Passive Income Training de Hooggevoelige Ondernemer

“Geld gaat niet over geld, maar over tijd, vrijheid en impact. Je bent het waard om veel tijd en vrijheid in je leven te manifesteren! ”

Passive Income Training
dinsdag 5 november 2019 te Made.

 Nog 8 plekken vrij!

Waarom Deze Unieke Training?

Zoals jullie weten, is investeren in je financiële IQ iets wat zich terugverdient. Deze dag zullen we veel kennis overdragen om jouw financiële IQ te vergroten.

Tijd:  10.00 – 18.00 uur
Locatie: In ons knusse trainingscentrum, Boerenhoekstraat 34 te Made (bij ons thuis).

Wat vinden de hooggevoelige studenten?
 

Waarom je absoluut bij dit weekend aanwezig wilt zijn als je hooggevoelig EN ondernemer bent!

Alsjeblieft, een stappenplan naar ‘RIJKDOM’

Je zult alles leren wat je nodig hebt om als hooggevoelige ondernemer succesvol te worden — en je gaat ontdekken dat het veel eenvoudiger is dan het allemaal lijkt. Vaak gaat het om kleine aanpassingen en het toepassen van de ‘insider tips’ die je elders nooit te horen krijgt.

Tijdens het weekend zul je onder andere leren:

 • Hoe je geld kunt verdienen met jouw unieke talent
 • Hoe je een bedrijf kunt opbouwen
 • Hoe je van jouw hooggevoeligheid je kracht kunt maken
 • Hoe je je business aan je levensstijl kunt aanpassen
 • Hoe je systematisch kunt ondernemen
 • Hoe je steeds meer mensen kunt helpen
 • Hoe je met marketing succesvol kunt zijn
 • Hoe je een exponentiële groei kunt realiseren
 • Hoe je een relatie opbouwt met jouw klanten
 • Hoe je direct een autoriteit kunt worden in jouw vakgebied
 • Hoe je mond tot mond reclame kunt gebruiken
 • Hoe je meer tijd dan ooit tevoren zult overhouden
 • Je gaat de valkuilen van hooggevoeligheid herkennen en je leert hoe je van jouw hooggevoeligheid een enorme kracht kunt maken.
 • Je leert de strategieën van ervaren hooggevoelige ondernemers toe te passen.
 • Je ontvangt ondersteuning met concrete voorbeelden en duidelijke, praktische tips.
 • We werken met kleine groepen, dus we hebben ECHT aandacht voor jouw persoonlijke leerdoelstellingen.
 • Je gaat weer (of nog meer) verbinding maken met jouw passie, focus en talenten. Je gaat voldaan, opgeladen en geïnspireerd naar huis.

Jezelf verder ontwikkelen in de wereld van vastgoed en passief inkomen.
Vind antwoorden op vragen als:

Als hooggevoelige ondernemer beschik je over inzichten en vaardigheden waarmee je een voorsprong hebt op anderen… als je weet hoe je van jouw hooggevoeligheid je kracht kunt maken.

Ik heb als ondernemer 10 jaar lang geworsteld met mijn hooggevoeligheid. Toen ik begon, zag ik een wereld vol met kansen en mogelijkheden en ik was ervan overtuigd dat ik de kennis en gereedschappen had om succesvol te zijn.

Helaas kwam ik erachter dat ik op de één of andere manier niet in staat was om mijn volle potentieel benutten.

Het leek erop alsof ik door iets werd tegengehouden:

 • Ik zat vast in niet-ondersteunende denkpatronen …
 • Ik vroeg teveel van mezelf …
 • Ik voelde de urgentie om te veranderen, maar raakte gefrustreerd omdat ik niet wist hoe …
 • Ik zocht een manier om krachtiger te worden om uiteindelijk mijn potentieel te kunnen leven!

Na jaren van zoeken, lezen, vele workshops en coach-sessies ontdekte ik dat ik op een andere manier informatie en prikkels verwerkte. Dat ik net zoals ongeveer 15-20% van de bevolking hooggevoelig was. Door te leren om hier op de juiste manier mee om te gaan, heb ik mijn hooggevoeligheid kunnen ombuigen naar één van mijn grootste krachten.

Ik heb er daarom mijn missie van gemaakt om andere ondernemers, die ook moeite hebben met hun hooggevoeligheid, te helpen.

Ik wil je allereerst geruststellen dat het niet jouw schuld is als je worstelt met jouw onderneming. Ik heb het ook jaren gedaan en ik ben erachter gekomen dat het niet nodig is om worstelend door te gaan.

1. Hoe analyseer je een markt?

Wellicht heb je al een markt op het oog voor je eerste investering? Misschien ben je nog aan het dubben? Gedurende deze dag leer je goede van slechte markten te onderscheiden.

2. Hoe kwalificeer je potentiële verkopers?

Zomaar elk object bekijken dat op Funda of via een ander medium aangeboden wordt, is erg tijdrovend. Deze dag leer je technieken om erachter te komen welke behoeften de verkopende partij heeft. De beste deal is immers een win-win deal! 

3. Hoe bereken je de waarde van een object?

Niet elk object is waardevol voor je portfolio. De “goede” objecten selecteren is een belangrijke stap die je maakt voordat je een object daadwerkelijk gaat bekijken.

4. Hoe bereken je de “juiste” huurprijs?

Huurders hebben in Nederland een grote mate van bescherming. Daarom is het belangrijk om de huurprijs op de juiste manier te berekenen. Goed voor jouw Cash Flow en goed voor de huurder (zodat jij geen gezeur krijgt).

