Podcast # 67 – Verhoog je Trilling – met Henk Fransen

Bas van Vugt

Bas van Vugt

Vader, partner, ondernemer levenszoeker én genieter;). Ondernemen zit in mijn bloed. Altijd zoekende naar meer voor mezelf en mijn klanten. #rijkdom.

Vandaag is Bas in gesprek met arts Henk Fransen. Ze bespreken de huidige situatie en vooral wat je kunt doen om je trillingsniveau hoog te houden.

Henk Fransen is in 1985 als arts afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen.
In 2016 heeft hij zich vrijwillig uit het artsenregister (BIG) laten uitschrijven en in 2019 ook uit zijn beroepsvereniging (LVNT).

Henk Fransen voert geen praktijk, stelt geen diagnose en behandelt niet. Hij informeert mensen over hun zelfgenezende vermogens via zijn blogs, artikelen, boeken en online-programma’s. Een boeiend gesprek met veel uitwisseling en heel praktische toepasbaar in deze tijd.

In de podcast spreekt Henk over een speciale aanbieding die hij, als gast in deze podcast, heel graag met jullie wil delen. Mocht je over deze aanbieding meer informatie willen, dan nodigen we je uit om even op deze specifieke link te kijken: https://genezendvermogen.nl/verhoog-je-trilling-programma-3.

Geniet van de podcast.

4 3 stemmen
Article Rating

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Abonneer
Laat het weten als er
1 Comment
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pal na BNR Radio 1 “creative Big5″ geluisterd en werkelijk waar:” deze perseptie & perspectief op leefstijl is aan de basis inhoudelijk meer van toevoeging om tot al dat succes te kunnen komen. Ik ga meedoen met prog Mr Franken vanwege “the breakout room” en cultuurhistorisch benieuwd zijn. K knok en overleefd ( thxs kosmos) als schouwend beeldend portret kunstenaar met mantelzorg gewichtige zoon en vader. Tekenjuf voor ingewijde en vrienden. Dol op illustreren. Doel is ritmiek om de raven op de takken naar de juiste plaats op de notenbalk te moduleren. Fijne podcast en aardig kennismaken met mede HSP entrepreneur

Search

Over ons

hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

1
0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x

become unstoppable!