financieel afhankelijk
Bas & Mirna

Bas & Mirna

Levensgenieters. Partners. Investeerders. Ondernemers. Hoe kunnen we je helpen? #rijkdom.

Voor veel intuïtieve ondernemers is geld een vies woord. In onze trainingen zie ik de energie naar achter gaan als het over geld of over verkopen gaat. Alsof geld en verkoop niet samen kunnen gaan met betekenisvolle kracht. In onze gratis mini-cursus over Betekenisvolle Verkoop laten we je zien dat het wel samen kan – en ook wel moet samengaan om überhaupt succesvol te kunnen zijn met een business. Je kunt de mini-cursus hier downloaden.

In dit artikel ga ik verder in op geld. Geld gaat namelijk niet over geld. Geld is energie. Het is een hulpmiddel. Het is een middel om je te kunnen ontwikkelen, je dromen te manifesteren en het leven in vrijheid te kunnen leven zoals jij dat wilt. Een rijk leven op alle vlakken gaat niet over geld. Het gaat over groei op alle vlakken en daar is geld zeker een onderdeel van. Een onderdeel binnen het grotere geheel.

In het Universum is er altijd geld in overvloed

Geld is een kanaal van het Universum. Geld volgt de flow van liefde, geluk, kracht en het jezelf waard vinden om te ontvangen. Zelf heb ik dit op een uitdagende wijze mogen leren. In ons gezin was er in mijn ogen altijd genoeg en tegelijkertijd hoorde ik ook steeds verhalen over tekorten. Geld gaat echt om het verhaal dat je jezelf vertelt, de zelfbedachte drempels en de connecties uit het verleden die je met je meeneemt. Dit kun je zelf doorbreken. Je kunt ervoor kiezen wie je wordt.

De lessen die ik onder andere leerde over geld:

  • Geld is vies, was je handen, raak het niet aan voor het eten.
  • Geld zorgt voor ruzie en strijd
  • Geld maakt niet gelukkig, het zorgt voor vetes en venijn
  • Geld is een noodzakelijk kwaad
  • Geld maakt mensen lelijk in hun handelen

Dit is een kleine greep uit het geheel van mijn geld-verhaal. Als je deze zinnetjes steeds hoort, dan is het logisch dat geld, als het eenmaal bij je komt, ook gelijk weer wegglipt. Immers, iets dat vies, lelijk en kwaad is, wil je toch niet bij je houden? Nee, daar wil je vanaf! Dat moet je kwijt!

Het gaat echt nergens over. Het zijn allemaal slechts verhalen die mensen groot of klein maken in het leven. In mijn geval maakte het me klein en toen ik dat besefte, ben ik het verhaal gaan omdraaien. Mijn ervaring is, dat je hiermee een open kanaal kan zijn voor de universele overvloed.

Wat is jouw verhaal over geld?

In mijn fiscale adviesbureau zag ik de werking van geld en was ik de eindschakel in het proces en hoorde ik allerlei excuses. Toen besefte ik nogmaals dat het om een verhaal gaat. Een verhaal wat je mag hebben en ontvangen. Hier besefte ik, dat het gaat om wie je bent en van welke betekenis je wilt zijn. Vanuit daar neem je actie en ontvang je. Deze factoren zijn onlosmakelijke met elkaar verbonden. Ik vond deze schakeling niet in mijn adviesbureau en toen snapte ik waarom het leeg voelde en waarom ik het anders wilde.

Het is mijn missie om een rijk leven te creëren en om anderen daarbij te helpen. Wanneer je je verscherpte intuïtie laat spreken, is een rijk leven het resultaat. Het is een groeiproces op alle vlakken. Alles is met alles verbonden.

Wil jij ook een rijk leven op alle vlakken? Besef dan dat je het meer dan waard bent om het leven te creëren zoals jij dat wenst. De overvloed voor jezelf ook echt waard vinden. Manifestatie is geen ego-stuk; het is de connectie tussen je hoofd, hart en buik. De gouden driehoek die je voorziet van de juiste kracht en informatie om het leven te maken zoals jij het wilt. Hierbij een aantal tips.

