Jouw mooiste avontuur: de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hart en ziel

rijkdom op alle vlakken
Picture of Bas van Vugt

Bas van Vugt

Vader, partner, ondernemer levenszoeker én genieter;). Ondernemen zit in mijn bloed. Altijd zoekende naar meer voor mezelf en mijn klanten. #rijkdom.

Jouw mooiste avontuur: de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hart en ziel

Jouw innerlijke rijkdom is een keuze vanuit daaruit kies wie je vanuit innerlijke kracht wie je bent, wat je doet en wat je hebt.

Onze maatschappij is gericht op doen, doen, doen en hebben. In mijn school pad is nooit gevraagd wie wil jij nu echt zijn.

Wat is jouw missie, wat wil je in de wereld zetten?

Deze vraag kwam pas veel later boven en ik vergeet het moment nooit. Het  paarse lintje op een spirituele beurs. De meneer zei, trek een lintje jij moet dit doen. Een paars lintje met een boodschap. Het vogeltje zingt opgesloten in zijn kooitje zodat niemand het liedje hoort. Er volgde een mooi gesprek, waarbij ik eerst volledig ontkende. Het ging immers over mijn vriendin die er bij zat en in mijn ogen vast zat in allerlei processen. Ik had mijn leven fantastisch op de rit, ik had een geweldig huis, een top inkomen,een lease auto voor de deur, reisde 3x per jaar de wereld rond en had alles wat mijn hartje begeerde. Ik HAD alles. Ik vertelde dit ook tegen de lieve man. Hij lachte me echt uit. En wie ben jij dan? Wat breng jij de wereld? Wat doe jij in jouw baan?Maak je daarmee het verschil, waarvoor je hier gekomen bent? Wat wil jouw ziel? Wat wil jouw ziel in jouw leven, wie wil jij echt ZIJN.

Wie ben jij?

Een vragenvuur, waar ik echt geen antwoord op had en wat op dat moment ook als zo’n onzin voelde. Wat moest die man? Wie was hij? En wat een zweverige vragen, jeetje en dat op een vroege zondagochtend. Het zette natuurlijk wel iets in beweging. Wie was ik, wie ben ik, wie wil ik zijn? Is dat de onrust die ik altijd voelde? Ik voelde me altijd anders, anders dan de rest. Was steeds zoekende en zoekende en dacht dat ik door de reizen, mijn baan, vele kennissen en een overvolle agenda met borrelmomentjes waar het altijd over het zelfde ging: De kids, de drukke baan, de stress en wanneer gaan we weer op vakantie. Ik kwam wat beduusd thuis en mijn toenmalige partner zei lacherig lekker spiri wiri bezig geweest. Dat irriteerde mij meteen zo, zei meer over mij, dan over hem. Ik vertelde hem kort wat er was gebeurd. En dat dat vraag wie ben ik nu echt in mijn hoofd spookte en nog wel even zou blijven spoken. Hij lachte en zei dat ik mij niet druk moest maken. Wat een onzin vraag. Hij ging voetballen. Je hebt en je doet, daar ging het in mijn leven om.

De buitenkant!

En die was voor de buitenwereld echt perfect. Dat moment, die zondag veranderde eigenlijk alles. Het heeft even geduurd voordat het kwartje echt viel. Als ik terugkijk is mijn avontuur die zondag begonnen. Mijn avontuur wat uiteindelijk uitmondt in rijkdom op alle vlakken. Het begint met je zijn. Wie ben je? Wie wil je echt zijn? Wat wil je in de wereld zetten. Jeetje daar heb ik lang over moeten nadenken. Ik zat volledig in mijn hoofd, wist niet veel over de connectie vanuit hoofd en hart laat staan dat ik iets had gehoord over de connectie van hart en ziel.

De puzzelstukje vielen steeds meer op hun plek. In eerste instantie zei ik mijn baan op. Dat was het niet, ik was met regelmaat ziek en moest daar weg. Als ik nu schrijf en voel, heb ik echt lang in ontkenning gezeten over mijn zijn. Het ging nog steeds veel over doen en hebben. Steeds meer ontmoette ik echter óók mensen die mij vroegen wie ben ik nu echt was als persoon. Wat irriteerde ik mezelf aan die vraag, Of een vrouw die zei als je je masker van het doen nu eens afzet en echt vanuit je hart spreekt ontstaat er zo’n mooi mens. Ik was gepikeerd. Ik een masker?!? Jeetje nee joh, doe normaal.

Ik voelde dat er iets mocht veranderen al was ik ook echt bang. Bang voor wat ging komen. Ik ging op een yoga retreate, ik was zoekende. De man die het organiseerde zei dat ik uit mijn hoofd moest komen. Zei mij dat ik moest gaan doen waarvoor ik op aarde ben gekomen. En ik nog heel naïef proberen te beantwoorden met “ik kom hier om te ontspannen”. “NEE jij komt voor een eerste echte reis naar binnen en je komt voelen wat je hier in de wereld komt doen. Jij hebt iets groters te doen dan het geneuzel waar je nu mee bezig bent”. Slik, jeetje weer een momentje.

