Nooit meer twijfelen over de beste volgende stap voor jouw bedrijf

Bouw AAN je betekenisvolle bedrijf en creëer financiële zekerheid door terug te gaan naar de basis… resultaatgerichte tools en strategieën die werken.

In tegenstelling tot wat ze je vertellen…

Het grappige is dat geen van deze dingen de oorzaak is voor de consequente 6 tot 7-cijferige omzet die ons bedrijf elk jaar genereert…

Deze dingen hielpen ons ook niet om financiële zekerheid te creëren door middel van een passief inkomen uit beleggingen met een laag risico.

En ze hebben ook niet bijgedragen aan het coachen van duizenden betekenis-gedreven ondernemers zonder dat we ons gezinsleven daarbij hoefden op te offeren.

Als we terugkijken op het afgelopen decennium, hebben die dingen juist de kans vergroot dat we fouten maakten en werden we afgeleid van het vervullen van onze missie.

Het is dan ook duidelijk dat we ons bij het opzetten van deze online community uitsluitend hebben gericht op de eenvoudige, praktische tools die ons daadwerkelijk hebben geholpen om te groeien als mens en als ondernemer.

En daarom nodigen we je uit om je aan te sluiten bij onze gemeenschap van betekenisvolle ondernemers.

Je kunt gratis beginnen, zodat je zelf kunt zien wat we te bieden hebben.

Het is onze missie om zoveel mogelijk betekenisvolle en intuïtieve ondernemers te helpen hun dromen en doelen te realiseren, door hen te leren hoe ze hun kennis kunnen omzetten in een succesvol verdienmodel en financiële onafhankelijkheid.

Neem daarom een kijkje naar wat we te bieden hebben en als je het leuk vindt wat je ziet, meld je dan aan voor onze – volledig kosteloze – proefperiode van 2 weken. Je kunt op elk gewenst moment met één druk op de knop annuleren.

Op jouw groei en succes,

Bas en Mirna

Hoe het werkt:

Elk bedrijf heeft vier essentiële ingrediënten nodig om een gezonde winst op alle vlakken te creëren. In onze gemeenschap bieden we je de tools, training en begeleiding op deze belangrijke gebieden.

Mindset

Je mindset is het fundament van je leven en je bedrijf. Het is de aarde waarin je je zaden stopt. Hoe hard of slim je ook werkt, als de aarde niet goed is, zal je moestuin niets opleveren. We laten je zien hoe je de mindset cultiveert die nodig is om een succesvol, betekenisvol en evenwichtig bedrijf te creëren.

Bewezen tools en strategieën

Het opbouwen van een bedrijf is een uitdaging op zich en het is niet altijd duidelijk wat de volgende beste stap is. Erger nog, je kunt tijd en geld verliezen aan dingen die niet (en nooit zullen) werken. Daarom delen we alleen tools en strategieën die wij en onze klanten met succes hebben gebruikt om echt meetbare groei te realiseren.

Ondernemersnetwerk

Alle tools in de wereld zijn nutteloos als je alles zelf moet doen. In onze community vind je andere betekenis-gedreven ondernemers zoals jij. Als kleine ondernemer of ZZP-er hoef je echt niet alles zelf te weten of zelf alles uit te zoeken. Daarvoor kun je de hulp van anderen inroepen. In de community zul je steun, inspiratie en aanmoediging vinden.

Mentorship

Elke week, op gezette tijden, hebben we een LIVE Vraag & Antwoord sessie om jou te helpen met praktische vragen die je hebt. De community is een plek waar je jezelf kunt zijn, vragen kunt stellen en duidelijk kunt krijgen welke stappen je moet nemen om groei in je leven en je bedrijf te creëren. We schakelen ook externe experts in om les te geven en je vragen te beantwoorden.

Wij – Bas en Mirna – zijn de eigenaren van Hooggevoelig Ondernemen. We zijn partners, investeerders en levensgenieters en met deze unieke combinatie geven we de ondernemende levensstijl door aan ondernemers die ervoor open staan om te leven vanuit persoonlijke, zakelijke en financiële rijkdom.

Kennis alleen trekt geen geld aan. Deze les hebben we na zoveel jaren ondernemen (en het begeleiden van andere ondernemers) maar al te goed geleerd.

