De financiële zekerheid in jezelf

Mirna den Reijer

Mirna den Reijer

Moeder van 4. Levenspartner van Bas. Onderneemster vanuit hart en ziel. Helpt ondernemers met de creatie van een gezonde winst op alle vlakken.

We zoeken het allemaal: financiële zekerheid en geluk in ons leven. De tijd en vrijheid om met volle teugen van het leven te kunnen genieten. Op alle vlakken zoeken we een werkelijke verbinding. De verbinding op persoonlijk, zakelijk en financieel vlak. In onze optiek de drie belangrijkste pijlers, omdat we echt en oprecht geloven, dat deze drie voor een leven vanuit succes in balans onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Vrijheid of geld? Of allebei!

Ik hoor mensen zo vaak zeggen “Ik heb niets met geld” of “Geld is niet belangrijk’ of “Die Euro’s doen me niets”. Vaak is zo’n houding ontstaan door de dieper gewortelde laag die onder het begrip geld ligt, want in de basis is geld gewoon energie.

Geld gaat niet over geld. Geld is energie, een verhaal. De waarde die je aan geld geeft, maakt je niet gelukkig. Leren leven vanuit een positieve gedachte dat je alles kunt bereiken door jouw angsten naast je neer te leggen, dat brengt je pas echt geluk. Vanuit daar volmondig JA zeggen en geld zien als een middel om iets te bereiken en om jouw doelen en dromen waar te maken. Een middel om het grote geheel te dienen.

Geld mag nooit een doel op zich zijn. Het is een middel, een bron van energie. Als je geld als doel maakt, word je een slaaf van jouw doel met alle zorgen daarom heen. Dan slaat vaak de angst toe in plaats van dat je leeft en onderneemt vanuit liefde. Ons doel is om je te helpen te leven vanuit betekenis en jouw missie in de wereld te zetten. Geld is daarbij een middel om dit vanuit liefde en innerlijke kracht waar te maken.

Financiële kramp

Wanneer ik met ondernemers spreek over tijd en vrijheid en om echt te doen wat ze graag willen doen, dan ontstaat er vaak een kramp. Die kramp ontstaat meestal niet door de betekenisvolle missie van de ondernemer of in de impact die de ondernemer graag wil maken. Vaak ontstaat de kramp door het financiële aspect en ga ik met de ondernemer aan de slag om die financiële kramp op te lossen.

Als zaken niet gaan zoals je graag wilt, kun je geneigd zijn om de schuld bij externe factoren te leggen. Belangrijk is om te ontdekken, dat financiën en geld gewoon energieën zijn. Dat geld een spel is en dat het in de basis voortkomt uit het jezelf echt waard vinden.

Financieel bewustzijn

Creëer nu voor jezelf de tijd en vrijheid in je leven waar je echt naar verlangt. Dat start met het zoeken naar de financiële zekerheid in jezelf. Het creëren van bewustzijn over hoe geld werkt, brengt hele mooie dingen in het leven. Het verrijkt niet alleen jouw leven, maar het dient jouw missie om aan het grotere geheel te werken en de wereld om je heen mooier en beter te maken.

Het gaat me echt aan het hart, dat ik veel mooie en krachtige ondernemers zie, die vanuit hun intuïtieve kracht leven en ondernemen en echt een betekenisvolle impact te brengen hebben. Echter, ze zijn vaak bezig met de eindjes aan elkaar te knopen en het hoofd net boven water te houden, terwijl ze vanuit betekenis echt een groot verschil kunnen maken. Daarom heb ik een financieel programma geschreven om vanuit een diepere laag de financiële zekerheid in jezelf te omarmen en echt succes op alle vlakken vanuit betekenis te leven, voelen en ervaren.

Ga op onderzoek uit

Om financiële zekerheid te bereiken, is het belangrijk om jezelf op acht gebieden eens goed onder de loep te nemen. Hieronder beschrijf ik deze gebieden kort.

1) Wortels

Je bent blanco geboren. Wat heb jij in de loop van jouw leven gehoord en gezien met betrekking tot geld?

2) Overtuigingen

Welke overtuigingen heb jij over geld? Wat is jouw Money Blueprint? Wat houdt jou tegen om te gaan voor jouw financiële zekerheid? Vind jij het jezelf waard om financieel succes te bereiken?

3) Pijn

Geld kent negatieve emoties. Welke pijn accepteer jij nog? Welke pijn mag je nog opruimen? Wat ben je bereid om te geven voor jouw winst?

4) Energie

Geld is energie. Alles is energie. Hoe zijn jouw energie succesroutines? Beheers jij de kunst van het ontvangen?

5) Doelen

Wat zijn jouw doelen? Welke winst wil jij bereiken? Hoe zijn jouw doelen op persoonlijk, zakelijk en financieel vlak met elkaar verbonden?

6) Daadkracht

Hoe creëer jij jouw winst op alle vlakken? Wat ga je doen om dit te bereiken? Wat wordt jouw levens-winstplan?

7) Winstvisie

Hoe luidt jouw definitie van winst en succes? Welke zaken pak je wel op en wat doe je niet? Wat brengt je dichterbij de gewenste winst op alle vlakken? Je plan mag echt gebaseerd zijn op het geheel van persoonlijke, zakelijke en financiële doelen Hoe breng je deze elementen met elkaar in balans?

8) Winst in flow

Hoe bewaak je jouw flow? Verwacht niets terug en kijk steeds naar het grote geheel. Alles dat je hiervoor hoeft te doen, is dat je zorgt voor een goede intentie. Vervolgens geef je jouw intentie en acties de juiste attentie en de uitkomst laat je in liefde en kracht los.

Dit zijn de acht basispunten. Hoe kom je van hier nu daadwerkelijk tot het gewenste succes? Zorg ervoor dat je een persoonlijk winstplan hebt. Bepaal je succes op alle vlakken en maak een keuze dat je echt voor het maximale resultaat wilt gaan. Besteed elke dag minimaal 5 minuten tijd aan de vraag of je bezig bent geweest met de belangrijke financiële dingen in jouw leven. Investeer in jezelf, werk aan je financiële intelligentie, maak je eigen dromen belangrijk en geef niet op!

Financiële zekerheid: je bent het waard om te ontvangen

De allerlaatste stap van de betekenisvolle kracht van geld is dat jij het jezelf echt waard vindt om te ontvangen. Daarmee valt of staat een rijk leven op alle vlakken. Een rijk leven is een leven vol groei op alle vlakken. Durf je eigenwaarde, schoonheid en kracht te kennen zonder enige twijfel. Sta anderen toe om in liefde aan jouw te geven. Sta open om te ontvangen in liefde en kracht. Ben jij het echt waard om te ontvangen? Als jij het jezelf echt waard vindt, kun je vertrouwen omarmen. Dan kun je overvloed echt toelaten in je leven. Overvloed is er namelijk voor iedereen. Het is het medicijn tegen angst, wantrouwen, frustratie en teleurstelling. Het vormt de basis voor de financiële zekerheid in jezelf.

Succes in Balans

Wil je nu meer weten over het creëren van financiële zekerheid in jezelf? Kom dan eens kennismaken tijdens onze Succes in Balans Training. Een unieke trainingsdag waarin we jou helpen om te groeien op persoonlijk, zakelijk EN financieel gebied.

Hier vind je meer informatie over Succes in Balans. Wie weet tot dan!

Liefs,
Mirna

Facebook | Instagram | Spotify

5 1 stem
Article Rating

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Abonneer
Laat het weten als er
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Search

Over ons

hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x

become unstoppable!