Geld gaat niet over geld

Veel hooggevoelige mensen hebben een uitdaging om geld in hun leven te creëren. Maar, gek genoeg gaat geld helemaal niet over geld.
Bas & Mirna

Bas & Mirna

Levensgenieters. Partners. Investeerders. Ondernemers. Hoe kunnen we je helpen? #rijkdom.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]euro geldVeel hooggevoelige mensen hebben een uitdaging om geld in hun leven te creëren. Maar, gek genoeg gaat geld helemaal niet over geld. Er zitten overtuigingen op geld die niet altijd even ondersteunend zijn en hierdoor ontstaat een verkeerd beeld van geld en zijn functie. In deze blog meer over geld en de functie die het wat mij betreft verdient.

Je tijd verkopen?

We hebben allemaal maar een beperkte hoeveelheid tijd in ons leven. Het is een van de allerbelangrijkste gelimiteerde zaken die we hebben. Paulo Coelho zegt hierover: “Time wasted is life wasted”.  Een van mijn diepste overtuigingen in de huidige wereld is dat veel te veel mensen hun leven inrichten rondom dingen die eigenlijk helemaal niet zo belangrijk zijn. Zoals bijvoorbeeld de verkeerde denkbeelden rondom geld. Ze doen dingen die ze eigenlijk niet leuk vinden “omdat het geld oplevert”. Een onderdeel van de missie van de hooggevoelige ondernemer is om iedereen met zijn of haar talent geld te laten verdienen. Je tijd verkopen is iets wat je doet als je (nog) niet helemaal durft te vertrouwen op je talent en dat dat specifieke talent van jou iets te bieden heeft aan anderen. Dat jouw talent de wereld beter maakt.

Geld=vrijheid & tijd

Je echte financiële waarde heeft helemaal niks te maken met geld. Het gaat over de tijd en vrijheid om te doen wat je wilt, hoe vaak je dat wilt, met wie en wanneer je wilt. Als we loskomen van het concept geld als losstaand iets kunnen we een volgende stap maken. Vanuit daar zien we dat geld slechts een tool is om je tijd en vrijheid mee op te slaan en uit te bereiden. Allereerst is geld een middel om tijd en vrijheid te creëren voor jezelf en je gezin. Natuurlijk is geld een belangrijk tool om deze vrijheid te bereiken. Iedereen kan vrij zijn maar slechts weinigen zullen in hun leven het gevoel ervaren van financiële zekerheid om te doen wat je wilt. Zonder de druk en stress van geldtekort.

Impact vergroten:

Als je de vrijheid en tijd hebt om te doen wat je wilt, hoe vaak je dat wilt, met wie en wanneer heb je de ruimte om je positieve impact op de wereld nog verder te vergroten. Door meer geld aan te trekken kun je ook mensen helpen die je anders wellicht niet zou helpen. Of bijvoorbeeld pro deo werken mocht je dat willen. De druk van de financiën is weg waardoor je heel anders naar de wereld gaat kijken.

Hoe kijk jij tegen geld aan?

Heb je moeite met het aantrekken van geld? In het Succes in Balans weekend (klik op de link voor de eerstvolgende data) gaan we verder in op het creëren van rijkdom op alle vlakken. Een onderdeel hiervan is het aantrekken van meer financiële overvloed (en indirect dus meer tijd en vrijheid!) Meer info en aanmelden kun je hier vinden.

Hoe kijk jij tegen geld aan?

Graag hoor ik van jou in het reactieveld hieronder….

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hier onder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas van Vugt[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-1″][/vc_column][/vc_row]

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Over ons

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

Scroll naar top

become unstoppable!