Je kunt nog zo goed zijn in wat je doet, zonder concrete plannen en strategieën die WERKEN, kom je er niet. Je hebt praktische plannen nodig. Anders is de kans groot dat je zo maar wat doet.

Ondernemen is in die zin een vorm van routine die je jezelf eigen kunt maken als een nieuwe GEWOONTE.

De afgelopen jaren hebben wij letterlijk duizenden mensen mogen verwelkomen in onze trainingen. De strategieën die we hier zelf voor hebben gebruikt, geven we door in deze Business Community. Wees welkom!

Mijn (Bas) specialisatie en passie is het menselijke aspect van het opbouwen en uitbouwen van bedrijven. Ik studeerde Commerciële Economie en volgde daarna de Master Strategisch Management aan de Universiteit van Tilburg. Mijn carrièrepad lag al klaar na het afstuderen. Toch koos ik anders. Ik ging zoeken, vinden en weer verder zoeken. Uiteindelijk volgde ik mijn eigen zielenmissie: het helpen van andere ondernemers met een missie en om die missie te vertalen naar een goedlopend bedrijf waarin impact en verdienmodellen centraal staan. Ik weet als geen ander hoe het is om vanaf de grond een succesvol bedrijf op te bouwen en meerdere inkomstenstromen te creëren. De praktijk en jouw individuele situatie is voor mij belangrijker dan de theorie. Aan de slag met implementeren! 

Ik (Mirna) ben begonnen in ‘uitzendland’. Daarna heb ik meer dan 10 jaar een boekhoudkundig kantoor gehad om vervolgens samen met Bas Hooggevoelig Ondernemen uit te bouwen. Het is mijn passie om voor mijn klanten winst met gevoel te creëren. Hierbij maak ik telkens weer de verbinding tussen de missie van de klant, het zakelijke aspect en de financiële toekomst. Bij mij zijn cijfers zoveel meer dan droge getallen. Ze zijn een belangrijk onderdeel van je toekomst.

Onze studenten vertellen...
 

Wat je in onze community zult vinden

In deze Community voor Intuïtieve Ondernemers helpen we je om jouw volgende stap op persoonlijk, zakelijk en financieel gebied vorm te geven. We gaan praktisch aan de slag en zorgen ervoor dat je de lessen gaat implementeren. Dat is key! Het is in deze Community waar we onze inzichten, tools en strategieën met je delen als je klaar bent voor de totale vrijheid van het leven van jouw missie.

“Don’t wish for less problems, wish for more skills” - Jim Rohn.

In deze Business Community helpen we je om:

De Zakelijke Succes Elementen (Business Success Elements) bestaan uit 22 lessen met tips, strategieën en inzichten die jou kunnen helpen in elke fase van jouw bedrijf; van het opstellen van je eerste opt-in formulier tot het creëren van interessante inhoud en de ideale marketingstructuur voor je bedrijf. De handvatten die we je aanreiken, zullen je helpen om je bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

Business Blocks

De Business Blocks zijn 9 belangrijke bouwstenen om je business te laten groeien. Elk van de 9 bouwstenen leert je een belangrijke kerndiscipline die essentieel is om een succesvol bedrijf te laten groeien. De business blocks bestaan uit 40 videolessen die je zullen helpen om een dieper inzicht te krijgen in deze 9 hoofdgebieden:

 1. E-mail Marketing
 2. Betekenisvolle Verkoop
 3. 48-uur-acties
 4. Succesvolle Productlancering
 5. De Kracht van Challenges
 6. Je Bereik Vergroten
 7. Een Rijk Leven
 8. Financiën
 9. Betaald Adverteren

Betekeniscafé

De volle manen en haar energie hebben een fantastisch mooie invloed op onze winst, als we het toelaten en als we het omarmen. Dit doen we in het betekeniscafé, dit doen we samen met een mooie groep gelijkgestemden. Samen we kijken we naar het effect van de volle maan op je leven en hoe je er slim gebruik van kunt maken persoonlijk, zakelijk en financieel.

Het Zielenmissiepakket

In het Zielenmissiepakket vind je een video en meerdere boeken die je helpen om je zielenmissie te vervullen.

