[vc_row us_bg_image=”19″ full_width=”stretch_row” el_id=”header” css=”.vc_custom_1515404995090{background-image: url(https://hooggevoeligondernemen.nl/wp-content/uploads/2016/05/header.png?id=19) !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Wil je met jouw bedrijf de wereld veranderen en voor altijd financieel vrij zijn?

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1480444451366{margin-top: -25px !important;}”]

Antwoord “Ja” en sluit je aan bij de intuïtieve ondernemers die zingeving en winstgevendheid combineren
om daarmee een positieve bijdrage te leveren aan de wereld.

[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1463044555253{background-color: #fafafa !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Welkom In De Betekeniseconomie
De Wereld Vraagt om Zingeving

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Als je vandaag de dag als ondernemer succesvol wilt zijn, dan is intuïtief ondernemen de beste keuze. De economie is veranderd naar betekeniseconomie. Consumenten kiezen bewust en voelen steeds beter aan wanneer iets maatschappelijk verantwoord is, of wanneer iets gedaan wordt voor slechts profilering.

Individuen en kleine bedrijven hebben steeds meer invloed en impact. Je hoeft absoluut niet een grote multinational of beroemdheid te zijn om een concrete bijdrage te kunnen leveren.

Om in deze maatschappij te kunnen ondernemen, heb je je intuïtie nodig. Wij zijn het instituut dat je leert hoe je hiermee omgaat en hoe je succesvol wordt en blijft in deze nieuwe economie.

Zo leer je betekenisvol ondernemen: ondernemen vanuit je hart en talent om een zo groot mogelijke positieve impact te creëren. Dit is het uitdragen van je passie en een bijdrage leveren aan een betere wereld.

In andere woorden… Wat wordt jouw nalatenschap?[/vc_column_text][us_btn text=”Ja, ik wil mijn business opbouwen in deze nieuwe economie!” link=”url:https%3A%2F%2Fhooggevoeligondernemen.nl%2Fonline%2F%23order|||” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1480445609194{margin-bottom: -50px !important;border-top-width: 1px !important;border-bottom-width: 0px !important;background-color: #ededed !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;border-top-color: #d6d6d6 !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #d6d6d6 !important;border-bottom-style: solid !important;}” el_class=”statement_row”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

De Hooggevoelige Ondernemer
Creëert Rijkdom op Alle Vlakken

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1463427090847{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”72px”][vc_column_text]Succes in BalansHooggevoelige ondernemers werken niet uitsluitend voor geld, maar veel meer vanuit zingeving. De economie verschuift meer en meer naar een zingevings-economie, waarin de talenten van mensen centraal staan.

Zo zijn we al lang niet meer alleen op zoek naar financiële prikkels, maar willen we met de onderneming vooral een bijdrage leveren aan de maatschappij. Vroeger schreef je je bedrijf in bij de KvK en vervolgens ging je op zoek naar klanten.

Dit is een achterhaald model waarin je steeds geforceerd wordt om nieuwe klanten te zoeken zonder dat je de behoeftes van mensen écht invult en iets toevoegt aan de wereld.

In de zingeving-economie staat het oplossen van een maatschappelijk probleem centraal.

De hooggevoelige ondernemer gaat daarbij nog een stap verder en levert een bijdrage van een nog niet eerder gekende waarde.

Hoe doet hij of zij dat? Door van hun hooggevoeligheid hun kracht te maken. Daardoor kunnen ze voelen wat de wereld nodig heeft.

Door je als hooggevoelige ondernemer te positioneren als dé expert op het gebied van het oplossen van dat specifieke probleem ontstaat een win-win situatie. Voor de maatschappij, voor de zingeving van de ondernemer en voor financiële stabiliteit.

Dat is precies waarmee wij jou gaan helpen. Hier bij de Hooggevoelige Ondernemer is het ons doel om zoveel mogelijk hooggevoelige ondernemers vooraan te positioneren in de zingeving-economie.