5. Hoe financier je je deal?

Zodra je een interessant object hebt gevonden, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de deal kunt sluiten. Natuurlijk kun je dit doen met eigen “geld”, maar we hebben gezien tijdens Top Financiën dat dit je rendement niet ten goede komt. Gedurende deze dag zullen we dus verder ingaan op primaire en alternatieve financieringstechnieken.  

6. Wat komt er allemaal bij kijken om een deal af te wikkelen?

Wanneer schakel je de notaris in? Misschien wil je je contract nog wel even ergens laten checken voordat je tekent? Wie kijkt of het pand in goede staat verkeert? Zomaar een aantal dingen die op je afkomen zodra je de deal gaat afwikkelen. Tijdens deze dag bespreken we de logische volgorde en vooral wie je wanneer inschakelt. Investeren is immers bij uitstek een teamsport.

7. Hoe manage je je object(en)?

Zodra je het object in je portfolio hebt opgenomen, is het zaak om het op de juiste manier te managen. Er zijn allerlei horrorverhalen die de ronde doen over slechte huurders. Om dit te voorkomen, geven we je een aantal tips en tricks.

8. Overig passief inkomen

Naast onroerend goed zijn er natuurlijk vele andere manieren om passief inkomen aan te trekken. Denk aan:

 • Leningen aan derden (met onderpand!)
 • Crowdfunding
 • Passief business inkomen

De 5 Belangrijkste Inzichten
Van Succesvolle Ondernemers

En waarom je deze inzichten gaat ontdekken in deze workshop

Je leert dat je het waard bent om op alle vlakken succesvol te zijn

Het Succes In Balans Weekend is een eerste stap voor als je nog twijfelt over jouw eigen kunnen. Alles valt of staat namelijk met jouw mindset en overtuigingen over succesvol ondernemerschap, persoonlijke missie én financiële overvloed. In het Succes In Balans Weekend gaan we uitgebreid in op deze eerste belangrijke stap en helpen we je om van twijfel naar geloof naar vertrouwen te gaan.

 

Je leert wat een dienend bedrijf is en hoe je dit opzet

Het runnen van een succesvol bedrijf gaat gepaard met gemak en moeiteloosheid. Echter, de realiteit is vaak anders. Veel ondernemers zijn slaaf van hun eigen bedrijf. We gaan je laten zien hoe je succesvol kunt zijn met meer moeiteloosheid. Die stelling durven wij na 10 jaar ondernemerschap wel te maken. In het Succes In Balans Weekend nemen we deze stelling en gaan we er een stap verder mee. Immers, wat is zakelijk succes zonder voldoening en rijkdom in je persoonlijke leven?

 

Je leert wat rijkdom op alle vlakken inhoudt

We nemen je mee op een reis naar rijkdom op alle vlakken. Als ondernemers (die ook nog eens als partners samenwerken en 4 kids hebben ;-)) hebben we veel meegemaakt. Onze inzichten over rijkdom op emotioneel, zakelijk én financieel vlak geven we je mee; van Mirna’s burn-out tot onze succesformule in de betekeniseconomie.

 

Je leert het proces van ZIJN –> DOEN –> HEBBEN

Iets in je huidige realiteit daagt je uit om tot actie te komen. Of het nu gaat over je bankrekening, je energieniveau of een behoefte aan meer zingeving. Hetgeen waardoor je wordt uitgenodigd om tot actie te komen, vergt een andere manier van doen, maar vooral een andere manier van ZIJN. In het Succes In Balans Weekend nemen we je hier graag in mee, zodat je dit proces de rest van je leven kunt toepassen.

 

Je leert wat jouw Netto Kritische Waarde is

Bij hooggevoelige mensen gaat zingeving vaak ten koste van een goede financiële basis. In het Succes In Balans Weekend helpen we jou om op financieel gebied een doel te stellen en laten we je zien hoe je dit doel stap voor stap kunt behalen.

 

Bas & Mirna: “Het is je morele plicht om je talent te geven. Mogen wij jou daarbij helpen?

Bas van Vugt en Mirna den Reijer zijn de eigenaren van De Hooggevoelige Ondernemer. Zij helpen hooggevoelige ZZP-ers en kleine ondernemers die worstelen met zichzelf en hun onderneming. Het is hun doel om zoveel mogelijk hooggevoelige ondernemers vooraan te positioneren in de zingevings-economie.

De kern van De Hooggevoelige Ondernemer is het creëren van rijkdom op alle vlakken. Persoonlijke rijkdom, zakelijke rijkdom en financiële rijkdom. In het programma dat wordt aangeboden, worden deze stappen en hun samenhang uitgebreid behandeld zodat de hooggevoelige ondernemer zijn plaats volledig kan innemen in de zingevings-economie.

Heb je nog vragen over het Succes In Balans Weekend of kun je niet aanwezig zijn op deze specifieke datum?

Stuur dan een mail naar info@hooggevoeligondernemen.nl of bel (0031) 016 268 0423.

Wij helpen je graag verder.

Bij annulering: geen teruggave van geld. Wel kun je jouw deelname eenmalig kosteloos verzetten naar een ander moment.

Hooggevoelige ondernemers kleuren de toekomst, want ondernemen doe je vanuit je hart!

Ben jij al klaar voor de volgende stap?

Deelnemers over Succes in Balans:

Scroll naar top

become unstoppable!