Podcast  #19 – 7 tips om je financiële intelligentie te verhogen

Mirna den Reijer

Mirna den Reijer

Moeder van 4. Vrijheidsliefhebber. Levenspartner van Bas maar wél zelfstandig. Onderneemster.

Het mooiste avontuur dat je kunt aangaan, is het creëren van rijkdom op alle vlakken vanuit hart en ziel. Rijkdom op alle vlakken gaat over persoonlijke, zakelijke EN financiële rijkdom. Financiële rijkdom gaat over het bereiken van je financiële doelen en om die financiële doelen te bereiken, is het belangrijk om aan je financiële intelligentie te werken.

Vaak zien we onder hooggevoelige ondernemers een haat-liefde verhouding met geld en daarom ook een aversie om er meer over te leren. Tijdens het Succes In Balans Weekend hoor ik deelnemers namelijk heel vaak zeggen, dat ze “niets met geld hebben”.

Om rijkdom op alle vlakken vanuit hart en ziel te creëren, is het nodig dat je de keuze maakt dat je financiële rijkdom waard bent en dat je 100% verantwoordelijkheid neemt om je financiële intelligentie te vergroten. Je bent rijkdom op alle vlakken meer dan waard, dus neem met minder dan ook geen genoegen.

Hoe je dit doet, daar gaat deze podcast over. Veel luisterplezier.

0 0 stem
Article Rating

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Abonneer
Laat het weten als er
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Over ons

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x
()
x
Scroll naar top

become unstoppable!