De kern van de Hooggevoelige Ondernemer is het creëren van rijkdom op alle vlakken.

Persoonlijke rijkdom, Zakelijke rijkdom en Financiële rijkdom.

Het Rijkdom programma van De Hooggevoelige Ondernemer richt zich op deze 3 elementen. Voor elke losse module hebben we een stappenplan gemaakt dat je op jouw tempo en jouw manier kunt volgen en vooral kunt uitvoeren:[/vc_column_text][us_btn text=”Ja, ik wil Rijkdom op ALLE vlakken” link=”url:https%3A%2F%2Fhooggevoeligondernemen.nl%2Fonline%2F%23order|||” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1480446791928{border-top-width: 1px !important;background-color: #0781c8 !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;border-top-color: #004f9f !important;}” el_class=”bluerow” el_id=”Top Balans Row”][vc_column width=”1/4″][vc_column_text][vc_single_image image=”1529″ img_size=”large”][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_empty_space][vc_column_text]

Module 1# TOP Balans — Neem Controle Over Je Leven Weer Terug

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1463427090847{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

 • Je leert hoe je krachtige succes routines kunt bouwen die voor je werken.
 • Je leert hoe je stap voor stap routines in kunt bouwen die je energie omhoog brengen, die je verder helpen en die ervoor zorgen dat je je gewoon happy voelt;).
 • Je leert diverse oefeningen om je energie (weer) te laten stromen. We zien ontzettend veel mensen die hun lichaam als het ware “vergeten” zijn. Door simpele oefeningen die iedereen kan doen, komt er letterlijk beweging en kun je extra goed voor je lichaam zorgen.
 • Je leert effectieve communicatie toe te passen. Door jezelf er bewust van te zijn dat je krachtig kunt communiceren met allerlei soorten mensen wordt het aantal conflicten geminimaliseerd en relaties enorm verstevigd.
 • Je leert de verschillen tussen man en vrouw kennen. Man en vrouw hebben totaal verschillende behoeftes die vaak haaks op elkaar staan. Juist door hier meer inzicht in te krijgen zal je liefdesrelatie verbeteren en de connectie met de ander groeien.
 • Je leert te communiceren vanuit je hartenergie. In onze maatschappij zijn mensen vaak verbonden van hoofd tot hoofd. Dit zorgt ervoor dat de energie van het hart geminimaliseerd wordt. Dit terwijl de hartenergie juist zo ontzettend krachtig is en heel veel kan bewerkstelligen in het leven. In Top Balans leer je je sterker te verbinden met je hart.
 • Je leert hoe je werkt met intenties en hoe je die dingen die je graag wilt in je leven kunt realiseren.

Tot slot krijg je een krachtige integratie die alle tools, die je hebt geleerd in het gehele programma met elkaar verbinden.[/vc_column_text][us_btn text=”Direct Aanmelden online programma!” link=”url:https%3A%2F%2Fhooggevoeligondernemen.nl%2Fonline%2F%23order|||” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”35px”][vc_column_text]

Het weekend Top Balans is TOP. Zeker voor mij omdat ik echt op een punt was waarop ik dacht: hoe kom ik ooit nog in mijn leven in balans en wat moet ik daar voor doen? En ik heb nu in de afgelopen 3 dagen zoveel tips, tools, trucs, voorbeelden, van alles gezien, ervaren en gevoeld dat ik nu weet waar het ontstaat en hoe je daadwerkelijk echt, echt jezelf bent, jezelf kan zijn, blijven en daarmee je eigen successen kunt creëren. En ja, helemaal op het goede moment, goede tijd, goede plaats, met de juiste trainers, Bas en Mirna, echt heel erg dank. Jullie zijn TOP kwaliteit en ik kan het echt met harte aanbevelen voor iedereen die daar interesse in heeft.

