je inspirerende challange
sucses iedereen

Hey. Nu tref ik dan dingen in de challenge die ik graag aan andere over laat. Koud douchen gun ik mijzelf niet. Ik kies voor warmte. En ook nek en schoudergebied maakt zoveel geluid. Dat ik deze niet inneem.

Oh bedenk ik mij nu. De charkoal ga ik nu opzoeken.

De ochtend routine bevalt zo goed dat ik deze in een vorm ook in de avond in ga zetten. En dan vooral gericht op energetische ontwikkeling en praktijk gericht.
Ik geef voldoende inzet op het werk( hovenier) met dermate beperkt resultaat. Dat het niet loont om mij hier nog meer in te verdiepen. Het is ook niet mijn zielemissie.

Mijn college trekken me dagelijks wel zo ver leeg. Dat ik dan weer energetische behandelingen in kan zetten om mijn energie le el enegzins op pijl te houden. Ik ben dankbaar dat ik daar de les leer. Geduldig zijn. Op de achtergrond treden. Loslaten. En inkasseren.

Ik besef dat ik afgelopen jaar nodig heb gehad om mij persoonlijk te ontwikkelen.
En wil nu graag terug aan mijn zielemissie gaan werken.

Warme groet corne

Hoi Mirna. Ontzettend bedankt voor deze challange. Mooi om te zien dat dingen waar ik al jaren over deed om te implementeren binnen 5 dagen elke morgen braaf gedaan werden. En nu 24 dagen later nog steeds elke morgen toegepast worden.

Ik heb de regels opgeschreven en er twee velden achter gemaakt. Een blokje om af te vinken en een kkeurtje om aan te geven hoe goed ik die taak heb uitgevoerd.
Elke morgen is het een feestje om de blokjes te plaatsen.

Ik merk dat schrijf elke morgen open blijft. Deze vervang ik door ben 30 seconden dankbaar. Hiernaaat heb ik elke morgen mijn meridianen beklopt ( in de avond routone ga ik dit met affirmatie doen) mijn huis oogeruimd, een nieuw nummer opgeslagen en de kater stitch komt tijdens het lezen in de ochtend op mijn schoot liggen.

Als ik in de avond thuis kom heb ik alles al gedaan. Hoe gaaf is dat! Uitgeput kledder ik dan in de bank. Mijn aller!!! Eerste rust momentje voor mezelf van de dag.

Super bedankt voor deze challenge

Super om te lezen, dank je wel voor het delen. En nu de nieuwe patronen vasthouden en doorzetten, dat komt helemaal goed zoals ik het lees.

Hai Mirna,
Die intentie-avond-tip ga ik inzetten! Ik merk dat ik de routine ‘s morgens steeds vlotter en toch goed kan doen.
Aan de andere kant heb ik me één enkele uitzondering per week gegund waarop ik wat later opsta, maar verder de routine wel ‘draai’.
Ik kan ook een integreren van deze routine in mijn oude routine bemerken; met korte pauze voor ontbijten bijv.
Visualisaties worden meer gedetailleerd!
Gave Challenge Mirna ♡
Groetjes van Cora

Dank je Cora
Goed om te lezen, fijn.
Een keer smokkelen mag, dan pak je een korte versie. Alles bijvoorbeeld 1 minuut om de gewoontes in te slijpen.

Goedemorgen Mirna en iedereen!

Jaaaa, dat had ik de eerste dag gedaan. De avond ervoor mijn biologische wekker ingesteld en ik werd de ochtend daarna om 4.25 uur wakker.
Ik vond dat al heel bijzonder. Met energie en een heel veel zin. Ik merk dat het programma iedere dag me heel veel frisse energie geeft.
Zelf doe ik oil pulling in de ochtend met kokosolie. T’ai Chi voor beginners ( eindelijk mee begonnen!) en ik lees een stukje uit het boek van de Meesters uit het Verre Oosten. Mooi dat Bas stukjes uit zijn nieuwe boek heeft voorgelezen! Het is een heel persoonlijk boek geworden. Ik ben zelf ook bezig om een boek te schrijven en ik vind het knap dat hij er zo de tijd voor genomen heeft! Het is echt een dingetje om het overzicht te krijgen hoe zoiets het beste aan te pakken qua opzet in invulling. Met mijn ADD kan ik allerlei kanten opvliegen en mezelf de vraag stellen, wat wil ik nu echt meegeven helpt daarbij. Maar het is net als een zwangerschap. Het heeft tijd nodig om te groeien en te worden. Ik vind de 30 dagen challenge erg leuk! Het is goed om uit die comfort zone te komen en nieuwe dingen te gaan doen. Zodat we niet in ons hoofd blijven zitten met plannen, maar het ook gaan vorm geven. Elke dag zoals het zich mag ontvouwen. Iedere dag een stap verder. Iedereen heel veel plezier vooral. Ik ben blij en dankbaar dat je dit hebt aangeboden Mirna. Ik denk niet dat we met gedachtenkracht het leven kunnen manifesteren zoals we het zouden wensen, maar dat onze innerlijke levensenergie of bron of God al een pad voor ons heeft bereid waarop we vanuit onze vrije wil de stappen mogen zetten die ons vromen en voorbereiden om klaar te zijn de geschenken te kunnen ontvangen. We leren onderweg samen te werken met de bron in ons en we leren ons ware zelf te herinneren en ontdekken onder die laag van gedachtepatronen waarmee we ons zelfbeeld hebben gevoed. Nu is het moment om tot het besef te komen dat we niet zoveel kunnen los van het goddelijke in ons. We mogen ons ware zelf ont-moeten….Dikke knuffel! Dankjewel, lieve groet, Joke.