Meditaties

Je kunt nu al genieten van de Magische Winterwende, een begeleide meditatie waarmee je terugkomt bij je kern en weer even kunt opladen. Binnenkort komen er nieuwe meditaties bij.

Sensitive Business Flow Challenge

De Sensitive Business Flow Challenge is een 7-daagse implementatie challenge die je helpt om de flow van je business in een week op te zetten. Van idee naar content en bereik. Voor elke dag is er een videoles en een opdracht die je gaat helpen om de structuur van je onderneming te bouwen en te versterken.

Mentorship

We hebben meer dan 20 Vraag & Antwoord Webinars voor je opgenomen. Elke week komt er eentje bij. Jij stelt je vragen en wij geven je de antwoorden. Je krijgt je volgende stap helder en kunt tegelijkertijd leren van de vragen van anderen.

Vragen zoals:

Elke maand nieuwe content

Eén van de beste dingen van onze community is dat we constant aan het groeien zijn. Elke maand geven we je nieuwe content. Het volgende is een voorproefje van wat er binnenkort aankomt…

Je hoeft niet alles vanaf scratch zelf uit te zoeken. Je krijgt templates van ons voor aanbiedingen, facturen, mindmaps voor productontwikkeling en veel meer.

Voorbeeld Funnel Flows

Niet alle marketing funnels zijn hetzelfde. In de komende maanden zullen we funnel flowcharts van ondernemers met 6- en 7-cijferige jaaromzet met jullie delen, want zoals Jim Rohn, de mentor van Anthony Robbins, ooit zei: “Succes laat sporen na”. Laten we kijken hoe succesvolle ondernemers het doen.

E-mail marketing training

Hoewel we zelf reeds verschillende lessen over e-mail marketing hebben geleerd, hebben we voor dit onderdeel in de Community de hulp van een e-mail marketeer ingeroepen. Deze man heeft e-mails geschreven die duizenden Euro’s per e-mail hebben gegenereerd en speciaal voor jou als lid van de Community heeft hij een 4-delige e-mail marketing training gecreëerd. In deze training leer je hoe je e-mails kunt schrijven om je bedrijf te transformeren in een succesvollere onderneming die meer verdient.

Hot Seat Sessies

Soms moet je iets in actie zien voordat je het echt kunt begrijpen. Daarom gaan we meer Hot Seat Sessies doen, waarin we leden van de Community live feedback gaan geven. En of je nu in de Hot Seat zit of niet (durf jij het aan?), de sessies zijn te allen tijde buitengewoon waardevol, omdat de meeste ondernemers vergelijkbare uitdagingen ervaren. Deze sessies geven je een frisse blik en praktische oplossingen die je direct in je eigen bedrijf kunt toepassen.

Creëer samen met ons

Heb je suggesties voor nieuwe content? We horen graag van je. Al onze leden kunnen ideeën aandragen  voor nieuwe content. Dit helpt ons om jou weer te helpen en je beter te ondersteunen met de oplossingen die je nu nodig hebt.

Start je GRATIS Proefperiode

Activeer Je Gratis Proefperiode voor Directe Toegang tot:

Over Ons

Wij – Bas en Mirna – zijn de eigenaren van Hooggevoelig Ondernemen. We zijn partners, investeerders en levensgenieters en met deze unieke combinatie geven we de ondernemende levensstijl door aan ondernemers die ervoor openstaan om te leven vanuit persoonlijke, zakelijke en financiële rijkdom.

Kennis alleen trekt geen geld aan. Deze les hebben we na zoveel jaren ondernemen (en het begeleiden van andere ondernemers) maar al te goed geleerd.

Je kunt nog zo goed zijn in wat je doet, zonder concrete plannen en strategieën die WERKEN, kom je er niet. Je hebt praktische plannen nodig. Anders is de kans groot dat je zo maar wat doet.

Ondernemen is in die zin een vorm van routine die je jezelf eigen kunt maken. Een nieuwe GEWOONTE als het ware.

De afgelopen jaren hebben we letterlijk duizenden mensen mogen verwelkomen in onze trainingen. De strategieën die we hier zelf voor hebben gebruikt, geven we door in deze Business Community. Wees welkom!

