Serieuzeritis

Terwijl ik de titel van deze blog opschrijf, moet ik lachen. Ik zit op een terras in de zon en kijk eens om mij heen.
Serieuzeritis
Picture of Bas & Mirna

Bas & Mirna

Levensgenieters. Partners. Investeerders. Ondernemers. Hoe kunnen we je helpen? #rijkdom.

Terwijl ik de titel van deze blog opschrijf, moet ik lachen.

Ik zit op een terras in de zon en kijk eens om mij heen. Veel mensen zijn bezig met hun mobiele telefoon en letten niet echt op degene die samen met hen aan tafel zit. Ze kijken ernstig naar hun smart phone. Alsof er iets ergs aan de hand is. Vandaag geen aanslag of wat dan ook. De meeste mensen op het terras hebben last van serieuzeritis.

Jezelf TE serieus nemen:

Serieuzeritis, oftewel te serieus door het leven gaan. Hele volksstammen lijken geïnfecteerd te zijn met deze ziekte. Ze nemen het leven zo serieus dat de speelsheid er vanaf is. Helaas zijn er geen cijfers over hoeveel levens serieuzeritis precies eist. Ik kan mij zo maar voorstellen dat veel mensen die last hebben van dit fenomeen depressief worden of het plezier in het leven verliezen. Veel hooggevoelige mensen hebben ook last van serieuzeritis en weten hier niet goed mee om te gaan.

Speels blijven:

Het beste medicijn tegen serieuzeritis is het hebben van plezier. Lachen, leuke dingen doen en vooral het leven leven. Vaak verliezen mensen deze speelsheid door een trauma dat zich in hun leven heeft afgespeeld. Ze zijn niet volledig geheeld of weten niet dat het trauma hen nog steeds in hun greep houdt. Om de speelsheid terug te krijgen, is het belangrijk om jezelf weer te verbinden met je innerlijke kind. Het speelse, onschuldige kind. Het kind dat open staat voor al het moois dat het leven te bieden heeft.

Energie verhogen:

Serieuzeritis en hoge energie gaan vaak niet samen, juist omdat serieuzeritis een laag trillingsgetal heeft en een hoge energie een hoog trillingsgetal. Door je energie te verhogen en succesroutines toe te passen, zul je merken dat je serieuzeritis geneest.

 

Heb jij last van serieuzeritis? In het Succes In Balans Weekend helpen we je om van je serieuzeritis af te komen. We gaan verder met het creëren van rijkdom op alle vlakken en het opbouwen van een speels en zingevend bedrijf .

Klik op de link voor het eerstvolgende Succes In Balans Weekend.

====================================================

AANMELDEN SUCCES IN BALANS TRAINING

====================================================

Heb jij last van serieuzeritis?

Graag hoor ik van jou in het reactieveld hieronder.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hier onder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas van Vugt

Bewaren[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-1″][/vc_column][/vc_row]

0 0 stemmen
Article Rating

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Abonneer
Laat het weten als er
2 Comments
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Helemaal mee eens dat groeien in bewustzijn werkelijke genezing is van serieusheid. Verlichting betekent juist lichtheid en flexibiliteit. MEesters lachen veel!!! Hoe verder geëvolueerd hoe meer fun, vreugde. Verlichting betekent immers ook dat lijden ophoudt. lijden ontstaat uit ontkenning en onwetendheid. En verlichten weten.
Avatar geeft cursussen bewustzijnstraining met eindresultaat in 9 dagen verlichting!!!! Dat is de snelste weg vandaag op aarde voorhanden. Dit komt door het integreren van technologie in het spirituele domein. Benieuwd?
Geef graag en vrijblijvend meer info.
Op jouw groei in fun!

Search

Over ons

hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

2
0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x

become unstoppable!