Tijd, het nieuwe geld

Een verdieping over het thema geld en tijd en de correlatie tussen de twee. In deze blog gaan we hier graag dieper op in.
Tijdmanagement
Picture of Sven Veenstra

Sven Veenstra

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Vorige week schreef ik een blog over het planten van financiële voorspoed. We hebben hier heel veel reacties op gekregen waarvoor onze dank. Velen vroegen om een verdieping over het thema geld en tijd en de correlatie tussen de twee. In deze blog gaan we hier graag dieper op in.

Binnen De Hooggevoelige Ondernemer helpen we hooggevoelige ondernemers met het creëren van rijkdom op alle vlakken. Een onderdeel hiervan is het optimaliseren van de financiën. Het gekke is dat ons doel bij de financiën helemaal niet de financiën zelf zijn. Goede financiën gaat over het opbouwen van een leven waarin je veel tijd hebt om die dingen te doen die je wilt en die belangrijk voor je zijn. En dat terwijl je inkomsten (en dus je tijd!) blijven doorlopen…

Het doel is tijd:

Tijd is ons kostbaarste bezit. Ik denk dat het zaak is om er heel erg zuinig op te zijn en er goed op te letten. De vraag die je jezelf hierbij kunt stellen, is hoe je voortdurend meer tijd kunt creëren. De financiën zijn een zeer krachtige tool om meer tijd te scheppen. Doordat je er financieel goed voor staat, hoef je bijvoorbeeld nooit meer je tijd te ruilen voor geld, om maar eens wat te noemen. De financiën kunnen ervoor zorgen dat je de tijd hebt om de dingen te doen die je graag wilt, zonder je zorgen te maken over jouw financiële situatie en de bijbehorende rekeningen.

Hoe creëer je zoveel mogelijk tijd?

Natuurlijk allereerst door zo veel mogelijk werkzaamheden uit te besteden. Ten tweede door ervoor te zorgen dat je bezittingen gaat creëren die ervoor zorgen dat je veel vrije tijd over hebt. Dit betekent niet dat je niet meer wilt werken of ondernemen. Het betekent dat je échte vrijheid zult ervaren rondom het thema financiën. Het betekent ook dat je geen keuzes meer hoeft te maken om de rekeningen te betalen…

Zingeving zonder tijdgebrek:

Tenslotte nog dit. Veel hooggevoelige mensen vinden zingeving ontzettend belangrijk en willen hier ook tijd voor vrijmaken. Ook voor ons is zingeving van groot belang. Door je tijd als centrale factor te zien, zul je alleen maar meer tijd vrijmaken voor het opbouwen van (financiële) systemen zodat je zoveel tijd als je wilt kunt investeren in het opzetten van goede doelen en/ of het ondersteunen daarvan. Juist omdat de financiën goed geregeld zijn, kun je het je permitteren om hier tijd voor vrij te maken.

Hoe belangrijk is tijd voor jou in jouw leven? Is dit belangrijk?

Dan nodig ik je van harte uit om naar het LIVE Succes IN Balans weekend te komen. Hier helpen we je met het definiëren van een goede financiële basis voor jou. Financiële rijkdom is niet weggelegd voor een selectief groepje mensen. De mogelijkheid is er voor iedereen.

In het Succes in Balans Workshop (klik op de link voor de eerstvolgende data) helpen we je met het creëren van rijkdom op alle vlakken. Op persoonlijk, zakelijk EN financieel gebied. Vanuit de inzichten en tools die je tijdens dit weekend krijgt, is het makkelijker om tijd te creëren.  Meer info en aanmelden kun je hier vinden.

Graag hoor ik van jou in het reactieveld hieronder.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas van Vugt[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-1″][/vc_column][/vc_row]

0 0 stemmen
Article Rating

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Abonneer
Laat het weten als er
4 Comments
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoi Bas,

Ik had je masterclass graag gevolgd.
Jammer dat het in de ochtend is, voor mij zijn de ochtenden niet haalbaar.

Hi Nathalie,
Op youtube staat er een replay:).

Groetjes,
Bas

Hm. Gratis tools mooi.9,94 mooie prijs. Alleen is ook dat geld op dit moment niet vrij te maken . Hoe daar mee om te gaan?Geld lenen mag niet want we zitten in schuldsanerings fase. Geld maken kunnen we ff niet alle reserves zijn op of gaan naar schuldeisers. Kriegel van te worden. Maar uitschrijven dan?Leer ik weer niks.
Er is belastinggeld terug. Maar ook daar mag je niks van zelf gebruiken zeggrn ze terwijl er belastingvrije beslagvoet bedrag is. Wanneer je werkt mag je dat geld wel zelf besteden. Wanneer je in schuldsaneringsfase zit moet je dat straks gaan verantwoorden voor je uberhaupt in de schuldsanering mag komen.Vreemde boel. Op deze
Wijze komen we geen stap verder.
Wie weet de juiste weg hierin? Wel willen groeien maar geen toestemming hebben frustreert in deze op hoge mate.

Hi Monique,

Ik geef je gratis toegang tot het product.

Knuf,
Bas

Search

Over ons

hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

4
0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x

become unstoppable!