HGO Business COMMUNITY

Wij – Bas en Mirna – zijn de eigenaren van Hooggevoelig Ondernemen. We zijn partners, investeerders en levensgenieters en met deze unieke combinatie geven we de ondernemende levensstijl door aan ondernemers die ervoor open staan om te leven vanuit persoonlijke, zakelijke en financiële rijkdom.

Kennis alleen trekt geen geld aan. Deze les hebben we na zoveel jaren ondernemen (en het begeleiden van andere ondernemers) maar al te goed geleerd.

Je kunt nog zo goed zijn in wat je doet, zonder concrete plannen en strategieën die WERKEN, kom je er niet. Je hebt praktische plannen nodig. Anders is de kans groot dat je zo maar wat doet.

Ondernemen is in die zin een vorm van routine die je jezelf eigen kunt maken als een nieuwe GEWOONTE.

De afgelopen jaren hebben wij letterlijk duizenden mensen mogen verwelkomen in onze trainingen. De strategieën die we hier zelf voor hebben gebruikt, geven we door in deze Business Community. Wees welkom!

Mijn (Bas) specialisatie en passie is het menselijke aspect van het opbouwen en uitbouwen van bedrijven. Ik studeerde Commerciële Economie en volgde daarna de Master Strategisch Management aan de Universiteit van Tilburg. Mijn carrièrepad lag al klaar na het afstuderen. Toch koos ik anders. Ik ging zoeken, vinden en weer verder zoeken. Uiteindelijk volgde ik mijn eigen zielenmissie: het helpen van andere ondernemers met een missie en om die missie te vertalen naar een goedlopend bedrijf waarin impact en verdienmodellen centraal staan. Ik weet als geen ander hoe het is om vanaf de grond een succesvol bedrijf op te bouwen en meerdere inkomstenstromen te creëren. De praktijk en jouw individuele situatie is voor mij belangrijker dan de theorie. Aan de slag met implementeren! 

Ik (Mirna) ben begonnen in ‘uitzendland’. Daarna heb ik meer dan 10 jaar een boekhoudkundig kantoor gehad om vervolgens samen met Bas Hooggevoelig Ondernemen uit te bouwen. Het is mijn passie om voor mijn klanten winst met gevoel te creëren. Hierbij maak ik telkens weer de verbinding tussen de missie van de klant, het zakelijke aspect en de financiële toekomst. Bij mij zijn cijfers zoveel meer dan droge getallen. Ze zijn een belangrijk onderdeel van je toekomst.

In de Hooggevoelig Ondernemen Business Community helpen we ondernemers om hun volgende stap op persoonlijk, zakelijk en financieel gebied vorm te geven. Het is in deze Community waar we onze inzichten, tools en strategieën delen met ondernemers die klaar zijn voor de totale vrijheid van het leven van hun missie.

“Don’t wish for less problems, wish for more skills” - Jim Rohn.

In deze Business Community helpen we je om:

Basis

35 Per maand

Of
€350
Per jaar
 • 14 dagen proefperiode
 • Groeien in de HGO Community
 • Business & Meaning - LIVE EVENT
 • Business Success Elements
 • Wekelijkse update

Pro

75 Per maand

Of
€750
Per jaar
 • 14 dagen proefperiode
 • Groeien in de HGO Community
 • Business & Meaning - LIVE EVENT
 • Business Success Elements
 • Wekelijkse update
 • Het Zielenmissie boek
 • Wekelijkse live Q&A
 • 10x Betekenis Café
Meest gekozen!

VIP

125 Per maand

Of
€1250
Per jaar
 • 14 dagen proefperiode
 • Groeien in de HGO Community
 • Business & Meaning - LIVE EVENT
 • Business Success Elements
 • Wekelijkse update
 • Het Zielenmissie boek
 • Wekelijkse live Q&A
 • 10x Betekenis Café
 • Business Blocks
 • Winstplan dag - LIVE EVENT

Vergeet niet af te kijken :). 

Op school leren we alles zelf te doen. Dat is best wel vreemd, omdat de realiteit van succesvol ondernemen vooral ‘samen’ is. Samen kunnen we gewoon zoveel meer dan alleen, want samen weet je meer dan alleen. Als kleine ondernemer of ZZP-er hoef je echt niet alles zelf te weten of zelf alles uit te zoeken. Daarvoor kun je de hulp inroepen van anderen. De Hooggevoelig Ondernemen Business Community is zo’n plek waar intuïtieve ambitieuze ondernemers samen komen. Ondernemers die gericht zijn op hun succes en die gecommitteerd zijn om anderen verder te helpen. Binnen de HGO Business Community kun je terecht met al je vragen over jezelf, het ondernemerschap en je financiën. Daarom… Vergeet niet ‘af te kijken’ ;). Samen groeien gaat zoveel sneller.

