Voor starters

Ook voor startende bedrijven

wij helpen jou succesvol jouw bedrijf te starten

Hulp voor Starters

Toen we begonnen hebben we elke misstap gemaakt die je maar kunt bedenken. En elke misstap heeft ons dichter gebracht bij hoe we het wel moesten doen. Met deze levens lessen hebben we dat stappenplan gecreëerd voor jou om te volgen.

Gecombineerd met stap voor stap begeleiding en adviezen helpen we je naar je volle potentieel. En dat veel sneller dan in je eentje mogelijk is.

"Jullie hebben me begeleid in het opstarten van mijn eigen zaak. Stap voor stap namen jullie me steeds verder door confronterende vragen en stellingen te durven innemen, niet zomaar uit het niets maar sterk inhoudelijk onderbouwd. Hij heeft me op een niveau van bewustzijn gebracht op drie vlakken, financieel, zakelijk en persoonlijk. De ideale combinatie voor een ondernemer met passie. Jullie brachten me bij mensen die mij ook op andere gebieden verder ondersteunden. Dit is ook voor mij van grote betekenis geweest."
Stijn Staes
"In de periode dat ik net mijn eigen kantoor had gestart heb ik jullie leren kennen. Dat heeft beslist bijgedragen aan de ondernemingsplannen die ik had en aan de verdere ontwikkeling van mij als persoon én advocaat. Wat mij erg aanspreekt in de werkwijze is het ontzettend nuchtere er van. De focus ligt op het ondernemer zijn, met plezier je geld verdienen en waardecreatie (zowel voor jezelf als voor anderen)."
Simone ten Haaf

de Succes In Balans Community heeft alles dat je nodig hebt om te GROEIEN als mens en bedrijf.

Emotionele, zakelijke en financiële rijkdom zijn met elkaar verbonden en versterken elkaar.

Hulp voor starters.

Die kracht geven we graag aan jou door. Hiervoor hebben we 12 speciale Succes in Balans sleutels gemaakt. We delen ze graag met je in onze online Succes in Balans-community.

"Elke stap die ik heb genomen met Bas en Mirna heeft mij naar een next level gebracht op alle vlakken: als ondernemer, persoonlijk en financieel. Bas en Mirna begeleiden je doorheen de processen op een krachtige liefdevolle manier. Ze ademen het ondernemerschap in en uit en geven dit op een passionele manier door. Dankbaar!"
Els Lightness
"Deze twee mooie zielen hebben magie in mijn leven gebracht. Ik heb geweldige inzichten gekregen tijdens mijn trainingen bij hen waardoor ik mijn hoogsensitiviteit als kracht kan inzetten. Ze zien je als een authentiek individuen zijn altijd bereid je verder te helpen vanuit hun liefde en missie. Zij hebben de zaadjes geplant om mijn leven vanuit liefde te leven. Ze hebben mij aangespoord mijn levensmissie te gaan volgen. Ik ben Fan."
Sara Koch
voor starters

Een Groeiende Digitale Bibliotheek van (hand)boeken, checklists, Workshops en “How To” Video’s

Je hoeft nooit meer te twijfelen over wat de volgende beste stap is voor je bedrijf.

We helpen je bouwen AAN je betekenisvolle bedrijf en financiële zekerheid door terug te gaan naar de basis… resultaatgerichte tools en strategieën die echt werken.

  • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning met gelijkgestemden.
  • Tijd en ruimte voor jouw vragen en concrete stappen om onder deskundige begeleiding aan jouw bedrijf te werken.
  • Je leert hoe je steeds meer aan de wereld kunt geven door het opzetten van business systemen.
  • Je leert hoe je je intuïtieve kracht voor je kunt laten werken.
  • Je leert hoe je jezelf kunt onderscheiden van jouw concurrenten.
  • Je leert hoe je een gezonde duurzame winst kunt creëren.

Je zult alles leren wat je nodig hebt om als bewuste intuïtieve ondernemer succesvol te worden en je gaat ontdekken dat het veel eenvoudiger is dan dat het allemaal lijkt.

Vaak gaat het om kleine aanpassingen en het toepassen van de insider tips die je nooit te horen krijgt.

Handig voor starters: 

Power Documenten

Deze power documents bevatten praktische tips op gebied van het opzetten van je eigen winstplan, krachtig ondernemen met hooggevoeligheid en 11 hacks om financieel vooruit te komen.

Zielenmissie Boek

Ons boek Zielenmissie en extra verdiepingsmateriaal. Met dit boek zetten we het belang van jouw persoonlijke zielenmissie op de kaart.

Q&A opnames

Al je vragen over betekenisvol ondernemen, spiritualiteit en financiën beantwoord. Elke week weer. Wees er live bij of bekijk de opnames achteraf. We zijn er om je verder te helpen.

Sensitive Business Flow Challenge

Met de Sensitive Business Flow Challenge helpen we je om in 7 dagen een concreet plan op te stellen om jouw kennis om te zetten in waardevolle producten die echt impact maken.

Starters

Alles over starten! Van de eerste 3 belangrijkste stappen voor elke starter tot de kunst van positioneren. Ben je starter? Dan kun je hier het beste beginnen.

Betekenis Café

Elke eerste woensdag die het dichts bij de volle maan zit werkt Mirna samen met de deelnemers van de Community aan nieuwe energie tijdens het Betekeniscafé. Dit om jou verder te ondersteunen met de creatie van een gezonde winst op persoonlijk vlak.

(Online) Marketing

Hier maak je kennis met de online marketing technieken waarmee je zichtbaarheid kunt creëren en klanten kunt aantrekken.

Systematisch Ondernemen

Werken AAN je bedrijf, niet IN je bedrijf. Zonder de juiste systemen ben je een werknemer in je eigen onderneming. Hier leer je meer tijd en vrijheid te creëren door systematisch te ondernemen.

Financiële Flow

De financiën zijn het levensbloed van je onderneming. Hier maak je kennis met passief inkomen, onroerend goed, en hoe je loskomt uit de rat race.

"De community is helder overzichtelijk en boordevol content, inspiratie, informatie en strategieën. Je kunt eindeloos doorscrollen, lezen, luisteren en actief deelnemen via de Q&A's. Heel fijn dat het ook op mobiel beschikbaar is. Zo kun je waar en wanneer dan ook inloggen. (ook wel weer verleidelijk en verslavend 😉 Wacht niet langer, meld je aan."
Jolanthe van den Berghe
"Deze modules leren je om meer te halen uit je potentieel als coach. Vaak hebben coaches zoveel meer werktools dan ze zelf kunnen bedenken. Het heeft me geleerd om op een goede manier al m’n now how in m’n business te zetten en er een goed betaalde job van te maken."
Brigitta van den Berg

De Succes In Balans Community helpt je om:

Een Veilige Plek Waar Je Jezelf Mag Zijn

Het mooiste aan deze community is dat je hier in een groep terecht komt met gelijkgestemde ondernemers. Een netwerk van gedreven Betekenisvolle ondernemers. Allemaal met hun eigen krachten, talenten en ervaringen. Je mag hier anders zijn en denken. Want we denken allemaal anders. We ondersteunen elkaar en gaan samen naar het volgende niveau.

"Een verrijking voor je leven. De kennis van hen allebei is huge en het is heerlijk je in hun energie en warmte onder te dompelen. Ik had het voor geen goud willen missen!"
Angela Huijden
"De combinatie van praktische kennis, diepgang, down to earth en vooral de persoonlijkheden en energie van Bas en Mirna maakt het ook echt TOP!!!"
Vivienne Reesink

become unstoppable!