Vier het leven

Picture of Bas & Mirna

Bas & Mirna

Levensgenieters. Partners. Investeerders. Ondernemers. Hoe kunnen we je helpen? #rijkdom.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]vierenVorige week schreef ik een blog over serieuzeritis. Hier hebben we veel reacties op gekregen waarvoor onze grote dank. Het is een thema dat onder veel hooggevoelige mensen leeft. In deze blog bouwen we verder aan het weghalen van serieuzeritis. Een krachtige tool hiervoor is het vieren van het leven.

Wat is jouw laatste succes?

Wellicht een rare vraag om deze blog mee te beginnen, maar ik ga ‘m toch stellen…

Wat is het laatste succes dat jij hebt gecreëerd?

Ik nodig je uit om je antwoord op deze vraag eens op te schrijven. Veel mensen zijn vaak gericht op de toekomst en het bouwen van de toekomst. Hierdoor vergeten ze het heden.

Het kan verlammend werken als je altijd maar bezig zijn met het volgende succes en je niet stil staat bij de successen die je NU in jouw leven hebt.

Kijk nog eens naar het succes dat je zojuist hebt opgeschreven. Verbind jezelf opnieuw met het gevoel dat je kreeg toen je dat succes bereikte. Hoe voelde je je toen je dit succes behaalde? Vanuit dat gevoel nodig ik je uit om dit succes (alsnog) te gaan vieren. Dit kun je doen door iets kleins voor jezelf te kopen of om bijvoorbeeld iets leuks te gaan doen met je gezin. Het vieren van je successen is belangrijk, omdat het in het brein een chemische reactie in werking zet die je meer momentum geeft om successen in de toekomst te behalen.

Dankbaarheid:

Vanuit deze staat van zijn, vanuit het succes en het vieren van het succes, wil ik je vragen om verbinding met je hart te maken. Verbind jezelf met je hart en voel de dankbaarheid die het realiseren van het succes met zich meebrengt. Dankbaar zijn is voor mij persoonlijk heel erg belangrijk. Elke avond voor het slapen gaan vraag ik onze jongste kinderen: “Waar ben jij vandaag blij en dankbaar om?” Op die manier focus ik hun energie op de dingen die goed zijn gegaan en die met positieve energie gepaard gaan. Deze positieve energie nemen ze dan als het ware mee in hun slaap. Zelf schrijf ik elke avond voordat ik ga slapen op waarvoor ik die dag dankbaar ben.

Levensstijl:

Op het moment van schrijven van deze blog zit ik in het Middellandse Zee-gebied. Ik hou ervan om te genieten van het leven dat zich voor mij openbaart en dat aan mijn voeten ligt. Een onderdeel hiervan is het ervaren van een levensstijl die mij de vrijheid geeft om die dingen te doen die ik leuk vind, wanneer ik dat wil en met wie ik dat wil. Dat is voor mij echte kwaliteit van leven. Dat geeft zo’n enorme bruis dat ik met positieve verwachting uitkijk naar het volgende enerverende moment in mijn leven. Zonder los te laten dat het leven zich in het nu afspeelt en dat het belangrijk is om in het nu te genieten van alles wat is.

Hoe vier jij het leven? In het Succes In Balans Weekend helpen we je om het leven te creëren dat jij wilt. Op persoonlijk, zakelijk EN financieel gebied. We gaan verder met het creëren van rijkdom op alle vlakken en het opbouwen van een zingevend bedrijf dat dienend is aan jou en dat jou in staat stelt om het leven maximaal te leven EN te vieren. .

Klik op de link voor het eerstvolgende Succes In Balans Weekend.

======================================

AANMELDEN SUCCES IN BALANS TRAINING

======================================

Hoe vier jij het leven?

Graag hoor ik van jou in het reactieveld hieronder.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hier onder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas van Vugt[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-1″][/vc_column][/vc_row]

0 0 stemmen
Article Rating

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Abonneer
Laat het weten als er
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Search

Over ons

hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x

become unstoppable!