Praktische spiritualiteit

Uitdagingen in ons leven laten ons groeien. Ze zorgen ervoor dat we steeds krachtiger worden in het leven van onze spiritualiteit. Lees in deze blog meer over praktische spiritualiteit.
Bas & Mirna

Bas & Mirna

Levensgenieters. Partners. Investeerders. Ondernemers. Hoe kunnen we je helpen? #rijkdom.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]praktische spiritualiteitOntwikkeling, passie en groei zijn hele belangrijke elementen voor hooggevoelige mensen. Maar, wat is spiritualiteit eigenlijk en hoe zorgt het universum ervoor dat jij groeit en meer en meer jouw missie in de wereld zet? In deze blog iets meer hierover…

Mijn definitie:

Geloven dat je spiritueel bent, is vaak makkelijk. De echte uitdaging is er echter op gericht om te vertrouwen op je spiritualiteit en het te leven. Maar al te vaak zien wij hooggevoelige mensen die, op zijn zachts gezegd, matig geaard zijn en als het ware zwevend door het leven gaan. Een belangrijk onderdeel van onze missie is om meer en meer hooggevoelige mensen te ondersteunen bij hun praktische proces hier op deze aarde. Wat Mirna en ik zien in ons werk met hooggevoelige ondernemers dat mensen vaak wel geloven maar niet vertrouwen op hun talent.

Juist dit vertrouwen opbouwen, is een van de belangrijkste uitdagingen die wij op ons pad krijgen als mens. Spiritualiteit zie ik daarom heel simpel en down to earth: “Het oplossen van de uitdagingen die je op je pad krijgt”. Met deze definitie kun je heel geaard en simpel elke dag groeien en een beter en effectiever mens worden met het op de wereld zetten van jouw unieke talenten binnen de zingevingeconomie.

Gebeurt het voor je of met je?

Om van geloven naar vertrouwen te gaan, krijgen we situaties op ons pad die ons testen. Situaties die ervoor zorgen dat we groeien en vooruit komen. Praktische spiritualiteit betekent dat wij die uitdagingen, die op ons pad komen, oppakken en hiermee aan de slag gaan. Alle uitdagingen die je nu op je pad hebt, zorgen ervoor dat je groeit en de volgende stappen kunt maken. Deze uitdagingen hebben dus een hele belangrijke functie voor ons als mens. Maar al te vaak bekijken we uitdagingen als iets dat we niet willen hebben of waar we zo snel mogelijk uit moeten zien te komen. Begrijpelijk maar vaak niet de bedoeling in het universele plan. Een uitdaging komt net zo lang terug totdat wij de les geleerd hebben en het volgende niveau opzoeken in ons leven.

The next level:

Deepak Chopra schrijft in het boek “Spirituele oplossingen” dat het niveau dat ervoor heeft gezorgd dat we een specifieke uitdaging ervaren niet het niveau is om uitdagingen op te lossen. De oplossing voor alle uitdagingen ligt in zijn visie altijd een laag dieper in onszelf. Op het moment dat we dat volgende level opzoeken vanuit liefde komen we met antwoorden op die specifieke uitdagingen een laag dieper. Het is een van de meest uitdagende dingen om te doen maar uiteindelijk vertrouw ik erop dat liefde een laag dieper voor de meeste uitdagingen een oplossing brengt.

 

Hoe belangrijk is praktische spiritualiteit voor jou?

In het Succes In Balans weekend helpen wij je heel graag verder met het implementeren van de volgende stap in jouw leven, bedrijf en financiën. Rijkdom op alle vlakken heet dat binnen De Hooggevoelige Ondernemer. Klik op de link voor de data van het eerstvolgende GRATIS Succes In Balans Weekend. 

Meer informatie over het Succes In Balans Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

Hoe belangrijk is praktische spiritualiteit voor jou?

Graag hoor ik van jou in het reactieveld hieronder….

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hier onder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas van Vugt[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-1″][/vc_column][/vc_row]

Jouw mening telt...

Over ons

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

nl_NLDutch
nl_NLDutch
Scroll naar top

become unstoppable!