Ik heb veel tranen gelaten dat weekend en ben een vervolg cursus gaan doen bij deze man. Wat een haat liefde verhouding had ik met hem. Beter gezegd: met mezelf. Ik stapte binnen vanuit doen en hebben. Sloot de cursus af met mooie inzichten over wie ik nu echt ben.

Op dat moment durfde ik de dans met mijn angst te maken en durfde ik oude vaste patronen en zekerheden, zoals ik ze toen voelde, los te laten. Verander iets, verander dan alles, durf te springen. De wereld heeft je nodig, was zijn advies. Hoezo zat de wereld op mij te wachten? Ik had echt geen idee. Zo ontstond mijn zoektocht naar mijn ZIJN. Een geweldig mooi avontuur. Een weg die nooit af, pas als mijn lichaam deze aarde verlaat, dan is dit stukje van mijn avontuur voor mijn zielszijn af. Ik heb mijn reis mijn avontuur genoemd, het mooiste avontuur dat ik kon en kan aangaan. Ik voelde aan alles dat ik geen keuze had. Mijn angst kon ik volledig loslaten, wat is het ergste wat kan gebeuren? Dat ik morgen niet meer wakker ben, dat ik er morgen niet meer fysiek ben? Alles wat ik heb is het NU. Ik heb het roer omgegooid, ik heb mijn relatie verbroken en ik stapte uit het ‘mooie’ plaatje. Veel mensen begrepen er niets van en ik kreeg veel weerstand.

Die weerstand kwam ook van heel dichtbij. Mijn moeder, die het mooie plaatje heel mooi voor mij vond en er voor wilde zorgen dat ik daar toch echt bleef. Het werd dus ook een strijd, een uitdaging van het universum of ik het avontuur echt vanuit vast vertrouwen aanging of ik de magie voelde van het geloof. En ja dat voelde ik. De weerstand was heftig en ik denk dat ik over die periode ook echt een boek kan schrijven. Onze maatschappij is erop gericht je in het systeem te houden zou ik later leren. En er kwamen uitdagingen. Een avontuur zonder uitdagingen is immers geen avontuur?

Zo is mijn avontuur naar rijkdom op alle vlakken gestart. Wie ben ik? Wie wil ik zijn? Wie wil ik zijn als vrouw? Wie wil ik zijn als moeder? Wie wil ik zijn als levenspartner? Wie wil ik zijn als vriendin? Wie wil ik zijn als krachtige ondernemer om te ondernemen en te leven vanuit hart en ziel?

Op deze reis ontmoette ik Bas.

Zo werd mijn avontuur, zijn avontuur.

Vanuit onze krachtige ziels zijn. Wat willen we doen en wat willen we hebben? 80% van succes komt voort uit wie wij als persoon zijn. Ik weet nog goed hoe ik om de lieve man lachte, maar oh wat hij het bij het goede eind. Als jij jouw zijn vind en je vind je innerlijke rijkdom dan help je daar vele mensen mee. Dát is mijn avontuur. Mijn innerlijke rijkdom is zo mooi en zo groots en ik ben zo dankbaar dat ik deze mag omarmen in liefde vanuit hart en ziel zodat ik deze innerlijke rijkdom, deze innergame, mag doorgeven. Rijkdom op alle vlakken begint bij iedereen met een krachtige innergame. Vanuit deze innergame creëer je rijkdom op alle vlakken vanuit hart en ziel. Verander je binnen iets, verandert er buiten zeker iets met je mee. Dat staat voor mij vast.

De sleutels voor succes zijn voor mij: Vast vertrouwen, het geloof in magie, het inademen van de avontuurlijke intentie van rijkdom op alle vlakken, beweging,  en doen waar je van houdt.

Maak vanuit die innergame een verandering in balans, zodat de buitenwereld zoals jij wenst voor jezelf en je dierbare naasten ook mee kan veranderen.

Rijkdom op alle vlakken, wat is dat nu precies voor mij?

Mijn persoonlijke rijkdom, mijn innergame, mijn zijn. Mijn zakelijke rijkdom, het krachtig ondernemen vanuit hart en ziel. En natuurlijk de financiële rijkdom. Het fungeren als doorgeefluik voor mij en de wereld op alle vlakken.

Ik ben zeer dankbaar en vervuld dat ik deze reis mag maken, dankbaar voor de liefde en de passie die ik voel op de reis, de verbondenheid om het verschil te kunnen maken.

Wil je meer weten over rijkdom op alle vlakken, wil je meer weten over jouw mogelijkheden? Wil je een verandering in balans maken om vanuit innerlijke kracht het mooiste avontuur dat je kunt aangaan aan te gaan en rijkdom op alle vlakken vanuit hart en ziel te creëren voor jou en je naasten? Kom dan zeker naar Business & Meaning waarbij wij je graag verder helpen met de creatie en vormgeving van jouw mooiste avontuur.

Liefs

Mirna

Facebook | Instagram | Spotify

0 0 stemmen
Article Rating

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Abonneer
Laat het weten als er
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Search

Over ons

hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x

become unstoppable!