Missie van Hooggevoelig Ondernemen

Onze missie

Ondernemen vanuit intuïtieve kracht.
Om van betekenis te zijn voor onszelf, ons bedrijf en anderen.

Ondernemen vanuit je intuïtieve kracht, in verbinding met hoofd en hart en ondersteund door de Universele kracht om echt van betekenis te zijn.

Wij willen dat Europa een werelddeel wordt waarin mensen een betekenisvol ondernemend leven leiden op alle vlakken. Als mensen echt doen waarvoor ze hier zijn, als mensen echt de betekenis kunnen maken die ze willen maken en doen waar ze blij van worden, dan daalt het stressniveau en stijgt het energieniveau. Een betekenisvol ondernemend mens wil vervulling in het leven, vervulling op alle vlakken. Zoeken. Vinden. En weer verder zoeken.

Het is onze missie om het ondernemerschap breder te trekken dan alleen winst maken in de economische zin van het woord. Natuurlijk is en blijft een goede financiële basis nodig om überhaupt te kunnen ondernemen op de langere termijn. Toch is er zoveel meer mogelijk.

Wij geloven in de duim omhoog voor die bedrijven die de shift maken. Bedrijven die het uitsluitend voor geld werken wat meer durven los te laten. Die beseffen dat bedrijven alleen toekomstperspectief hebben als zoveel mogelijk elementen uit de omgeving van de onderneming worden meegenomen en worden opgebouwd.

Wij kunnen erg genieten van bedrijven die ‘iets goeds’ willen doen en van mensen die vanuit hun intuïtie willen werken en hiervoor keuzes durven te maken.

Dat zijn de ondernemers die vanuit betekenis durven te werken en die hierin hun intuïtie laten spreken. Die hierin durven te investeren. Daarin is het persoonlijke, zakelijke én financiële aspect met elkaar in balans. Wij noemen dat Succes In Balans.

De nieuwe economie is steeds meer een plek aan het worden waarin iedereen vanuit zijn eigen persoonlijke betekenis iets kan toevoegen. Betekenis voor iedereen. Wij inspireren en ondersteunen ondernemers die voelen en beseffen dat rijkdom niet alleen in winst uit te drukken is. Dat het veel meer is dan alleen de cijfers.

Echte vervulling als ondernemer? Daarvoor is het essentieel dat de bedrijfswaarden in overeenstemming zijn met de waarden van jou als ondernemer, dat je als  ondernemer jouw  verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen groeiprocessen en hierin het eventuele team durft mee te trekken. Vanuit kwetsbaarheid en compassie. Als ondernemer ben je allereerst vooral mens. Een mens die zichzelf met ups en downs ontwikkelt. Juist omdat dat voor de onderneming groei betekent zodra deze worden omarmd en uitgediept.

Gezonde betekenisvolle bedrijven? Daarin zijn het persoonlijke, zakelijke en financiële vlak met elkaar in balans. Jij zelf? Jij speelt hierin een centrale rol. Wij geloven erin dat de grootste groei in jouw onderneming gemaakt kan worden wanneer je als ondernemer allereerst met jezelf aan de slag gaat. Wij ondersteunen en inspireren je in jouw zoektocht naar meer betekenis op persoonlijk, zakelijk en financieel gebied.

Persoonlijk

Het leven van jouw eigen unieke zielen missie. Waarvoor ben je hier op aarde? Wat is belangrijk voor jou als mens? Hoe vind jij de balans in je leven met je gezondheid, jouw bijdrage aan de wereld en eventueel een gezin? 

Een Succesvolle Betekenisvolle Ondernemer ben je nooit op slechts één vlak. Dat ben je op meerdere vlakken die met elkaar in balans zijn. Je voelt je fit en vitaal. Je laat je intuïtie spreken en je hoofd en hart zijn met elkaar in verbinding. Je leidt een moeiteloos leven en je creëert een merkbaar verschil in de wereld. 

Hiervoor is het belangrijk om te bepalen wie je wilt zijn.

Stel jezelf vragen. Wie ben jij als mens? Wie ben jij als ondernemer en van welke betekenis wil jij zijn? Waar je op dit moment staat, is het resultaat van wie je bent. Waar je naartoe gaat, hangt af van wie je verkiest te zijn. Verander je binnenkant en de buitenkant verandert mee.

Zakelijk

Met je onderneming maak je een merkbaar verschil in de wereld. Je bent van betekenis en daardoor weten mensen je te vinden. Je durft je product of dienst met gemak te verkopen, omdat je weet welke betekenis het oplevert voor degene die het koopt en voor de mensen die eraan meewerken.

Je hebt de betekenisvolle groei van je bedrijf ambitieus en relaxt gepland. Je kent je uitdagingen en weet hoe je van nog grotere betekenis kan zijn. Je weet precies wat je moet doen om de juiste klanten aan te trekken.

Succes – op welk vlak dan ook – komt wat ons betreft altijd voort uit de connectie met het persoonlijke stuk van jou als ondernemer. De zoektocht naar betekenis en een zinvolle invulling van de beperkte tijd die je hebt op deze wereld. Hoe geweldig is het om de diepe drive vanuit jouw persoonlijke missie toe te passen in een betekenisvol bedrijf? Bij ons tovert het in ieder geval een grote glimlach op ons gezicht.

Financieel

Het leven van jouw eigen unieke zielen missie. Een betekenisvol en succesvol bedrijf. Een betekenisvol leven op alle vlakken kent ook een financieel component.

Geld gaat niet over geld, maar is energie en een bijproduct van succes. Jij hebt met je onderneming een voorspelbare geldstroom naar zowel het zakelijke als het persoonlijke vlak gecreëerd. Je hebt je financiën op orde. Je bent je ervan bewust, dat je vanuit tijd en vrijheid pas echt betekenisvol kunt zijn. 

Je weet dat tijd en vrijheid je hoogste goed is. Je bent overtuigd van de waarde van je dienst of product en vraagt met gemak de juiste prijs, zodat jij van nog meer betekenis kan zijn. Je hebt een slim financieel plan, waarmee jij jouw tijd en vrijheid koestert. 

Je wilt niet alleen voor je klanten van betekenis zijn. Je wilt een doorgeefluik van geld zijn en ondersteunt betekenisvolle, wereldse projecten om je leven op alle vlakken nog mooier en betekenisvoller te kleuren.

Ben jij de winnaar van morgen?

Missie

become unstoppable!