De reden van jouw bestaan

Ik ben hier om te dienen. Wat is nu de reden van mijn bestaan? Manifestatie vanuit je bewustzijn weet dat manifestatie een wisselwerking is, een samenspel. Jij bent hier om het Universum te dienen. Wat is jouw reden van bestaan? Wat is jouw missie? Stel jezelf de vraag: “Wat wil het Universum van mij?” Zoek de stilte op om op deze vraag een antwoord te ontvangen. Als je het antwoord hebt – of een deel van de puzzel – neem dan de eerste stappen.

Overtuigingen rondom geld loslaten

De tijd nodigt je vaak uit om te vertragen en de stilte in liefde te omarmen. Verander je binnenkant en de buitenkant verandert op alle vlakken met je mee. Daar waar je nu staat, is een resultaat van wat je doet en wie je bent. Wil je een ander resultaat, dan gaat het erom wie je verkiest te zijn. Durf aangeleerde overtuigingen los te laten. Vertel jezelf het verhaal zoals jij het wilt leven. Wees bereid om gedachten en gevoelens die jouw ontwikkeling in de weg staan volledig los te laten. Accepteer in het hier en nu elke situatie die zich aandient en vertrouw erop dat dit voor jouw het juiste is. Je hebt altijd een keuze hoe je reageert op elke situatie. Je bent waardevol zoals je bent.

Het plan van het Universum

Geloof in het grootste plan van het Universum en wees bereid dit plan te dienen. Durf open te staan voor het goddelijke plan. Wat is jouw plan? Waarom ben je hier? Durf erop te vertrouwen dat het plan in het grotere geheel aan je wordt getoond. Onze ziel mag omgeschoold worden. In plaats van te focussen op duwen, trekken en angst mogen we leren om te focussen op geloven en vertrouwen. Het is mijn ervaring dat je dit echt kunt leren en deze ervaring geef ik in mijn workshops graag aan je door.

Acceptatie

Loopt het niet zoals je wilt dat het loopt, wees je dan bewust van je eigen creatie. De mantra bij gevoelens en emoties die je mag loslaten, is:

Ik accepteer dit gevoel of deze emotie
Het is een deel van mij, want ik heb het zelf gecreëerd
Ik accepteer het en laat het los
(3x herhalen)

Afsluiting van elke dag

De vragen die je jezelf bij de afsluiting van elke dag kunt stellen:

Did I live fully today?
Did I love fully today?
Did I make a difference today?

Verandering

21 dagen is een kosmische regel. Hiermee wordt iets definitief gemaakt, bijvoorbeeld een nieuwe gewoonte. De 22e keer is om het verschil te voelen, als je dat wilt.

Een verandering is na 21 dagen ingevoerd in je systeem. Ik maak er zelf altijd 30 dagen van om het volledig te integreren. Sla je 1 dag over, dan begin je opnieuw met tellen. Besef dat hoe je iets doet, zo doe je alles.

Je bent het waard om te ontvangen

De allerlaatste stap van de betekenisvolle kracht en geld is dat jij het jezelf echt waard vindt om te ontvangen. Daarmee valt of staat een rijk leven op alle vlakken. Een rijk leven is een leven vol groei op alle vlakken. Durf je eigen waarde, schoonheid en kracht te kennen zonder enige twijfel. Sta anderen toe om in liefde aan jou te geven. Sta open om te ontvangen in liefde en kracht. Vind jij het jezelf echt waard om te ontvangen?

Wil je meer weten over geld en betekenisvolle kracht?

Vond je dit bericht waardevol? Stuur het dan door naar anderen die je hiermee kunt helpen. Natuurlijk horen we heel graag van jou wat je zelf uit dit artikel hebt gehaald en of je nog vragen hebt. Dit kun je doen in het commentaar-veld onderaan dit artikel.

Wil je kosteloos verder met ons kennismaken? Kom dan eens 14 dagen ‘proefdraaien’ in onze Business Community. Dit is een online leeromgeving waarin we onze beste inzichten delen met andere intuïtief opererende ondernemers. Het is voor ons een eer om je daar verder bij te mogen helpen.

Hartelijke groet,
Mirna & Bas

Facebook | Instagram | Spotify

0 0 stemmen
Article Rating

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Abonneer
Laat het weten als er
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Search

Over ons

hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x

become unstoppable!