De Succes in Balans Community aanmelden

HGO community

Bouw AAN je betekenisvolle bedrijf en creëer financiële zekerheid door terug te gaan naar de basis… resultaatgerichte tools en strategieën die echt werken.

In tegenstelling tot wat ze je vertellen…

"De community is helder overzichtelijk en boordevol content, inspiratie, informatie en strategieën. Je kunt eindeloos doorscrollen, lezen, luisteren en actief deelnemen via de Q&A's. Heel fijn dat het ook op mobiel beschikbaar is. Zo kun je waar en wanneer dan ook inloggen. (ook wel weer verleidelijk en verslavend 😉 Wacht niet langer, meld je aan."
Jolanthe van den Berghe
"Deze modules leren je om meer te halen uit je potentieel als coach. Vaak hebben coaches zoveel meer werktools dan ze zelf kunnen bedenken. Het heeft me geleerd om op een goede manier al m’n now how in m’n business te zetten en er een goed betaalde job van te maken."
Brigitta van den Berg

Neem Het Niet Van Ons Aan.
Probeer Het 30 Dagen Lang Voor Maar €1

Na 30 dagen wordt je lidmaatschap actief en investeer je maandelijks €88.
Je kunt je te allen tijde uitschrijven maar we zijn ervan overtuigd dat je er veel meer uit gaat halen.

Veelgestelde vragen

Is er een niet-goed-geld-terug-garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet-goed-geld-terug-garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of de Succes in Balans Community voor Intuïtieve Ondernemers bij jou past.

Kan ik mijn abonnement later wijzigen?

Ja, je kunt je abonnement altijd wijzigen. Wanneer je bijvoorbeeld start met een maandabonnement dan kun je dit, wanneer je wilt, omzetten naar een jaarabonnement. Op die manier profiteer je dan bovendien van de korting op een jaarbetaling.

Wat is de duur van de overeenkomst?

De overeenkomst duurt zolang als het abonnement dat je kiest. Een maandabonnement is per maand opzegbaar, een jaarabonnement per jaar. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch met dezelfde termijn verlengd.

Kan ik mijn vragen aan Bas & Mirna stellen?

Jazeker. Elke dinsdagochtend om 9.00 uur is er een Vraag & Antwoord call. Hierin kun je jouw vragen aan ons voorleggen en zorgen we ervoor dat we je ondersteunen op jouw weg naar rijkdom op alle vlakken. De mooiste reis die je maar kunt maken 🙂.

become unstoppable!