-Els

[/vc_column_text][vc_column_text]

Het weekend Top Balans betekent voor mij balans, evenwicht en veel positieve energie.
Het mooiste wat ik meeneem is dat als ik mezelf kwetsbaar opstel vanuit mijn hart en mijn energie verspreidt en dat doe met gelijkgestemde mensen, met mensen die eigenlijk alles een beetje op dezelfde manier benaderen, er een hele mooie wereld door open kan gaan.
Ik zou Top Balans aanraden aan iedereen die op dit moment heel veel overprikkeling of wat minder positieve ervaringen in zijn leven ervaart en een beetje uit balans is, en terug wil komen in balans.

– Sanne

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”35px”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1480445655144{margin-bottom: -50px !important;border-top-width: 1px !important;background-color: #ededed !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;border-top-color: #d6d6d6 !important;border-top-style: solid !important;}” el_class=”statement_row”][vc_column width=”1/4″][vc_column_text][vc_single_image image=”1528″ img_size=”large”][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_empty_space][vc_column_text]

Module 2# TOP Ondernemer — Creëer een Bedrijf Dat Voor Jou Zorgt

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1463427090847{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_column_text]

 • Als eerste ga je leren wat voor bedrijf het beste bij jou past. Om een bedrijf te creëren dat dienend is aan jouw leven, doen we allereerst een hele krachtige oefening zodat je exact weet wat voor soort bedrijf je wilt.
 • We helpen je om jouw doelgroep te identificeren zodat je potentiële klanten effectiever kunt aanspreken. Want zonder doelgroep heb je geen goed functionerende business. Wil je iedereen aanspreken? De ervaring leert dat je dan helaas het risico loopt dat je niemand bereikt…
 • Je leert hoe je het profiel van je ideale klanten opstelt en welke behoeftes zij hebben. Hierdoor sluiten jouw marketingboodschappen precies aan op wat zij nodig hebben en word jij in hun ogen de perfecte persoon om hun te helpen.
 • Je leert hoe met krachtige weggeef producten een constante stroom van nieuwe klanten creëert en hoe je tegelijkertijd jezelf positioneert als expert en autoriteit in de markt.
 • Je leert hoe je het beste nieuwe klant kennis laat maken met je producten en wat je kunt doen om je bedrijf sneller te laten groeien.
 • Je leert hoe je een onweerstaanbaar aanbod opbouwt en hoe je ervoor zorgt dat je producten precies datgene zijn waar je potentiële klanten naar op zoek zijn.
 • Je leert hoe je tot de kern van jouw boodschap komt en hoe je het beste jouw merk uit kunt stralen zodat je automatisch nieuwe potentiële klanten aantrekt.

Het framework van de Hooggevoelige Ondernemer neemt je mee op reis naar Zakelijke Rijkdom. Zakelijke Rijkdom die ervoor zorgt dat je VEEL kunt geven aan anderen en écht onderdeel kunt uitmaken van de zingeving-economie.[/vc_column_text][us_btn text=”Ja, ik wil een succesvolle business opzetten” link=”url:https%3A%2F%2Fhooggevoeligondernemen.nl%2Fonline%2F%23order|||” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”35px”][vc_column_text]

Top Ondernemen geeft mij heel veel inzicht. Het geeft mij concrete informatie, een duidelijke structuur waarmee ik ook goed aan het werk kan gaan. De laatste tijd had ik gemerkt dat ik steeds dezelfde rondjes bleef draaien. Door de input van Bas en Mirna en het ontmoeten van andere hooggevoelige mensen met eenzelfde doel, lukt het me om oude, aangeleerde overtuigingen los te gaan laten en er nieuwe voor in de plaats te zetten. Dankzij dit weekend is me eindelijk duidelijk geworden waar mijn passie ligt. Het geeft me veel energie om er nu ook echt voor te gaan!

-Maud

[/vc_column_text][vc_column_text]

Ik raad het aan iedereen aan die zijn eigen ik meer wil laten zien, die net even wat meer structuur nodig heeft, die eigenlijk niet weet van ondernemen en ik denk dat iedereen dat heeft, dat iedereen net eventjes iets nodig heeft om zich aan vast kan houden, oké waar begin ik en waar ga ik naar toe.