Groeien in de Business Community voor Intuïtieve Ondernemers

Op school leren we alles zelf te doen. Dat is best wel vreemd, omdat de realiteit van succesvol ondernemen vooral ‘samen’ is. Samen kunnen we zoveel meer dan alleen, want samen weet je gewoon meer dan alleen.

Als kleine ondernemer of ZZP-er hoef je echt niet alles zelf te weten of alles zelf uit te zoeken. Daarvoor kun je de hulp inroepen van anderen. De Hooggevoelig Ondernemen Business Community is zo’n plek waar intuïtieve, ambitieuze ondernemers samenkomen.

Ondernemers die gericht zijn op hun eigen succes en die gecommitteerd zijn aan het succes van anderen. In de Business Community kun je terecht met al je vragen over jezelf, het ondernemerschap en je financiën.

Daarom… vergeet niet ‘af te kijken’ ;-). Samen groeien gaat zoveel sneller.

In de Business Community helpen we je om:

Ben je er klaar voor om helderheid over de volgende stappen van je bedrijf te krijgen en ondernemen gemakkelijker te maken dan het ooit is geweest?

Of je nu een startende ondernemer bent die zich afvraagt hoe te beginnen of een doorgewinterde ondernemer die zijn vaardigheden wil verbeteren, deze Business Community voor Intuïtieve Ondernemers heeft alles dat je nodig hebt om de zaken GEDAAN te krijgen!

Het lidmaatschap komt met alles wat een moderne ondernemer nodig kan hebben, inclusief up-to-date trainingen (zodat je de concurrentie altijd een stap voor bent), bewezen stap-voor-stap strategieën (zodat zelfs complexe taken vanaf de eerste keer gelijk goed gedaan kunnen worden) en een community van gelijkgestemden (zodat je nooit meer een vraag hoeft te hebben, die onbeantwoord blijft).

Activeer Je Gratis Proefperiode voor Directe Toegang tot:

Basis

35 Per maand

Of
€350
Per jaar
 • 14 dagen proefperiode
 • Groeien in de HGO Community
 • Succes in Balans- LIVE
 • Business Success Elements
 • Wekelijkse update

Pro

75 Per maand

Of
€750
Per jaar
 • 14 dagen proefperiode
 • Groeien in de HGO Community
 • Succes in Balans- LIVE
 • Business Success Elements
 • Wekelijkse update
 • Het Zielenmissie boek
 • Wekelijkse live Q&A
 • 10x Betekenis Café
Meest gekozen!

VIP

125 Per maand

Of
€1250
Per jaar
 • 14 dagen proefperiode
 • Groeien in de HGO Community
 • Succes in Balans - LIVE
 • Business Success Elements
 • Wekelijkse update
 • Het Zielenmissie boek
 • Wekelijkse live Q&A
 • 10x Betekenis Café
 • Business Blocks
 • Winstplan dag - LIVE
  (minimaal 6 maanden lid)

Onze studenten vertellen...
 

Veelgestelde vragen

Is er een niet-goed-geld-terug-garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet-goed-geld-terug-garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of de Business Community voor Intuïtieve Ondernemers bij jou past.

Kan ik mijn abonnement later wijzigen?

Ja, je kunt je abonnement altijd wijzigen. Wanneer je bijvoorbeeld start met een maandabonnement dan kun je dit, wanneer je wilt, omzetten naar een jaarabonnement. Op die manier profiteer je dan bovendien van de korting op een jaarbetaling.

Wat is de duur van de overeenkomst?

De overeenkomst duurt zolang als het abonnement dat je kiest. Een maandabonnement is per maand opzegbaar, een jaarabonnement per jaar. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch met dezelfde termijn verlengd.

Kan ik mijn vragen aan Bas & Mirna stellen?

Jazeker. Elke dinsdagochtend om 9.00 uur is er een Vraag & Antwoord call. Hierin kun je jouw vragen aan ons voorleggen en zorgen we ervoor dat we je ondersteunen op jouw weg naar rijkdom op alle vlakken. De mooiste reis die je maar kunt maken 🙂.

Meer vragen? Neem contact op.

Vergeet niet af te kijken :). 

