Verschuif geluk niet naar de toekomst

Geluk is een staat van zijn die je elk moment van de dag, elk moment in jouw leven kunt oproepen. Daarover in deze blog meer..
Bas & Mirna

Bas & Mirna

Levensgenieters. Partners. Investeerders. Ondernemers. Hoe kunnen we je helpen? #rijkdom.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]verschuif geluk nietIn onze maatschappij wordt geluk vaak als iets gezien dat je slechts dan kunt bereiken als je een bepaalde vorm van leven hebt opgebouwd. Dit is niet waar en zelfs schadelijk voor onze emotionele gezondheid. Geluk is een staat van zijn die je elk moment van de dag, elk moment in jouw leven kunt oproepen. Daarover in deze blog meer..

Waarom uitstellen?

Want, waarom zou je jouw geluk überhaupt uitstellen? Waarom zou je slechts gelukkig kunnen zijn in dat moment in de toekomst. Door jezelf te conditioneren en geluk te koppelen aan bijvoorbeeld bezittingen neem je alle kracht en pracht weg uit het huidige moment. Geluk is een staat van zijn die je middels training elk moment van de dag kunt ervaren.

Wat is geluk überhaupt?

De meeste mensen vinden “gelukkig zijn” belangrijk. En terecht denk ik. Maar, wat is geluk überhaupt voor jou? We hebben namelijk allemaal een andere definitie van geluk en het is belangrijk om onze eigen visie te leven en te versterken. Veel van die dingen die we aangeleerd krijgen, gaan over het realiseren van geluk gekoppeld aan bepaalde materiële dingen. Denk aan een goed huis, passief inkomen, een goede auto enzovoorts. Ik denk en voel echter dat de meeste mensen eigenlijk in essentie geen geluk maar plezier in hun leven willen hebben. En dan bedoel ik het soort plezier dat je voldaan maakt en je het gevoel geeft dat jouw leven ertoe doet. Om tot zo’n vorm van plezier te komen, is het essentieel om het streven naar geluk in de toekomst los te laten en meer van die dingen te doen die voor jou een diepe vorm van plezier opleveren.

De kracht van het NU

Het huidige moment van het schrijven van deze blog is het enige wat ik op dit moment heb en kan pakken. Ik zit op de vensterbank met mijn rug tegen een oude kloostermuur. Terwijl ik dit schrijf, bedenk ik mij dat ik ook wat dien te schrijven over dankbaarheid, want dat is een hele bepalende factor in het nu. Het NU vraagt slechts om een diepe staat van voldoening. Een diepe staat van dankbare voldoening om alles wat er is en alles waarover we dankbaar mogen zijn. Tussen het begin van het lezen van deze alinea en wat je nu leest, zijn  een aantal kostbare seconden van het leven voorbijgegaan…

Maak het niet te moeilijk:

Geluk zit hem in de kleine dingen. Sta jezelf dan ook toe om die kleine dingen die jou vervullen van plezier, dankbaarheid en geluk te doen. Je bent hier op aarde gekomen om een verschil te maken voor anderen maar dat betekent niet dat jij de hele wereld op jouw schouders hoeft te nemen. Doe wat binnen jouw macht ligt en laat anderen daarvan meeprofiteren. Juist daarom helpen wij heel graag mensen met het bereiken van een diepgaande dankbare staat van zijn. Omdat het de wereld mooier maakt EN mensen gelukkig. Dat is wat De Hooggevoelige Ondernemer anders maakt.

Liefdevolle groet,

Bas

Stel jij jouw geluk vaak uit naar de toekomst?

 

Kun je het aankomende jaar een steun in de rug gebruiken? Wil je in 2017 ECHT groeien met je business als hooggevoelige ondernemer?

De afgelopen jaren hebben we honderden ondernemers mogen begeleiden. Hun groei en succes heeft ons veel vreugde en nog veel meer passie bezorgd. Want dit is onze missie.

Na het werken met zoveel passievolle en inspirerende ondernemers hebben we het ideale online programma kunnen creëren zodat we je ook kunnen begeleiden wanneer je niet bij de live opleidingen kunt zijn (Veel mensen hebben hierom gevraagd).

Het rijkdom programma richt zich op 3 elementen. Voor elke losse module hebben we een stappenplan gemaakt dat je op jouw tempo en jouw manier kunt volgen en vooral kunt uitvoeren. 24 uur per dag, 7 dagen per week!

=======================================
Bekijk hier onze speciale kerst en introductie actie
=======================================

Stel jij jouw geluk vaak uit naar de toekomst?

Graag hoor ik van jou in het reactieveld hieronder….

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hier onder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas van Vugt[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-1″][/vc_column][/vc_row]

0 0 stemmen
Article Rating

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Abonneer
Laat het weten als er
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Search

Over ons

hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x

become unstoppable!