– Els

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”35px”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1480446807434{border-top-width: 1px !important;background-color: #0781c8 !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;border-top-color: #004f9f !important;}” el_class=”bluerow” el_id=”Top Financien Row”][vc_column width=”1/4″][vc_column_text][vc_single_image image=”1530″ img_size=”large”][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_empty_space][vc_column_text]

Module 3# TOP Financiën — Creëer De Vrijheid Om Te Leven Zoals Jij Dat Wilt

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1463427090847{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

 • Je leert hoe je passief inkomen kunt genereren. Passief betekent dat je er één keer voor werkt en dat het elke maand terug blijft komen. Het helpt je enorm in het versnellen naar jouw financiële doel en de tijd en vrijheid die je zo graag wilt.
 • Je leert hoe je middels het vermogen van anderen kunt werken om jouw financiële doelen versneld te realiseren. Door het vermogen van anderen kun jij passief inkomen en vrijheid creëren.
 • Je leert hoe je vreemd vermogen kunt aantrekken en welke manieren je hiervoor allemaal voorhanden hebt. Het zal je verbazen welke manieren we allemaal tot onze beschikking hebben. En vooral ook nog hoeveel geld je hiermee kunt creëren als je zelf bewust en op een financieel gezien intelligente manier met geld omgaat.
 • Verder leer je verschillende manieren om passief inkomen op te bouwen middels onroerend goed. Een belangrijk deel van de cursus bestaat eruit om te leren hoe je precies goede deals kunt maken en hoe je ervoor kunt zorgen dat ze voor JOU passief inkomen opleveren. Een essentieel onderdeel hierbij is het leren van verschillende financieringsvormen.
 • Tot slot leer je optimaal met de belastingen om te gaan. Op die manier kun je je belastingdruk minimaliseren en je winsten maximaliseren.

TOP Financiën is echt een programma voor iedereen die iets wil met zijn financiën maar nog niet precies weet wat dat dan is. [/vc_column_text][us_btn text=”Ja, ik wil ook leren hoe ik financieel vrij kan zijn” link=”url:https%3A%2F%2Fhooggevoeligondernemen.nl%2Fonline%2F%23order|||” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”35px”][vc_column_text]

Top Financiën is voor mij de eye-opener die ervoor zorgt dat ik mijn toekomst rooskleurig in kan zien als het gaat om de financiële zorgen die ik had.
Top Financiën biedt uiteindelijk, hoop ik, de financiële onafhankelijkheid waar ik van droom en geeft mij de tools in handen gegeven om te zien en te snappen hoe ik de zaak moet gaan aanpakken om die droom werkelijk te maken. Concreet kan het mij financiële vrijheid opleveren en dat betekent dat ik straks in staat ben om het leven te gaan leiden zoals ik dat altijd heb gewild en heb gedroomd. Dat is natuurlijk het meest waardevolle dat je ooit kan overkomen.

-Edwin

[/vc_column_text][vc_column_text]

Een hele nieuwe wereld de opengaat. Want over financiën weet ik wel iets, maar als het er dan over gaat hoe je slim om kunt gaan met financiën, dan is dat een heel ander punt. 
Ik heb er dit weekend al heel veel over bijgeleerd en ben ook van plan om met het geld dat ik heb en de investeringsmogelijkheden iets te doen.
Ik dacht altijd dat ik voor altijd genoeg geld zou hebben om gewoon te leven maar ik zie nu toch wel mogelijkheden dat er meer weggelegd is voor genoeg geld.
En daarbij is ook een heel belangrijk inzicht gekomen dat er wel spelregels zijn om aan dit spel mee te kunnen doen. Wat Top Financiën mij gaat opleveren: Op de langere termijn, financiële vrijheid.
Ik zou Top Financiën aanraden aan iedereen die met zijn eigen financiën slimmer wil omgaan en wil streven naar die financiële vrijheid.

