Je krijgt wat je tolereert

De dingen die je tolereert, creëren voor een groot deel jouw realiteit in de praktische wereld. Om je levenskwaliteit te verbeteren, is het allereerst een noodzaak om te kijken naar hoe je de kleine dingen in jouw leven aanpakt.
Picture of Bas & Mirna

Bas & Mirna

Levensgenieters. Partners. Investeerders. Ondernemers. Hoe kunnen we je helpen? #rijkdom.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]tolereertWat tolereer jij in jouw leven? De dingen die je tolereert, creëren voor een groot deel jouw realiteit in de praktische wereld. Om je levenskwaliteit te verbeteren, is het allereerst een noodzaak om te kijken naar hoe je de kleine dingen in jouw leven aanpakt. Aan de kleine dingen kun je zien hoe het grote plaatje van je leven eruit ziet. In deze blog meer over het veranderen van je realiteit door het veranderen van de dingen die je tolereert.

Wat tolereer je van jezelf?

Tolereer je dat je vast zit in angst? Dat je meer wilt verdienen, maar dat het niet lukt? Tolereer je misschien dat je huis vies is, of dat je niet die auto rijdt die je zou willen rijden? Of tolereer je dat je niet met die partner bent met wie je graag wil zijn? Of misschien wil je meer werken aan je gezondheid, maar tolereer je van jezelf dat je ongezond leeft?

Actie is niet te vervangen:

Inzichten vragen om het nemen van verantwoordelijkheid. Geen beslissing nemen, is óók een beslissing. Zeker als je maar blijft uitstellen en de dingen blijft tolereren die je eigenlijk niet wilt. We hebben in het leven geen tijd om voor alles tijd te hebben. Juist daarom is het zo belangrijk om het leven te creëren dat voor jou belangrijk is. De weg naar succes is simpel en tegelijkertijd ook o zo moeilijk. De enige weg die tot succes leidt, is het nemen van actie op weg naar jouw doel. Niks komt uit de lucht vallen, dat geldt voor iedereen. Tolereer je van jezelf dat je te weinig of geen actie neemt? Dan heb je al enig idee waar je over 1 jaar of over 10 jaar uit zult komen.

 

Comfortzone & Zekerheid:

Het leven is niet gemaakt voor zekerheid, maar juist voor actie en creativiteit. Toegeven aan zekerheid is hetzelfde als toegeven aan je angst. De angst dat jouw talenten niet in elke situatie goed genoeg zijn om voor jou te zorgen op alle vlakken. Ik geloof er sterk in dat iedereen een talent heeft en de morele plicht heeft om dit talent in de wereld te zetten. Om sterker jouw talent in de wereld te zetten, is het nodig om te kijken naar de dingen die je niet vooruit brengen, maar die je wel tolereert.  Uiteindelijk doen succesvolle mensen niks anders dan een paar simpele routines die ze dag in dag uit toepassen. Eén ervan is het nemen van actie en het pakken van kansen. Deze routines noemen wij binnen De Hooggevoelige Ondernemer ‘succesroutines’.

Heb jij moeite met het opbouwen van jouw succesroutines? Dan nodig ik je van harte uit om naar het Succes In Balans Weekend te komen. Hier helpen we je met het definiëren van de dingen die voor jou belangrijk zijn en helpen je met het opzetten van jouw succesroutines.

Klik op de link voor het eerstvolgende Succes In Balans Weekend.

======================================

AANMELDEN SUCCES IN BALANS TRAINING

======================================

Wat tolereer jij dat je tegenhoudt?

Graag hoor ik van jou in het reactieveld hieronder.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppenhier onder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas van Vugt[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-1″][/vc_column][/vc_row]

0 0 stemmen
Article Rating

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Abonneer
Laat het weten als er
4 Comments
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ha Bas,

Herken heel veel in wat je schrijft! En zo’n weekend is natuurlijk fantastisch. Daar krijg je een enorme boost van: Op zo’n moment heb ik helder wat en hoe het allemaal moet. Althans, die ervaring heb ik bij soortgelijke bijeenkomsten/weekenden.
Maar ja:
Daarna wordt het ook weer maandag, en dinsdag. En op donderdag ben je/ik al weer zo met de waan van de dag bezig dat alle goede voornemens en alle gevoelens van “en nu ga ik het ECHT ANDERS doen’ weer volkomen geparkeerd staan. En vanuit die parkeerstand dan weer verder wegebben.
En dan staat het volgende BOOST-weekend al weer in mail 🙁

Ik zou heel graag van jou horen hoe ik dat zou kunnen doorbreken.
Groet, fijne zondag

Marina

Ik ben die typische dromer die geen actie onderneemt omdat ik blijf twijfelen of hetgeen ik doe wel het juiste is voor mij. En ik mij blijf afvragen of het wel voldoende bijdraagt voor de wereld . Een van de redenen dat ik twijfel is omdat ik zo weinig actie onderneem. Ik heb ook lang gedacht dat ik nog niet goed genoeg was, nu ben ik min of meer tevreden met de resultaten die ik haal. Er zijn twee zaken die mij boeien, spiritualiteit en kunst maken, ik zie momenteel ook nog niet hoe ik die twee kan combineren en er iets mee doen wat de wereld van dienst kan zijn. Ik ben ook iemand die houdt van rust en soms denk ik dat ik dat mijn rust teveel verstoord zou zijn als ik succes zou hebben. Maar toch blijf ik dromen en plannen maken.

Search

Over ons

hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

4
0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x

become unstoppable!