Podcast #40 – In gesprek met Merel Kooning

Mirna den Reijer

Mirna den Reijer

Moeder van 4. Vrijheidsliefhebber. Levenspartner van Bas maar wél zelfstandig. Onderneemster.

Uitdagingen hebben we allemaal. Geen probleem is in die zin pas echt een probleem. Zoek in de balans van jouw persoonlijke succes naar die uitdagingen. Ga ze aan. Durf ermee aan de slag te gaan. Leuk gaat het niet altijd zijn, groei gaat er sowieso komen. En laat nou net dat een van de grootste en belangrijkste onderdelen van het ontastbare proces van succes zijn: de groei om sterker, beter, krachtiger en dankbaarder te worden voor alles wat je in je leven realiseert. Deze keer in de podcast een mooi gesprek met Merel Kooning. Merel is een inspirerende dame, een onderneemster naar mijn hart die de uitdagingen op alle vlakken in liefde aangaat.

Jouw mening telt...

Over ons

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

nl_NLDutch
nl_NLDutch
Scroll naar top

become unstoppable!