Op school leren we alles zelf te doen. Dat is best wel vreemd, omdat de realiteit van succesvol ondernemen vooral ‘samen’ is. Samen kunnen we gewoon zoveel meer dan alleen, want samen weet je meer dan alleen. Als kleine ondernemer of ZZP-er hoef je echt niet alles zelf te weten of zelf alles uit te zoeken. Daarvoor kun je de hulp inroepen van anderen. De Hooggevoelig Ondernemen Business Community is zo’n plek waar intuïtieve ambitieuze ondernemers samen komen. Ondernemers die gericht zijn op hun succes en die gecommitteerd zijn om anderen verder te helpen. Binnen de HGO Business Community kun je terecht met al je vragen over jezelf, het ondernemerschap en je financiën. Daarom… Vergeet niet ‘af te kijken’ ;). Samen groeien gaat zoveel sneller.

De huidige uitdagende tijd vraagt om met vertrouwen vanuit je zielenmissie te leven. Ondernemen vanuit betekenis is dé nieuwe standaard. Dit voelen wij tot in onze tenen en in elke cel van ons lichaam.

In deze workshop ga je leren om:

 • Je business laten groeien
 • Vanuit betekenis ondernemen
 • Je intuïtie verscherpen
 • Je zielenmissie verdiepen
 • Voelen en ervaren –> Next step
 • Jouw rijke leven vormgeven
 • Financiële vrijheid opbouwen
Bruisend naar huis dus :). 
 

Van 10.00 – 18.00 uur
Locatie: Made (nabij Breda)

Een wekelijks terugkerende serie van relevante content om jou en jouw bedrijf telkens te inspireren en vooral naar nieuwe hoogte te brengen.
Elke week maken we een nieuwe video voor je met relevante en verdiepende input. Jij kunt deze dan op je gemak bekijken op het moment dat het jouw schikt.
De Business Success Elements zijn elementen waarvan wij gemerkt hebben dat je ze gewoon nodig hebt in deze tijd van het (online) ondernemen. We geven graag onze kennis van de Success Elements aan jou door.

De persoonlijke zoektocht van Bas naar een betekenisvol leven resulteerde in het boek ‘Zielenmissie’. Hij schreef dit persoonlijke verhaal om het te kunnen delen met de wereld. Ter inspiratie, positieve ondersteuning en om je aan te zetten tot actie om te leven vanuit jouw volste potentieel. Zielenmissie is een intens, praktisch en vooral meeslepend persoonlijk verhaal, gecombineerd met ondernemerschap en financiën. Wat ons betreft mag het leven van je persoonlijke zielenmissie de standaard worden. Vandaar ook deze nieuwe HGO Business Community. Ben je klaar om jouw Zielenmissie (nog) meer in de wereld te zetten?

We geloven in de kennis die we delen in deze Business Community. Ook geloven we dat implementatie nodig is. Vandaar dat we elke week, op gezette tijden, een LIVE Vraag en Antwoord moment inbouwen om jou praktisch te helpen met je vragen. Er zit zo ontzettend veel materiaal in deze Business Community. Juist daarom kan zo’n wekelijkse Q&A jou helpen om te implementeren. Implementatie is misschien niet het leukste, maar het is in onze visie wel het enige dat je succes kan brengen. Dus nodig. Welkom bij de wekelijkse Q&A. Kom maar op met je vragen. Wij zijn er klaar voor 🙂.

Graag nodigen we je uit voor een interactief samen-ZIJN rondom de fases van de maan. Je bent welkom om met gelijkgestemden in de betekenisvolle flow te blijven en steeds weer nieuwe stappen te zetten. Dit deel van het programma focust zich voor het belangrijkste deel op jouw ZIJN-stuk als mens. Zeker in deze tijd belangrjik om dat te blijven voeden. Succesvol zijn? Dat betekent jezelf oncomfortabel durven maken 🙂

‘As we speak’ staan er 26 lessen voor je klaar om je business fundament verder te verbeteren. Business Blocks is een speciale cursus met heel veel diepgang en praktische uitwerking van strategieën. Zo hebben we het over verschillende technieken om je bereik als ondernemer te vergroten. We weten dat alleen een goed product in deze tijden onvoldoende is om winstgevend te kunnen ondernemen. Voor je boodschap heb je bereik nodig. Dat is een terugkerend element van de Business Blocks. Hier kunnen we niet genoeg over praten, omdat het zo ontzettend praktisch én diepgaand is. Je zult stap voor stap zelf je Business Blocks op kunnen gaan bouwen. Fundament van je business is de sleutel tot succes. Het geeft je business continuïteit en flexibiliteit. Kom maar op met die rust, dat fundament voor je business. Ben jij er klaar voor?

