De energierekening van je business die je nooit verwacht

Picture of admin

admin

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Dit is mijn eerste blog binnen De Hooggevoelige Ondernemer. Mijn naam is Mirna en ik help hooggevoelige mensen voornamelijk met hun energiemanagement en financiën. Zo heb ik binnen het Succes IN Balans weekend een aantal oefeningen die hooggevoelige mensen helpen om (weer) in hun kracht te staan.

De energierekening van ons huis kennen we allemaal wel. Zo nemen we de meterstand op en geven deze door. Vervolgens vertelt het energiebedrijf ons of we op basis van onze voorschotten quitte spelen, moeten bijbetalen of terugontvangen.

Maar hoe zit het nu met de energierekening van je business? Deze blog schrijf ik uit eigen ervaring. Als je op je karrespoor zit en werkt vanuit je hart met passie om jouw zielenmissie te leven, zal de energie rekening je niet verrassen. Zit je niet op je karrespoor dan volgt er een energie rekening, dat kan ik je verzekeren. Hopelijk ontdek je het op tijd en valt de rekening mee.

Mijn energierekening

Jarenlang heb ik een fiscaal adviesbureau gehad. Ik was daarin zelfstandig ondernemer maar ik was de business. Ik werkte niet aan mijn business maar meer dan fulltime in mijn business. Dacht niet, wie kan mij hierbij helpen, nee hoe moet ik zelf doen en wanneer. Naast een gezin met 4 kinderen bleef ik voor mijn klanten rennen en vliegen. Ik merkte zodra ik mijn kantoor instapte, zakte mijn energie weg. Mijn energie was laag en ik liet mijn energie door mijn vingers glippen. Op het moment dat ik besloot: dit is niet mijn passie, dit  moet echt anders, toen kwam mijn energierekening!

De inhoud van mijn energierekening

En wat was nu mijn energierekening? Een opname in het ziekenhuis. Ik kon van de pijn in mijn lichaam niet meer lopen, ik kon niet op op neer. In het ziekenhuis konden ze gelukkig niets vinden maar omdat ik zo snel verzwakte, werd ik ter observatie opgenomen en moest ik in het ziekenhuis blijven. Na binnenste buiten gekeerd te zijn, was de conclusie, het komt wel eens vaker voor dat iemand net zoals jij heel ziek is, maar volgens de harde voorwaarden ben je niet ziek. Je bent gezond verklaard. Je bent oververmoeid, je hebt je lichaam een opdonder gegeven, nu is het een tijd van stekker eruit, rust nemen, bijkomen en tijd is je grootste vriend. Oftewel een burn-out! Ik was mega verbaasd, ik zei nog dit kan niet, ik ben niet overwerkt, dat is voor losers. Nou de grootste loser keek ik aan in de spiegel. Gelukkig viel de energierekening per saldo nog mee en was ik na een paar maanden en een aantal ziekenhuiscontroles verder de oude.

 Burn-out of Bored-out

Als je niet je zielemissie vervuld en keihard werkt voor euro’s om te overleven, is de kans groot dat jij van het universum ook een energierekening ontvangt  en deze kan zowel een burn-out zijn of een bored-out. Een burn-out is dat jij je energie totaal opgebrand hebt en een bored-out dat de verveling in je leven, zaak of werk enorm toeslaat. Beide uiteindelijk met veelal dezelfde fysieke klachten.

Hoe voorkom je nu de energierekening?

De energierekening van een burn-out of bored-out voorkom je door te geloven in jezelf en vol op je karrespoor te zitten. Door je zielemissie te vervullen en vol te werken en leven vanuit je hart met passie. Door te zorgen dat je een Succes in Balans voor jezelf creëert.

Ik heb het roer volledig omgegooid, ik ben gestopt met mijn toenmalige business en werk nu samen met mijn partner Bas aan onze business. De Hooggevoelige Ondernemer raakt mij vol in het hart, waarin ik mensen met hun hooggevoeligheid en ondernemerschap kan helpen. Ik leef en werk nu met volle passie en zit helemaal op mijn karrespoor. Ik heb voor mezelf succesroutines ingebouwd op persoonlijk, zakelijk en financieel gebied. In een andere blog zijn we hier dieper op ingegaan. Dat geeft rust, dat is duidelijk en helpt mij op weg naar de beste, excellente versie van mijn hooggevoelige zelf.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-1″][/vc_column][/vc_row]

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Search

Over ons

hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

become unstoppable!