Nooit meer verkopen door uit te nodigen

Hooggevoelige mensen hebben er een hekel aan: verkopen. Juist omdat er een negatieve lading op dit thema zit. We kennen allemaal wel de clichés als het op verkoop aankomt.
Picture of Bas & Mirna

Bas & Mirna

Levensgenieters. Partners. Investeerders. Ondernemers. Hoe kunnen we je helpen? #rijkdom.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Mag-ik-je-uitnodigen-22Hooggevoelige mensen hebben er een hekel aan: verkopen. Juist omdat er een negatieve lading op dit thema zit. We kennen allemaal wel de clichés als het op verkoop aankomt. De autoverkoper is er wellicht het bekendste voorbeeld van.

“Niet verkopen is ego”:

Deze uitspraak deed Tony Robbins een tijdje geleden op een seminar waar ik was. Allereerst schrok ik wel een beetje van deze uitspraak, totdat hij het uitlegde: “Er zijn zoveel mensen met uitdagingen in hun leven, business of financiën. Als je besluit om niet te verkopen (om wat voor reden dan ook) kies je er indirect voor om alleen voor jezelf te zorgen en andere mensen in de shit te laten zitten”. Een mooie uitspraak, als je er zo over nadenkt. In ieder geval een uitspraak die mij aan het denken heeft gezet over verkopen in mijn bedrijf. De vraag die mij vanaf dat moment bezighield, was hoe ik kon verkopen zonder “verkoperig” te zijn. Ik realiseerde mij, dat hier meer mensen mee rondliepen. Hoe dan ook dient er geld in het laatje te komen, maar… hoe in hemelsnaam zonder verkoperig te zijn?

Mensen uitnodigen om te helpen:

Ik heb hier een aantal dagen over nagedacht en heb toen een besluit genomen om nooit meer aan verkoop te doen, maar uitsluitend mensen uit te nodigen.

Een goed voorbeeld hiervan is het GRATIS Succes In Balans weekend. In deze training helpen we hooggevoelige ondernemers onder andere om anders tegen verkoop aan te kijken. We helpen ze met het opstellen van uitnodigingen naar hun potentiële klanten. In deze oefening merken we dat mensen vaak rustiger worden, omdat ze niet meer hoeven te verkopen. Het enige dat ze hoeven te doen, is mensen op de juiste manier uit te nodigen. Dit geldt zowel voor fysieke producten als voor diensten.

In het Succes In Balans weekend geven we cursisten een aantal tips om ervoor te zorgen dat ze op een waardevolle, respectvolle en zelfverzekerde manier mensen uit kunnen nodigen om zaken mee te doen.

DE nummer EEN kwaliteit van een ondernemer…

….is het op de juiste manier opstellen van uitnodigingen. Vanuit het hart, met een zuivere en ware intentie om mensen verder te helpen. Op die manier kun je als ondernemer je talent in de wereld zetten, veel mensen helpen en een meer dan goede boterham verdienen.

Heb jij moeite met verkoop? Dan nodig ik je van harte uit om naar het Succes In Balans weekend te komen. Juist om te leren hoe je mensen kunt uitnodigen voor een samenwerking. Net zoals ik jou uitnodig om een weekend samen te werken aan het creëren van rijkdom op alle vlakken.

Klik op de link voor het eerstvolgend GRATIS Succes In Balans weekend.

Voor meer info of om je direct aan te melden, klik hier.

Hoe pas jij verkoop in jouw bedrijf toe?

Graag hoor ik van jou in het reactieveld hieronder.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hier onder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bewaren[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-1″][/vc_column][/vc_row]

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Search

Over ons

hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

become unstoppable!