succes in balans

Met Betekenis winstgevend op alle vlakken

speciale editie van business&Meaning 

Schrijf je nu in voor Business & Meaning van
4 en 5 april en krijg het boek gratis.

Het boek als eerste in handen hebben? Gesigneerd door Bas? Schrijf je dan nu in voor business en Meaning van 4 en 5 april en vier het ‘zielenmissie’ feestje samen met ons:).

Days
Hours
Minutes
Seconds

Donderdag 14 oktober 2021

De huidige uitdagende tijd vraagt om het leven van je zielenmissie vanuit vertrouwen. Succes in Balans. Ondernemen vanuit betekenis als dé nieuwe standaard. Dit voelen wij tot in onze tenen en in elke cel van ons lichaam. Werken vanuit betekenis gáát de nieuwe standaard worden. 

In deze workshop ga je:

  • Je business laten groeien
  • Vanuit betekenis ondernemen
  • Je intuïtie verscherpen
  • Je zielenmissie verdiepen
  • Voelen en ervaren –> Next step
  • Jouw rijke leven vormgeven
  • Financiële vrijheid opbouwen
Bruisend naar huis dus :). 

van 10.00 – 18.00 uur
Locatie: Made (nabij Breda)

Kosten: € 49 excl. btw
(incl. koffie/thee, werkboek en lunch!)

Waar wij al lang in geloven en wat wij uitdragen, wordt in de huidige maatschappij steeds urgenter: betekenisvol ondernemen. Zaken doen op een gewetensvolle manier, waarbij de balans gezocht wordt tussen wat goed is voor jou als persoon en wat goed is voor de gemeenschap. Economische afwegingen zijn daarbij uiteraard belangrijk, maar niet meer allesbepalend. Het mooie is dat je niet direct een tweede Tony Chocolonely hoeft te worden om een groot verschil te kunnen maken. Succes in Balans is dichter bij dan je wellicht denkt…

Winnaars van morgen

Wij geloven in de betekeniseconomie en worden daar blij van. Wij ondersteunen en inspireren gemotiveerde ondernemers die voelen en beseffen dat rijkdom niet alleen in financiële winst uit te drukken is. Ondernemers die op zowel persoonlijke als zakelijke titel van toegevoegde waarde willen zijn voor de maatschappij en die op dat vlak een verandering willen doorvoeren. 

De winnaars van morgen zijn díe ondernemers die vanuit betekenis durven te werken en die hierin durven te investeren. Uitgangspunt is ondernemen in een gezond, betekenisvol bedrijf. Daarin is het persoonlijke, zakelijke én financiële aspect met elkaar in balans. Die balans noemen we rijkdom op alle vlakken. 

Rijkdom!

Als je wilt weten hoe je de omslag kunt maken naar betekenisvol ondernemen, dan nodigen wij je van harte uit voor om naar Succes in Balans te komen. Op weg naar zingeving, op weg naar rijkdom op alle vlakken.

Op persoonlijk vlak betekent dit in balans zijn met wie je bent, wat je doet en wat je wilt toevoegen. Het zakelijke aspect komt hieruit voort: wie ben je als ondernemer. Op het financiële vlak onderzoeken we hoe je overvloed voor jezelf en je naasten kunt creëren en hoe je als financieel doorgeefluik kunt dienen voor de maatschappij.

Succes in Balans. Voor ondernemers die het verschil willen maken. Voor zichzelf. Voor de wereld.

If you work hard on your job you can make a living. If you work hard on yourself you can make a fortune.

~ Jim Rohn

Succes in Balans:

Je leven inrichten zoals jij het wilt: vanuit betekenis en zielenmissie.

Dit betekent werken op 3 vlakken: persoonlijk, zakelijk en financieel.
Tijdens deze dagtraining komen onder andere de volgende zaken aan bod:

Geloof en vertrouwen

De huidige tijd is hét moment om te herbalanceren. Om je leven zo in te richten zoals je dat wilt. Hiervoor is geloof en vertrouwen in jezelf noodzakelijk. Succes in Balans is een eerste stap als je nog twijfelt aan jouw eigen kunnen. Succesvol ondernemerschap valt of staat namelijk met jouw mindset en overtuigingen. We gaan uitgebreid in op deze eerste belangrijke stap en we helpen je om van twijfel naar geloof en vertrouwen te gaan. Je bent het waard om op alle vlakken succesvol te zijn. 

De reis

We nemen je mee op reis naar rijkdom op alle vlakken. Hoe ziet dat er voor jou uit? Hoe leef jij jouw leven vanuit jouw zielenmissie? Hoe bouw  je een dienend bedrijf dat werkt voor jou? Hoet zet je je verscherpte intuïtie in om je doelen te bereiken? 
Als ondernemers hebben we veel meegemaakt. Onze inzichten over rijkdom op persoonlijk, zakelijk en financieel vlak delen we graag met je.

Actie!

Ondernemen is zaaien en oogsten. Een principe dat we in onze consumptiemaatschappij soms lijken te zijn kwijtgeraakt. Heb je nog niet het leven dat je graag wilt hebben? Zie dat dan als een uitnodiging om op reis te gaan. Geen probleem? Dát is pas echt een probleem. 

Wat het ook is dat je graag wilt veranderen – of het nu je bankrekening, je energieniveau of meer zingeving in je leven is – het vraagt om een andere manier van DOEN, maar vooral om een andere manier van ZIJN. In Succes in Balans nemen we je hier graag in mee, zodat je in je dagelijkse bestaan de gewenste veranderingen kunt maken. 

Financiële doelen

Dat de huidige tijd van Corona zoveel financiële slachtoffers maakt vraagt om een gedragsverandering rondom geld. We zijn teveel gericht geweest op de consumptie. Dit mag anders. Geld gaat niet over geld. Het is een middel om impact te maken en het geeft je de mogelijkheden om je leven zo in te richten zoals je het wilt. Zeker voor ondernemers die nu in de knel zitten op financieel gebied vraagt dit om een andere kijk op geld. 

Wij zien het regelmatig in onze trainingen dat ondernemers zingeving ten koste van een goede financiële basis laten gaan. We helpen jou om jezelf op financieel gebied een doel te stellen en we laten je zien hoe je dit doel stap voor stap kunt bereiken, zonder dat jouw gevoel van zingeving in het gedrang komt.

 

Vrijheid

Veel ondernemers zijn slaaf van hun eigen bedrijf, terwijl dat vaak juist niet de reden is waarom ondernemers ondernemer worden. We laten je zien hoe je met minder moeite ook succesvol kan zijn. 

In Succes in Balans nemen we dit onderwerp onder de loep en gaan we er een stap mee verder. We helpen je om je tijd en vrijheid meer centraal te stellen.

Jouw investering

Je betaalt slechts een bijdrage voor de werkelijke kosten voor het werkboek, koffie, thee, tussendoortjes en de lunch. Hierdoor kunnen wij jou deze unieke leerervaring aanbieden voor het bedrag van slechts € 49- (excl. BTW).

Om zo min mogelijk impact te maken op het milieu vragen we je zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen.

Samen staan we sterk en kunnen we meer. 

Wees hartelijk welkom!

Datum:

Donderdag 14 oktober 2021

Tijd:

van 10:00 – 18:00

Locatie:

LIVE in kleine setting. Boerenhoekstraat 34 te Made. 

onze studenten vertellen...
 

Met meer inzicht komt een verantwoordelijkheid.
Daarom zeggen veel mensen: "Doe mij maar geen inzicht."

~ Bas van Vugt
De hooggevoelige ondernemer
Scroll to Top

become unstoppable!