Heel Mooi om te lezen Joke.
Alles zit al in ons, alleen het is de juiste connectie vinden met onze innerlijke bron en de universele bron.
Of wel de gouden driekhoek in ons zelf vinden vanuit hoofd, hart en buik.
goed bezig, Leuk dat je ook bezig bent met een boek.
Zelf ben ik nu bezig met een boek, ik start nu met een ebook, om het een houvast te geven. Dat is mijn doel deze challenge.
Een boek is een uitdaging, een spiegel.Je gaves in de wereld zetten.
Veel succes met alles en leuk dat je erbij bent.

Goedemorgen Mirna en iedereen!

Jaaaa, dat had ik de eerste dag gedaan. De avond ervoor mijn biologische wekker ingesteld en ik werd de ochtend daarna om 4.25 uur wakker.
Ik vond dat al heel bijzonder. Met energie en een dosis positieve energie. Ik merk dat het programma idere dag me heel veel frisse energie geeft.
Zelf doe ik oil pulling in de ochtend met kokosolie. T’ai Chi voor beginners ( eindelijk mee begonnen!) en ik lees een stukje uit het boek van de Meesters uit het Verre Oosten. Mooi dat Bas stukjes uit zijn nieuwe boek heeft voorgelezen! Het is een heel persoonlijk boek geworden. Ik ben zelf ook bezig om een boek te schrijven en ik vind het knap dat hij er zo de tijd voor genomen heeft! Het is echt een dingetje om het overzicht te krijgen hoe zoiets het beste aan te pakken qua opzet in invulling. Met mijn ADD kan ik allerlei kanten opvliegen en mezelf de vraag stellen, wat wil ik nu echt meegeven helpt daarbij. Maar het is net als een zwangerschap. Het heeft tijd nodig om te groeien en te worden. Ik vind de 30 dagen challenge erg leuk! Het is goed om uit die comfort zone te komen en nieuwe dingen te gaan doen. Zodat we niet in ons hoofd blijven zitten met plannen, maar het ook gaan vorm geven. Elke dag zoals het zich mag ontvouwen. Iedereen heel veel plezier vooral. Ik ben blij en dankbaar dat je dit hebt aangeboden Mirna. Dikke knuffel! Dankjewel, lieve groet, Joke.

Ik voel me beter vandaag, had wat last van angsten en even paniek, maar vandaag gaat het beter. Het wordt duidelijker , ik weet ongeveer wat maar weet nog niet hoe. veel liefs Aneta

Dankjewel voor het delen!
Aneta, vraag steeds wat zou liefde nu doen?
Dat ondersteunt je .

Dag 5,
Wat leuk dat jullie het steeds anders aanpakken, het is weer nét iets anders als de vorige keer, vanmorgen en door de dag heen bezig geweest met de drijf kracht of drijfveer wat ik eigenlijk echt wil. Ik wil heel graag werken, werken is mijn uitlaat klep en eigenlijk ook het enige wat altijd goed is gelukt in mijn leven. Relaties, samenwonen heb ik maar achter me gelaten want daar ben ik gewoon niet voor gemaakt. Als ik mijn werk maar heb, en daar wil ik me 100% voor inzetten, ik ben bezig met mijn coaching en fotografie website dat wil ik nu heel graag in gang gaan zetten. Normaal gesproken werk ik ook nog altijd op de camping ( waar jullie nog geweest zijn ), dat vind ik ook nog wel leuk maar er is een maar, en die maar is ( en daar liep de beheerder die dus nu met pensioen gaat ook al tegen aan ) dat de organisatie die dus deze komende jaren de camping gaat beheren eigenlijk helemaal niets van campings afweet, en nu moet ik dus wedijveren om de plaats van de leiding gevende te krijgen met een meisje dat eigenlijk totaal niets van campings afweet, terwijl ik daar al ervaring heb en ook nog eens mijn talen spreek enz. Maar dat meisje staat bij die organisatie op de eerst plaats en ik voel dit team totaal niet stevig aan. Ik ben heel gevoelig daarvoor, en voor mij is het heel belangrijk dat alles in balans is. Ik weet niet zo goed of ik dit allemaal nog wel wil en dat vind ik heel jammer omdat ik op zich het werk heel leuk vind en ik had eigenlijk hele leuke transformatie plannen voor de camping ( ik wil er een spirituele camping van maken met yoga lessen, retreats etc ). Maar ik merk dat ik op dit moment meer drijfkracht voel bij mijn eigen coaching en fotografie website als bij de camping en dan vraag ik me af is het tijd iets anders te zoeken of moet ik gewoon even een stap terug doen en kijken hoe het volgend jaar zal gaan want ik weet niet eens of de camping dit jaar wel open gaat. Dus ja wat je de vorige keer al zei, vertrouwen en nog meer kijken naar mijn innerlijke kracht, wie ben ik en waar sta ik.

