Podcast #65 – Het liefdesvaccin

Picture of Bas & Mirna

Bas & Mirna

Levensgenieters. Partners. Investeerders. Ondernemers. Hoe kunnen we je helpen? #rijkdom.

Het liefdesvaccin. Zo heet het nieuwe boek van deze twee toppers. Deze podcast is Bas in gesprek met bestseller auteur Geert Kimpen en Michelle Shanti. Ze spreken over de huidige situatie en natuurlijk over het nieuwe boek het Liefdesvaccin dat eraan zit te komen. Daarnaast delen Michelle en Geert nog een ander nieuwtje. Help jij met de boodschap van het boek van deze twee te verspreiden? Deel dan met liefde deze nieuwe podcast.

4.7 6 stemmen
Article Rating

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Abonneer
Laat het weten als er
6 Comments
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik kreeg het boek gisteren binnen, kan niet stoppen met lezen ???? de bestseller van de eeuw❣️

Dat had ik dus ook toen Geert mij het script opstuurde Ans:).

Liefs,
Bas

Super podcast! ???? Hoe je vanuit verschillende invalshoeken toch liefdevol en respectvol terug dichter naar elkaar kunt groeien. Een voorbeeld voor heel wat mensen om toch opnieuw in verbinding te gaan. Ik ben alvast benieuwd naar het boek.

Yes! Het is een inspirerend verhaal. En, helemaal passend bij de boodschap die Mirna en ik alweer heel wat jaartjes in de wereld zetten.

Veel plezier met het boek:).

Liefs,
Bas

Prachtige podcast

Dank je wel Anouk.
We doen wat we kunnen. Light is needed:).

Liefs,
Bas

Search

Over ons

hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

6
0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x

become unstoppable!