[vc_row][vc_column width=”1/6″][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Vragen & Antwoorden

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1470226951878{margin-top: -25px !important;}”]

Antwoorden van de meest gestelde vragen

[/vc_column_text][vc_raw_js]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[/vc_raw_js][vc_empty_space][vc_column_text]

Online trainingsprogramma “Rijkdom op alle vlakken”

[/vc_column_text][vc_column_text]

Succes in Balans

Module TOP Financiën

Rijkdom op financieel gebied.

Je leert om de volgende financiële stap te maken. Je leert hoe je controle kunt houden over je geld en hoe je passief inkomen genereert. De module start met hoe je over geld denkt en helpt je om hierin een blijvende verandering te maken. Tevens krijg je mogelijkheden aangereikt om met vreemd vermogen je rendementen te vergroten. Vanzelfsprekend wordt ook ingegaan op het fiscale aspect van geld en hoe je hier optimaal mee om kunt gaan.

Deze module is een must voor zowel hooggevoelige mensen die de controle (even) kwijt zijn over hun geld als voor mensen die al aan het investeren zijn en een nieuwe stap willen maken.

Module TOP Balans

Rijkdom op emotioneel vlak.

In deze module leer je hoe jij als persoon het leven kunt creëren dat jij wilt. Zo leer je hoe je jouw emotionele huis verder kunt versterken en hoe je in balans kunt komen en blijven. We geven je alle technieken die wij gedurende jaren gebruiken om ons emotionele huis en onze balans verder te versterken om het leven te creëren dat we willen. We hebben het over het ZIJN–> DOEN–> HEBBEN proces. Om emotionele rijkdom te hebben is het belangrijk om de juiste dingen te DOEN maar allereerst om de juiste persoon te zijn. De juiste persoon zijn is misschien wel de belangrijkste stap op weg naar succes in balans.

Deze module is geschikt voor iedereen die meer in balans wil komen en die ziet hoe belangrijk het is om meer te groeien als mens zodat je ook beter gaat presteren op andere vlakken.

Module TOP Ondernemer

Rijkdom op zakelijk vlak.

In deze module leer je (de eerste) stappen te zetten om vanuit je talent geld te verdienen middels bewezen systemen en technieken. We beginnen vanaf de basis en nemen je mee in het systeem dat ondernemen heet.

Deze module is een belangrijke bouwsteen als je geen idee hebt hoe je met jouw talent geld kunt verdienen of als je jouw bedrijf veel efficiënter wilt gaan leiden.

[/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDY2VudGVyJTNFJTNDSUZSQU1FJTIwU1JDJTNEJTIyaHR0cCUzQSUyRiUyRnBheXByby5ubCUyRmJlbGNoZXIlMkY0MTAwNSUzRnZhbiUzRDE0OTclMjIlMjBGUkFNRUJPUkRFUiUzRCUyMjAlMjIlMjBTQ1JPTExJTkclM0QlMjJOTyUyMiUyMFdJRFRIJTNEJTIyNjAwJTIyJTIwSEVJR0hUJTNEJTIyNDAwJTIyJTIwJTJGJTNFJTNDJTJGSUZSQU1FJTNFJTNDJTJGY2VudGVyJTNFJTBBJTIwJTIwJTIwJTIw[/vc_raw_html][vc_column_text]

[BETAAL JE LIEVER IN 5 TERMIJNEN?]

De waarde in dit programma is VELE MALEN hoger dan je investering en ik ben ervan overtuigd dat jij jouw investering terug zult verdienen. Mocht je binnen 2 maanden niet tevreden zijn dan kun je alsnog je geld terugkrijgen!

We willen jou heel graag helpen om het volgende level in jouw leven, business en financiën te creëren en bieden dit pakket slechts eenmalig ter introductie aan voor de belachelijk lage investering van € 500,- EX BTW.

Maak nu gebruik van dit aanbod nu het nog kan en schrijf je snel in voor ons online programma.

Liefdevolle groet,[/vc_column_text][vc_single_image image=”894″ img_size=”large”][vc_column_text]Bas & Mirna.

Het is je morele plicht je talent te geven. Mogen wij jou daarbij helpen?[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

become unstoppable!