Veel ondernemers willen van betekenis zijn en werken zich een slag in de rondte om steeds anderen te helpen. Ze zijn super dienstbaar en staan onvoldoende stil bij hun financiële plan richting de toekomst. Het gevolg is vaak een financieel leven dat niet of onvoldoende van de grond komt. Dat kan vaak sneller en beter.

Een winstplan geeft inzicht, helderheid en rust. In de praktijk zie ik (Mirna) al 20 jaar dat ondernemers hun administratie en financiën op vele verschillende manieren bijhouden. De een heeft alles keurig netjes geordend, de ander bewaart alle bonnetjes in een zogenaamde schoenendoos. De een is volledig voorbereid op wat hij of zij kan verwachten, bij de ander ontstaat er grote schrik en paniek als het woord financiën op tafel komt.

Met een winstplan en een juiste prijs voor je producten en diensten heb je duidelijk inzicht. Vanuit daar kun je handelen en de juiste weg bewandelen die bij jou en jouw missie past. Zonder stress en zonder onaangename verrassingen. En dat geeft de broodnodige rust.

Vanuit dat fundament, die rust, mag je verder gaan bouwen. Geld zelf is in die zin gewoon een ruilmiddel. Je hebt geld nodig om in de eerste levensbehoeften te kunnen voorzien. Aan de andere kant biedt geld ook enorme mogelijkheden om je zielenmissie nog krachtiger in de wereld te zetten en geeft het je een levensstandaard waarin tijd en vrijheid centraal staat.

Mijn overtuiging is dat je geld mag verdienen, dat je het mag behouden en dat je het vanuit liefde en kracht een bestemming mag geven die bij jou past. Vanuit overvloed én diepgang.

Met een winstplan-dag maak je jouw plan voor nu en de toekomst.

Over Bas & Mirna

Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla nulla leo, rhoncus eu nunc fringilla, sollicitudin sollicitudin lectus. Sed suscipit consequat risus, lobortis iaculis lectus sagittis nec. Quisque at diam non nulla malesuada aliquam ut ac lectus. Cras hendrerit ante vel tortor lobortis, at aliquam nisl molestie. Nulla pulvinar, lorem at hendrerit ultricies, turpis diam dapibus lorem, ac dapibus lorem dui eu massa. Ut convallis dolor vitae ex venenatis, in facilisis diam rutrum. Nulla sit amet elit pharetra, consequat est at, sagittis eros. Cras mattis maximus dignissim. Suspendisse sollicitudin nunc eget sapien scelerisque, sit amet aliquet diam aliquam. Nam vulputate lacus nec metus bibendum finibus.

Nunc diam augue, consectetur ut mauris a, dictum finibus lorem. Maecenas finibus leo ac sodales elementum. Suspendisse aliquet, nisi et lacinia mollis, lacus ipsum rutrum tortor, a tempor leo odio vitae nisl. Suspendisse potenti. Suspendisse potenti. Aenean fringilla, nunc at lobortis euismod, nulla tellus rhoncus libero, varius feugiat nisi massa nec lorem. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Vestibulum vehicula faucibus accumsan. Morbi semper mauris ac lectus sodales auctor. Donec feugiat nisi tincidunt consectetur efficitur. Morbi cursus lacinia justo, vel cursus magna laoreet sit amet. Quisque vitae vestibulum diam. Ut sed vehicula mauris. Duis et nisl sed tellus iaculis dictum. Nunc vestibulum purus eget ligula faucibus, id venenatis mauris rutrum.

Scroll naar top

neem contact op

We helpen je graag verder.
Bel ons op +31(0)162 680 423 of gebruik onderstaand formulier.

become unstoppable!