Geen probleem is pas een probleem

Regelmatig worden Mirna en ik geconfronteerd met vervolgstappen in ons leven en de bijbehorende uitdagingen die dit met zich meebrengt.
Picture of Bas & Mirna

Bas & Mirna

Levensgenieters. Partners. Investeerders. Ondernemers. Hoe kunnen we je helpen? #rijkdom.

uitdagingIn het leven is het belangrijk om voortdurend te blijven groeien. Zo ook bedrijfsmatig. Regelmatig worden Mirna en ik geconfronteerd met vervolgstappen in ons leven en de bijbehorende uitdagingen die dit met zich meebrengt.


Duwen of opruimen?

In het ondernemen heb je de zogenaamde duwers en de opruimers. Duwers zijn bij uitstek gericht op het in de wereld zetten van nieuwe ideeën en het concreet maken hiervan. Ze lopen voortdurend rond met allerlei ideeën en plannen hoe dit te realiseren. Aan de andere kant zijn er de opruimers. Zij zorgen ervoor dat alle onafgemaakte draadjes van de duwers worden opgeruimd. Beiden zijn even hard nodig en vormen een hele goede combinatie in een team.

Geen probleem?

Als je op dit moment geen problemen in je leven ervaart, betekent dit indirect dat je bent gestopt met groeien. Immers, wanneer je groeit, zullen er nieuwe uitdagingen op je pad komen. Dat is inherent aan het feit dat je iets doet wat je nog nooit eerder gedaan hebt. Hierdoor weet je niet exact hoe het proces in zijn werk gaat en zul je dus met losse eindjes te maken krijgen.

Gebeuren de problemen voor je of met je?

Een belangrijk onderdeel van het leven voor veel hooggevoelige mensen is spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Ik geloof er heel sterk in dat alle problemen en uitdagingen in ons leven er zijn met een bepaalde reden. Met als doel om ons te laten groeien en sterker te laten worden als mens. Wanneer we op deze manier tegen uitdagingen aankijken, herinneren we ons dat niets voor niets gebeurt, dat er een perfect plan is waar wij allemaal op onze eigen unieke manier onderdeel van uitmaken.

Uitdagingen creëren

Echte groei gebeurt meestal (ver) buiten je comfort zone. Om te groeien is het dus belangrijk om voortdurend nieuwe uitdagingen op te zoeken en dingen uit te proberen die je nog nooit hebt gedaan. Het is dus zeker goed om als hooggevoelige ondernemer uitdagingen te creëren. En als ik je nog een laatste tip mag geven…. Zorg er dan voor dat je meer dan genoeg opruimers in de buurt hebt die jou kunnen helpen met het opzetten en structureren van de losse eindjes.

Ga jij graag nieuwe uitdagingen aan? In het GRATIS Succes In Balans weekend helpen we je met het creëren van rijkdom op alle vlakken. Op persoonlijk, zakelijk EN financieel gebied. Vanuit de inzichten en tools die je tijdens dit weekend krijgt is het makkelijker voor jezelf om uit je comfort zone te stappen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Klik op de link voor het eerstvolgende Succes In Balans Weekend. Meer info en aanmelden kun je hier vinden.

Wat zijn problemen voor jou?

Hoe kijk je tegen problemen aan? Graag hoor ik van jou in het reactieveld hieronder.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hier onder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas van Vugt

0 0 stemmen
Article Rating

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Abonneer
Laat het weten als er
4 Comments
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

[…] Dit geldt ook voor het leven als mens. In de imperfectie waarin je nu zit, schuilt juist de perfectie van het leven. Het leven waarin we pas een echte uitdaging hebben als alles helemaal perfect is. Simpelweg omdat het leven niet gemaakt is om perfect te zijn, het is voor ons als spirituele wezens gemaakt om te groeien op spiritueel gebied. Geen probleem is pas echt een probleem. […]

Hallo,
Ik heb gehoord dat wasserettes de nieuwe rage zijn met lage investeringskosten. Na wat onderzoek te hebben gedaan naar franchising kwam ik op Speed Queen Investor en ze leken mij erg goed. Ik weet alleen niet veel van franchising en vroeg me af of jullie van hun hebben gehoord ? Hun website is : http://speedqueeninvestor.com/nl/investeren-in-wasserette

Ik dacht dat het was. ER IS GEEN PROBLEEM Zo wel Los het op en weg probleem. Ik denk zo positief mogelijk. Ben fit en gezond ,,, ik blijf een mooie vrouw. Ik zie mij standvast sporten ( bewegin ) ik leer elke dag en dat voor heel ons leven. Ik ben graag bezig . En heb met kader kunst bezig geweest omdat mijn leven liggen eten slapen. Ik was aan het zoeken om iets te doen. En had het gevonden, ik ben begonnen met affrematie en meditatie. Kunstwek kader

Search

Over ons

hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

4
0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x

become unstoppable!