Ik geloof in jou, hooggevoelige ondernemer

Mirna den Reijer

Mirna den Reijer

Moeder van 4. Levenspartner van Bas. Onderneemster vanuit hart en ziel. Helpt ondernemers met de creatie van een gezonde winst op alle vlakken.

Als hooggevoelige ondernemer heb je een droom, een missie. Je hebt het geloof dat je met jouw talenten een verschil kunt maken in de wereld. Maar ja, waar begin je? Of spring je gewoon? Begin je ‘gewoon ergens’ en stoot je dan eerst een paar keer je neus? Hoe je het ook doet, het is belangrijker dát je begint. Nu meer dan ooit geloof ik in de kracht van hooggevoelige ondernemers. Jij maakt het verschil.

Geloof in jezelf en maak het verschil!

Weet dat jouw hooggevoeligheid jouw krachtbron is. Het is niets meer of minder dan jouw verscherpte intuïtie. Juist die intuïtie kun je inzetten om jouw doelen als ondernemer te behalen. Het is dat innerlijk weten dat jou de signalen geeft en die jouw pad duidelijk zichtbaar maakt. Door je sensitieve kracht kun je ook steeds meer openstaan voor de universele kracht. Laat jouw onderbewustzijn spreken om datgene te manifesteren wat je graag wilt en wat je nodig hebt.

Met jouw hooggevoeligheid kun je je onderscheiden en impact maken. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook op zakelijk en financieel gebied. Wanneer je als hooggevoelige ondernemer jouw passie leeft en dat combineert met je business, dan ontstaat er een intens gevoel van innerlijke vervulling. Vervulling brengt positiviteit. Het geeft jouw innerlijke systeem een flinke boost. Als je jezelf openstelt en het gevoel van vervulling ervaart, ken je ook je eigen waarde.

Ondernemen = problemen oplossen

Als je deze elementen mixt, ben je een geweldige probleemoplosser. Dat is immers wat we als ondernemers zijn: we lossen problemen van andere mensen op. Of we verhelpen de pijn waarmee andere mensen rondlopen. Een hooggevoelige ondernemer durft vanuit de intuïtieve kracht buiten de kaders te denken en een verschil te maken in het leven van andere mensen. Wanneer je je openstelt voor alle vlakken van het bewustzijn, dan komen er mooie oplossingen. Oplossingen die allesbehalve standaard zijn. Persoonlijk hou ik daarvan! Dat is waar ik echt helemaal in geloof! Dat is wat de wereld nodig heeft.

Vanuit intuïtieve kracht ontstaat er ruimte voor intuïtief leiderschap. Dit leiderschap geeft richting aan hoe je je business voor je kunt laten werken. Het geeft richting aan hoe je mensen kunt benaderen. Hoe je de lijnen voor je business uitzet. Het geef handvatten voor hoe je echt de kapitein op jouw schip kunt zijn. Dus: welke koers wil jij uitzetten, persoonlijk, zakelijk en financieel?

Jouw intuïtieve kracht zorgt voor de passie die nodig is om de vlam te ontsteken. Het brandende verlangen om het gewenste resultaat te bereiken. Niet alleen via de gebaande paden. Nee, juist via mooie, nieuwe, creatieve en verrijkende paden. Durf je innerlijke kracht aan te spreken en wees vol geloof en vertrouwen om op geheel eigen wijze jouw dromen te gaan doen.

Zijn – Doen – Hebben

Ervaar jouw zijns-kracht volledig en voel de zielenconnectie om echt het verschil te maken. Besef volledig wie je BENT en wat je met jouw hele zijn in de wereld wilt DOEN. Van daaruit kun je gaan manifesteren wat je wilt HEBBEN. Dit noemen we ook wel het ZIJN-DOEN-HEBBEN-proces. Vanuit je persoonlijke rijkdom kun je je zakelijke rijkdom voeden, om uiteindelijk financiële rijkdom te ervaren. Meer daarover in onderstaande video.

Geloof in financiële overvloed

Vooral met financiële rijkdom zie ik dat veel hooggevoelige ondernemers de nodige uitdagingen hebben. Besef dat je juist op het financiële vlak een groot verschil kunt maken! Dat is precies waarin ik mijn persoonlijke missie heb gevonden. Het is mijn absolute passie om jou als hooggevoelige ondernemer te helpen met dit vaak zo lastige maar oh zo belangrijke stuk. Als jij als hooggevoelige ondernemer financiële rijkdom volledig kunt omarmen en bereiken, dan ontstaat er echt magie!

Hoe beter jouw financiële situatie is, des te beter kun je voor jezelf en je naasten zorgen. Maar dat niet alleen! Als je meer dan genoeg hebt voor je eigen leven, ben je ook beter in staat om het geld te laten circuleren en in liefde en vrijheid te geven aan anderen. Hoe meer geld je hebt, hoe meer impact je letterlijk kunt maken.

Het financiële obstakel kun je overwinnen door eerst je winst te bepalen. Denk daarin vooral niet te klein. Durf het groots neer te zetten. Als je als hooggevoelige ondernemer jouw eigen grootsheid ziet, voelt en ervaart, dan komt de vuurpijl uit de pot en kun je op alle lagen verschil gaan merken. Dan ben je niet meer te stoppen.

Daarom: zet jouw missie op de kaart en maak het verschil. Ga ervoor! Juist nu is dat verschil meer dan ooit nodig.

Liefs,
Mirna

P.S. De laatste tijd zijn we meer een fullservice bedrijf aan het creëren. Dit betekent dat we alles uit handen nemen en overal bij ondersteunen wat een ondernemer tegenkomt. Van financiële diensten, tot marketing en zichtbaarheid. En uiteraard persoonlijke ontwikkeling. Dit is nog vrij nieuw en tot nu toe hebben we dit wat meer achter de schermen gehouden. Ben je al wat verder en heb je praktische bedrijfsondersteuning nodig? Stuur ons dan een mail met jouw vraag en we kijken hoe we kunnen helpen.

Natuurlijk kun je ook gewoon met ons kennismaken in de Succes in Balans Community of een Live training over Rijkdom op alle vlakken volgen: Bekijk dan Succes in Balans.

Waar je ook bent en wat je ook doet. Mocht je voelen dat we er voor jou zijn, stuur ons dan gewoon je vraag of ontmoet ons op een van de dagen.

Wij kijken ernaar uit met jou te werken.

0 0 stemmen
Article Rating

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Abonneer
Laat het weten als er
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Search

Over ons

hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x

become unstoppable!