– Inge

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”35px”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” el_id=”quotebox” css=”.vc_custom_1463054136803{background-color: #f76d2d !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Doe jij mee met het Rijkdom programma?

Stel je voor hoe je leven eruit zal zien wanneer je op alle vlakken RIJKDOM ervaart.
Is het dan de moeite waard om jouw tijd, energie en geld te investeren?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1464172202149{background-color: #fafafa !important;}”][vc_column][vc_raw_html]JTNDYSUyMG5hbWUlM0QlMjJvcmRlciUyMiUzRSUzQyUyRmElM0UlMjA=[/vc_raw_html][vc_column_text]

Totale Programma prijs € 1997,- Incl. BTW

[/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDY2VudGVyJTNFJTNDSUZSQU1FJTIwU1JDJTNEJTIyaHR0cCUzQSUyRiUyRnBheXByby5ubCUyRmJlbGNoZXIlMkY0MTAwNSUzRnZhbiUzRDI5OTclMjIlMjBGUkFNRUJPUkRFUiUzRCUyMjAlMjIlMjBTQ1JPTExJTkclM0QlMjJOTyUyMiUyMFdJRFRIJTNEJTIyNjAwJTIyJTIwSEVJR0hUJTNEJTIyNDUwJTIyJTIwJTJGJTNFJTNDJTJGSUZSQU1FJTNFJTNDJTJGY2VudGVyJTNF[/vc_raw_html][vc_column_text]

Wil je liever in 12 termijnen betalen? Klik dan hier

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”52px”][vc_row_inner equal_height=”yes”][vc_column_inner][vc_column_text]

Deelnemers vertellen
Lees hier enkele referenties

[/vc_column_text][indeed-my-testimonials-vc limit=”3″ max_num_desc=”250″ read_more=”0″ show=”name,image,quote,stars,company” theme=”theme_5″ disable_hover=”1″ align_center=”0″ columns=”3″ slider_set=”0″ items_per_slide=”3″ slide_speed=”5000″ slide_pagination_speed=”500″ pagination_theme=”pag-theme1″ animation_in=”none” animation_out=”none” filter_set=”0″ filter_select_t=”small_text” filter_align=”left” layout_mode=”masonry” page_inside=”1″ inside_template=”IMTST_PAGE_TEMPLATE” tmst_custom_href=”0″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][us_btn text=”Ben jij de volgende intuitieve top ondernemer?” link=”url:https%3A%2F%2Fhooggevoeligondernemen.nl%2Fonline%2F%23order|||” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Onze ‘Niet Tevreden — Geld Terug’ Garantie
We geven je 30 dagen om het uit te proberen

[/vc_column_text][vc_column_text]Weet je nog niet zeker of je dit programma nodig hebt?

Maak je dan geen zorgen, we geven je 30 dagen om het uit te proberen. Mocht je binnen 30 dagen beslissen dat het niet voor jou is, dan sturen we je jouw geld terug.

Je hebt niets te verliezen en je hebt juist veel te winnen.

Wanneer je besluit om dit programma te volgen, zal je voor de rest van je leven toegang hebben tot het materiaal. En wanneer je net als diegenen die je voor zijn gegaan, besluit dat je tevreden bent, dan ben je al goed op weg naar het succesvolle bedrijf van je dromen.

Met de vrijheid om te doen wat je wilt, wanneer je wilt en waar je wilt. RIJKDOM en welvaart op alle vlakken in je leven. Dit is het motto van de Hooggevoelige Ondernemer.

Wordt het ook die van jou?

Bestel vandaag en begin je nieuwe leven.

Hartengroet,

Bas & Mirna[/vc_column_text][vc_empty_space height=”52px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][us_single_image image=”894″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][us_btn text=”Direct aanmelden online programma!” link=”url:https%3A%2F%2Fhooggevoeligondernemen.nl%2Fonline%2F%23order|||” align=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar top

become unstoppable!