Podcast  #19 – 7 tips om je financiële intelligentie te verhogen

Het mooiste avontuur dat je kunt aangaan, is het creëren van rijkdom op alle vlakken vanuit hart en ziel. Rijkdom op alle vlakken gaat over persoonlijke, zakelijke EN financiële rijkdom. Financiële rijkdom gaat over het bereiken van je financiële doelen en om die financiële doelen te bereiken, is het belangrijk om aan je financiële intelligentie te werken.

Vaak zien we onder hooggevoelige ondernemers een haat-liefde verhouding met geld en daarom ook een aversie om er meer over te leren. Tijdens het Succes In Balans Weekend hoor ik deelnemers namelijk heel vaak zeggen, dat ze “niets met geld hebben”.

Om rijkdom op alle vlakken vanuit hart en ziel te creëren, is het nodig dat je de keuze maakt dat je financiële rijkdom waard bent en dat je 100% verantwoordelijkheid neemt om je financiële intelligentie te vergroten. Je bent rijkdom op alle vlakken meer dan waard, dus neem met minder dan ook geen genoegen.

Hoe je dit doet, daar gaat deze podcast over. Veel luisterplezier.

Delen is wat wij doen. jij ook? Bedankt!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

become unstoppable!