De huidige uitdagende tijd vraagt om met vertrouwen vanuit je zielenmissie te leven. Ondernemen vanuit betekenis is dé nieuwe standaard. Dit voelen wij tot in onze tenen en in elke cel van ons lichaam.

In deze 2-daagse workshop ga je:

 • Je business laten groeien
 • Vanuit betekenis ondernemen
 • Je intuïtie verscherpen
 • Je zielenmissie verdiepen
 • Voelen en ervaren –> Next step
 • Jouw rijke leven vormgeven
 • Financiële vrijheid opbouwen
Bruisend naar huis dus :). 
 

Beide dagen van 10.00 – 18.00 uur
Locatie: Made (nabij Breda)

Een wekelijks terugkerende serie van relevante content om jou en jouw bedrijf telkens te inspireren en vooral naar nieuwe hoogte te brengen.
Elke week maken we een nieuwe video voor je met relevante en verdiepende input. Jij kunt deze dan op je gemak bekijken op het moment dat het jouw schikt.
De Business Success Elements zijn elementen waarvan wij gemerkt hebben dat je ze gewoon nodig hebt in deze tijd van het (online) ondernemen. We geven graag onze kennis van de Success Elements aan jou door.

De persoonlijke zoektocht van Bas naar een betekenisvol leven resulteerde in het boek ‘Zielenmissie’. Hij schreef dit persoonlijke verhaal om het te kunnen delen met de wereld. Ter inspiratie, positieve ondersteuning en om je aan te zetten tot actie om te leven vanuit jouw volste potentieel. Zielenmissie is een intens, praktisch en vooral meeslepend persoonlijk verhaal, gecombineerd met ondernemerschap en financiën. Wat ons betreft mag het leven van je persoonlijke zielenmissie de standaard worden. Vandaar ook deze nieuwe HGO Business Community. Ben je klaar om jouw Zielenmissie (nog) meer in de wereld te zetten?

We geloven in de kennis die we delen in deze Business Community. Ook geloven we dat implementatie nodig is. Vandaar dat we elke week, op gezette tijden, een LIVE Vraag en Antwoord moment inbouwen om jou praktisch te helpen met je vragen. Er zit zo ontzettend veel materiaal in deze Business Community. Juist daarom kan zo’n wekelijkse Q&A jou helpen om te implementeren. Implementatie is misschien niet het leukste, maar het is in onze visie wel het enige dat je succes kan brengen. Dus nodig. Welkom bij de wekelijkse Q&A. Kom maar op met je vragen. Wij zijn er klaar voor 🙂.

Graag nodigen we je uit voor een interactief samen-ZIJN rondom de fases van de maan. Je bent welkom om met gelijkgestemden in de betekenisvolle flow te blijven en steeds weer nieuwe stappen te zetten. Dit deel van het programma focust zich voor het belangrijkste deel op jouw ZIJN-stuk als mens. Zeker in deze tijd belangrjik om dat te blijven voeden. Succesvol zijn? Dat betekent jezelf oncomfortabel durven maken 🙂

‘As we speak’ staan er 26 lessen voor je klaar om je business fundament verder te verbeteren. Business Blocks is een speciale cursus met heel veel diepgang en praktische uitwerking van strategieën. Zo hebben we het over verschillende technieken om je bereik als ondernemer te vergroten. We weten dat alleen een goed product in deze tijden onvoldoende is om winstgevend te kunnen ondernemen. Voor je boodschap heb je bereik nodig. Dat is een terugkerend element van de Business Blocks. Hier kunnen we niet genoeg over praten, omdat het zo ontzettend praktisch én diepgaand is. Je zult stap voor stap zelf je Business Blocks op kunnen gaan bouwen. Fundament van je business is de sleutel tot succes. Het geeft je business continuïteit en flexibiliteit. Kom maar op met die rust, dat fundament voor je business. Ben jij er klaar voor?

Veel ondernemers willen van betekenis zijn en werken zich een slag in de rondte om steeds anderen te helpen. Ze zijn super dienstbaar en staan onvoldoende stil bij hun financiële plan richting de toekomst. Het gevolg is vaak een financieel leven dat niet of onvoldoende van de grond komt. Dat kan vaak sneller en beter.

