Positieve impact is de sleutel

Zingeving middels het creëren van positieve impact. Lees er in deze blog meer over.
Bas & Mirna

Bas & Mirna

Levensgenieters. Partners. Investeerders. Ondernemers. Hoe kunnen we je helpen? #rijkdom.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]impactHet Succes in Balans weekend geven we, in een iets andere vorm, inmiddels alweer 5 jaar. Een ding is niet veranderd en dat is de wens van heel veel hooggevoelige mensen om iets concreets toe te voegen aan de wereld. Om een verschil te maken voor anderen. In deze blog deel ik heel graag meer met je over de sleutel die een ieder van ons in handen heeft. Die sleutel heet positieve impact.

 

Zingeving:

Zoals je wellicht weet, komt in veel van mijn blogs het thema zingeving naar voren. Voor veel hooggevoelige mensen is het een belangrijk thema in hun leven. Juist hierdoor ontstaan ook wel eens conflicten met het meer zakelijke stuk van die zingeving. Want, hoe zet je die zingeving in de wereld zodat je er zoveel mogelijk mensen van kunt laten profiteren? Je hebt niet alleen de verplichting tot het geven van je talent voor jezelf maar nog veel meer voor anderen. Juist door meer te geven aan anderen middels je talent, kun je alsmaar krachtiger worden in het stukje zingeving.

Wat is positieve impact?

Kort gezegd komt het erop neer dat elke keer wanneer je een product koopt, je positief verschil maakt voor anderen. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld Ecosia, een zoekmachine waarbij elke keer als er via de site gezocht wordt, bomen worden geplant. Heel concreet en heel erg duidelijk. Positieve impact kun je echter op vele manieren realiseren. Binnen De Hooggevoelige Ondernemer zijn wij er bijvoorbeeld mee bezig om van elke euro die iemand bij ons aan trainingen investeert, 10 cent aan een goed doel te geven. Elke keer als iemand dus investeert in zichzelf, zijn bedrijf of financiën ontstaat ook direct een positieve impact voor anderen…

Werken AAN je bedrijf:

Om een zo groot mogelijke positieve impact te maken, is het belangrijk om te werken AAN je bedrijf. Dit betekent dat je steeds beter wordt met het stuk van zichtbaar worden (ondanks de negatieve conditioneringen die je wellicht hierop hebt). Door te werken AAN je bedrijf kun je meer en meer mensen helpen en je positieve impact stap voor stap vergroten.

Samen bouwen:

Op deze manier bouwen we een maatschappij op die steeds sterker wordt maar wel via het duurzaam consumeren van goederen en diensten. Wat mij betreft hoeven we helemaal niet weg van het consumeren omdat het ook een stukje levensstijl is waar wij in de westerse wereld aan gewend zijn geraakt. De andere kant van het consumeren is dus het creëren van positieve impact, elke keer als iemand een product of dienst koopt. Het maximaliseren van jouw impact, zowel door de producten die je maakt en in de wereld zet als de externe impact die je hiermee hebt. Dit maakt onderdeel uit van het creëren van een zingevend dienend bedrijf dat ervoor zorgt dat jij het leven kunt leiden dat je wilt, jij je klanten super tevreden houdt EN de positieve (externe) impact die je hebt. Dat is wat De Hooggevoelige Ondernemer anders maakt.

Liefdevolle groet,

Bas

Hoe creëer jij positieve impact?

In het Succes In Balans weekend helpen wij je heel graag verder met het creëren van rijkdom op alle vlakken. We hebben het zowel over persoonlijke, zakelijke als financiële rijkdom.

Meer informatie over het Succes In Balans Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

Hoe creëer jij positieve impact?

Graag hoor ik van jou in het reactieveld hieronder….

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hier onder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas van Vugt[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-1″][/vc_column][/vc_row]

0 0 stemmen
Article Rating

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Abonneer
Laat het weten als er
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Over ons

De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x
()
x
Scroll to Top

become unstoppable!