Amber durf in je kracht te stappen en vergelijk je niet met anderen. Jij bent uniek. Er is geen concurrentie omdat skills kunnen dezelfde zijn. De energie van iemand is uniek. Vraag het universum om raad en daadkracht. Jouw plannen voor de camping passen daar heel mooi, het past in de energie. Geef niet zomaar op. Geloof en vertrouwen!

Hoi Mirna, ik ga steeds meer zien Dat ik nog altijd àan mijn zelf vertrouwen te werken heb, Ja in mijn eigen kracht stappen. Maar ik ga er komen

Heel fijn dat ik op een later tijdstip toch nog kon instromen. Ik heb er zin in.
Dank voor deze mogelijkheid

Welkom! Leuk dat je erbij bent.
TOP.

Hai Mirna,
“Ik kies vandaag voor blijheid” stroomt met emotie uit mij mond vanmorgen.
Om te bewegen fiets ik ik de prachtige natuur van mijn nieuw gekozen (gemanifesteerde) woonplek ♡
En ik wil steeds verder, terwijl ik wel op de tijd moet letten omdat ik een afspraak heb! Ik vergeet de tijd door de schoonheid van duinen, bossen en zee! Weer op de fiets zie ik hoe laat het al is… Ik twijfel, zekerheid kiezen en terug? “Wat zou de Liefde doen?” Ik kies voor dóór, door de duinen en met straffe tegenwind kom ik zwetend maar goed op tijd voldaan terug! Resultaat van de Challenge? Ja zekers!!! Dankbaar ♡ dank je wel!

Geweldig!
Super om te lezen.
Dank je wel

Beste Mirna en Bas,
Na 4 dagen met de Flow- Challenge te zijn bezig geweest is er bij mij vooral een groot gevoel van dankbaarheid dat ik met jullie wil delen! Dankbaar voor al die belangeloze inzet van jullie, voor alles wat loskomt, voor het boeiende proces dat zich openvouwt. En dankbaar dat er nog 26 ochtenden komen waarop ik zo’n inspirerende boodschap van jullie mag verwachten, heerlijk. Ik kijk er ook heel erg naar uit jullie boek Zielemissie te lezen!!!
Bedankt!

Peter dank je wel. Zeer dankbaar om dit te mogen doen.
En super om te lezen. Dank je voor het delen!

Yes, daar ga ik mij op focussen

Super!

Goedemorgen,

Ik voel me nu al meer in mijn focus staan. En het is heerlijk om de dag met zoveel positiviteit te mogen starten.

Voor de goudenbal focus trek ik een stolp op. Ik zak door mijn knieën en trek met mijn armen een denkbeeldige lijn omhoog en sluit deze af zodra mijn handen elkaar raken boven mijn hoofd.

Wilde ik gewoon even delen. ????

Ps. Ik heb nog niet mijn eigen antwoorden mogen ontvangen.

Fijne dag allemaal

Super voor het delen Naomi! Wat heerlijk om te horen. Hier doen we het voor.
Ik ga achter je antwoorden aan.
Ik zorg ervoor dat je ze krijgt.

Ik heb de antwoorden gekregen????

Super goed om te horen! Fijn. Veel succes en plezier

Mooi! Jij bent uniek net zoals ieder van ons.
Voor je funnel is het belangrijk om te kijken wat biedt je jouw klanten als oplossing. Welk probleem los jij op.
zodat je jouw waarde in geloof en vertrouwen kunt creëren en je waarde kunt delen.
Goed bezig Corne, geef jezelf een dikke schouderklop.
Hier spreekt de wet van genoeg. Genoeg is genoeg, jij bent meer dan genoeg om je missie in de wereld te zetten.

0 0 stemmen
Article Rating
0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x

become unstoppable!