Een winstplan geeft inzicht, helderheid en rust. In de praktijk zie ik (Mirna) al 20 jaar dat ondernemers hun administratie en financiën op vele verschillende manieren bijhouden. De een heeft alles keurig netjes geordend, de ander bewaart alle bonnetjes in een zogenaamde schoenendoos. De een is volledig voorbereid op wat hij of zij kan verwachten, bij de ander ontstaat er grote schrik en paniek als het woord financiën op tafel komt.

Met een winstplan en een juiste prijs voor je producten en diensten heb je duidelijk inzicht. Vanuit daar kun je handelen en de juiste weg bewandelen die bij jou en jouw missie past. Zonder stress en zonder onaangename verrassingen. En dat geeft de broodnodige rust.

Vanuit dat fundament, die rust, mag je verder gaan bouwen. Geld zelf is in die zin gewoon een ruilmiddel. Je hebt geld nodig om in de eerste levensbehoeften te kunnen voorzien. Aan de andere kant biedt geld ook enorme mogelijkheden om je zielenmissie nog krachtiger in de wereld te zetten en geeft het je een levensstandaard waarin tijd en vrijheid centraal staat.

Mijn overtuiging is dat je geld mag verdienen, dat je het mag behouden en dat je het vanuit liefde en kracht een bestemming mag geven die bij jou past. Vanuit overvloed én diepgang.

Met een winstplan-dag maak je jouw plan voor nu en de toekomst.

Veelgestelde vragen

Is er een niet-goed-geld-terug-garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet-goed-geld-terug-garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of de Hooggevoelig Ondernemen Community bij je past

Kan ik mijn abonnement later wijzigen?

Ja, je kunt je abonnement altijd wijzigen. Wanneer je bijvoorbeeld start met een maandabonnement dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een jaarabonnement. Op die manier profiteer je dan alsnog van de korting op een jaarbetaling.

Wat is de duur van de overeenkomst?

De duur van de overeenkomst is zolang als het abonnement dat je kiest. Een maandabonnement is per maand opzegbaar, een jaarabonnement per jaar. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd.

Kan ik mijn vragen aan Bas & Mirna stellen?

Jazeker. Elke dinsdag om 9.00 uur is er een Vraag & Antwoord sessie. Hierin kun je jouw vragen aan ons voorleggen en zorgen we ervoor dat we jou ondersteunen op weg naar rijkdom op alle vlakken. De mooiste reis die je maar kunt maken :-).

Meer vragen? Neem contact op.

Onze studenten vertellen...
 

Over Bas & Mirna

Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla nulla leo, rhoncus eu nunc fringilla, sollicitudin sollicitudin lectus. Sed suscipit consequat risus, lobortis iaculis lectus sagittis nec. Quisque at diam non nulla malesuada aliquam ut ac lectus. Cras hendrerit ante vel tortor lobortis, at aliquam nisl molestie. Nulla pulvinar, lorem at hendrerit ultricies, turpis diam dapibus lorem, ac dapibus lorem dui eu massa. Ut convallis dolor vitae ex venenatis, in facilisis diam rutrum. Nulla sit amet elit pharetra, consequat est at, sagittis eros. Cras mattis maximus dignissim. Suspendisse sollicitudin nunc eget sapien scelerisque, sit amet aliquet diam aliquam. Nam vulputate lacus nec metus bibendum finibus.

Nunc diam augue, consectetur ut mauris a, dictum finibus lorem. Maecenas finibus leo ac sodales elementum. Suspendisse aliquet, nisi et lacinia mollis, lacus ipsum rutrum tortor, a tempor leo odio vitae nisl. Suspendisse potenti. Suspendisse potenti. Aenean fringilla, nunc at lobortis euismod, nulla tellus rhoncus libero, varius feugiat nisi massa nec lorem. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Vestibulum vehicula faucibus accumsan. Morbi semper mauris ac lectus sodales auctor. Donec feugiat nisi tincidunt consectetur efficitur. Morbi cursus lacinia justo, vel cursus magna laoreet sit amet. Quisque vitae vestibulum diam. Ut sed vehicula mauris. Duis et nisl sed tellus iaculis dictum. Nunc vestibulum purus eget ligula faucibus, id venenatis mauris rutrum.

Scroll naar top

neem contact op

We helpen je graag verder.
Bel ons op +31(0)162 680 423 of gebruik onderstaand formulier.

become unstoppable!