Financiële voorspoed planten

Bas & Mirna

Bas & Mirna

Levensgenieters. Partners. Investeerders. Ondernemers. Hoe kunnen we je helpen? #rijkdom.

Bij De Hooggevoelige Ondernemer hebben we het vaak over het proces van zaaien en oogsten. Voor je iets kunt oogsten is het belangrijk om te zaaien. Zo werkt dit proces ook met de financiën. In deze blog deel ik graag een aantal elementen die mij geholpen hebben om financiële voorspoed te kunnen oogsten.

1. Vastomlijnd financieel doel:

Zonder doel is het onmogelijk om te komen waar je naartoe wilt. Waar werk je financieel gezien naar toe? Je financiën kun je vergelijken met een navigatiesysteem. Zonder een bestemming in te geven is het lastig om überhaupt ergens te komen. Zodra je een vastomlijnd doel hebt kun je stapje voor stapje daar naartoe werken.

2. 2x gecreëerd:

Alles wat we in ons leven zullen oogsten wordt 2 keer gecreëerd. Allereerst in ons brein en vervolgens met onze handen in de praktische wereld. Daarom is het van essentieel belang om zoveel mogelijk niet ondersteunende overtuigingen over de financiën weg te werken. Als het over het verbeteren van de financiën gaat denken vele mensen dat het gaat over veel verdienen. Meer geld lost financiële problemen niet op. Op een andere manier denken over geld wel. Uiteindelijk zullen op die manier je acties m.b.t. geld veranderen en zul je op de lange termijn een ander resultaat krijgen. Mirna en ik investeren nog altijd in het verder verbeteren van onze gedachtes over financiën zodat we in de toekomst nog betere resultaten krijgen.

3. Netto waarde versus inkomen:

Zo focussen we ons op het doen van investeringen die op de lange termijn ons bezit verder omhoog doen gaan. In de middenklasse gaat het echter vaak over het verdienen van geld en het salaris dat iemand verdient. Geld verdienen is natuurlijk een belangrijke bouwsteen van financiële voorspoed. Niet alleen omdat je dan geld uit kunt geven maar veel meer omdat je op die manier kunt gaan investeren. Bovendien zal een salaris je in de meeste gevallen geen echte blijvende voorspoed brengen. Daarvoor is investeren een noodzaak.

4. Klein beginnen:

Soms worden de financiën groter gemaakt dan dat ze werkelijk zijn. Dit is onnodig en kan voor stress zorgen. Zet elke keer weer een volgend klein stapje op weg naar het realiseren van je doelen. Beter vele kleine stapjes dan wachten op het allerbeste moment. Het juiste moment om uit de financiële comfortzone te komen zal er nooit zijn…

Heb jij moeite met het opbouwen van een goede financiële basis? Dan heb ik een hele waardevolle uitnodiging voor je. Ik nodig je van harte uit om naar het LIVE Succes IN Balans weekend te komen. Hier helpen we je met het definiëren van een goede financiële basis voor jou. Financiële rijkdom is niet weggelegd voor een selectief groepje mensen. De mogelijkheid is er voor iedereen.

Klik op de link voor het eerstvolgende Succes in Balans weekend.

Meer info en aanmelden kun je hier vinden.

Graag hoor ik van jou in het reactieveld hieronder….

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hier onder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas van Vugt[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-1″][/vc_column][/vc_row]

0 0 stemmen
Article Rating

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Abonneer
Laat het weten als er
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Over ons

hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x

become unstoppable!