Een magische ervaring met de kracht van synchroniciteit

De Hooggevoelige Ondernemer loopt heel goed en het is tijd om het team verder uit te bouwen. Ik heb het drukker dan ooit en help non stop mensen met het realiseren van hun zielenmissie.
Picture of Bas & Mirna

Bas & Mirna

Levensgenieters. Partners. Investeerders. Ondernemers. Hoe kunnen we je helpen? #rijkdom.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]synchroniciteitIk lees het boek “de cirkel is rond” van Dr. Wayne Dyer. Ik heb het boek bijna uit als er een teken komt van het universum. Ik lees zojuist de laatste fase van het boek en van zijn leven. Dyer noemt een boek wat hij heeft geschreven: “STOP! Geen excuses meer!”

Een nieuwe fase, een verandering:

Er dient zich een nieuwe fase in mijn leven aan. De Hooggevoelige Ondernemer loopt heel goed en het is tijd om het team verder uit te bouwen. Ik heb het drukker dan ooit en help non stop mensen met het realiseren van hun zielenmissie. Ergens realiseer ik mij dat het tijd is om een nieuwe stap te maken en verder te groeien. Al een hele tijd wil ik schrijven voor een breder publiek. De titels van toekomstige boeken schieten door mijn hoofd en ik zie mezelf lezingen geven voor grote groepen over uiteenlopende thema’s. Ik WEET dat het tijd is voor een volgende stap in mijn leven. Er zit iets te wringen. De afgelopen paar weken heb ik gesprekken gehad met hele lieve mensen om het team te versterken en mijn levenswerk verder te verspreiden. Tot nu toe is het bij WETEN gebleven.

De 6 succesvragen die ik aan mezelf stelde…

Ik lees “De cirkel is rond”. Een onderdeel gaat over excuses en het uitbannen hiervan. Hierin neemt Dr. Dyer mij mee in zijn methode middels een aantal krachtige vragen. Ik pas deze techniek toe voor mezelf en de stap waarvan ik WEET dat ik deze wil zetten.

  • 1. Is het excuus waar? Antwoord: Nee, er is geen reden om aan te nemen dat ik dit niet zou kunnen.
  • 2. Waar komt het excuus vandaan? Antwoord: Van andere mensen…
  • 3. Wat levert het gebruik van dit excuus je op? Antwoord: Ik blijf er klein door waardoor ik lekker vast kan zitten in mijn eigen bekende comfortabele manier van doen waarin ik succesvol ben en die ik ken.
  • 4. Hoe zou mijn leven eruitzien als ik dit excuus niet langer zou gebruiken? Antwoord: Ik zou miljoenen mensen de tools geven om een leven in rijkdom te creëren vrij van angst en in de hoogste staat van bewustzijn.
  • 5. Kan ik een reden bedenken voor verandering? Antwoord: Ja, het verder vervullen van mijn zielenmissie.
  • 6. Kan ik de medewerking van het universum krijgen voor het loslaten van dit excuus? Antwoord: Ja, meer dan 1000%. Alle bronnen zijn voor mij beschikbaar, klaar om verder aan te boren. Hoe kan ik deze nieuwe manier van zijn steeds bekrachtigen? Antwoord: Door elke dag een nieuwe stap te nemen en mensen te laten delen met wat jij ervaart.

Ik word gedaan…

WOW! Dit is pas VOELEN en een super krachtige oefening. Ik besluit om het even los te laten en er later op te mediteren. Onze oudste zoon (12) roept of ik hem nog even welterusten kom zeggen. Ik ga naar zijn kamer toe en hij zegt dat hij heeft opgeruimd en zijn boeken heeft geordend. En daar ligt, bovenop de stapel: GEEN EXCUUS KINDERVERSIE VAN DR. WAYNE DYER. Ik houd het boek sprakeloos in mijn hand. Ik heb dit boek 5 jaar geleden aan hem gegeven om zijn leven meer vorm te kunnen geven. DANK JE WEL UNIVERSUM voor dit schitterende gebaar. We pakken samen het boek op en met tranen in mijn ogen begin ik hem voor te lezen. Waarom heb ik dit excuus? Waar kwam het excuus vandaan? Is het excuus waar? Hoe kan ik een excuus dumpen? WOW!! Het universum heeft mij een schitterende boodschap gegeven. Tijd voor de volgende stap…..

Na deze ervaring realiseer ik mij meer dan ooit dat synchroniciteit is iets dat je af kunt dwingen door de juiste dingen te doen op het juiste moment. Ik heb meer van dit soort momenten meegemaakt maar dit specifieke moment geeft mij een hele gave les mee die ik jou graag ook meegeef. Als je ervoor zorgt dat jij ALLES wat binnen JOUW mogelijkheden valt doet, doet het universum de rest. In het Succes in Balans weekend laten Mirna en ik je zien hoe wij dit soort toevalligheden in ons leven creëren. Vooral door in de juiste energie en status te zijn kun je synchroniciteit faciliteren.

Ervaar jij synchroniciteit in jouw leven? Graag hoor ik van jou in het reactieveld hieronder.

In het Succes In Balans weekend (klik op de link voor de eerstvolgende data) gaan we verder in op het creëren van rijkdom op alle vlakken. Een onderdeel hiervan is het definiëren van je emotionele rijkdom en het succesleven dat jij wilt. De keuze voor een hoge energie en het faciliteren van synchroniciteit spelen hierin een belangrijke rol. Meer info en aanmelden kun je hier vinden.

P.S. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hier onder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas van Vugt[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-1″][/vc_column][/vc_row]

0 0 stemmen
Article Rating

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Abonneer
Laat het weten als er
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Search

Over ons

hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x

become unstoppable!