Vrouwelijke kracht bij financiële onafhankelijkheid

Picture of Mirna den Reijer

Mirna den Reijer

Moeder van 4. Levenspartner van Bas. Onderneemster vanuit hart en ziel. Helpt ondernemers met de creatie van een gezonde winst op alle vlakken.

Ik geloof in geluk, overvloed, rijkdom op alle vlakken, vrijheid, de Goddelijke leiding, in het goede doen en in alle zegeningen van het leven. Zegeningen zijn er op alle vlakken; persoonlijk, zakelijk en financieel. Ook geloof ik in de vrouwelijke kracht als het gaat over financiën. Vrouwen beschikken namelijk over een oerkracht en die intuïtieve kracht is immens. Juist bij financiën mag je die kracht als vrouw aanspreken.

Vrouwelijke kracht

Wanneer je je als vrouw verbindt met jouw oerkracht en dit loslaat op jouw financiën, dan krijg je echt een verschil in de geldcirculatie. Allereerst voor jezelf, maar op grotere schaal ook voor de wereld. En die verandering voor de wereld – en voor de mensheid in zijn geheel – is nodig. Dat is de reden waarom ik doe wat ik doe: vrouwelijke ondernemers in hun kracht zetten. Ik help ondernemende vrouwen om hun vrouwelijke kracht te omarmen en hun waarde te laten voelen. Ik help ze om ook op die vrouwelijke kracht te vertrouwen. Een belangrijk aspect daarvan is, dat je als vrouw durft te ontvangen en dat wat je ontvangt weer in liefde doorgeeft.

Je bent het waard om te ontvangen. Juist om de wereld en de mensheid te dienen, mag de geldcirculatie niet stoppen. Geld is niet vies; het is een middel om de wereld mooier en beter te maken. Geld maakt zeker niet gelukkig, want echt geluk zit in jezelf. Het is een keuze om gelukkig te zijn. Geld maakt die keuze wel makkelijker.

Maak het verschil

Wanneer geld in handen is van vrouwen dient het geen ego. Het dient de vrouwelijke kracht om impact te maken. Om echt een verschil te maken in het leven van anderen. Durf jij echt een verschil te maken? Durf jij echt jouw vrouwelijke kracht te laten spreken en durf jij op te staan om jouw geld vanuit intuïtie, passie en liefde te laten stromen?

Elk bedrijf heeft een geldcirculatie. De geldcirculatie van de vrouwelijke ondernemer heeft zoveel power, juist omdat het gedragen wordt door positieve, krachtige en liefdevolle dienstbaarheid. Als jouw bedrijf een succesvolle, betekenisvolle geldcirculatie in de wereld zet, dan creëer je op alle vlakken echt een verschil.

Veel vrouwelijke ondernemers vinden dat hun business gaat om hun missie en hun passie en vinden het moeilijk om daar geld aan te koppelen. Het is een uitdaging om goed geld te vragen voor het product of de dienst die zij leveren. Herken je dat bij jezelf ook? Realiseer je dan, dat wanneer je dit wel zou doen, je meer impact kunt maken. Het begint met dat je het jezelf waard vindt om financiële onafhankelijkheid te bereiken. Vanuit dat punt kun je met jouw unieke leiderschap jouw impact verder vergroten.

In 12 stappen transformeren

Om je te helpen in dit transformatieproces, heb ik een 12-stappenplan opgezet. Hieronder deel ik de stappen in het kort.

Stap 1: Bepaal jouw ideale leven

Hoe ziet jouw ideale leven eruit? Waar ben je? Wat doe je? Waarom doe je wat je doet? Deze reis begint met jouw focus en jouw keuze of je het jezelf waard vindt om dat leven te creëren.

Stap 2: Zorg voor een vastomlijnd doel

Wat is jouw doel? Waar werk je aan? Wat wil je bereiken?

Stap 3: Zorg voor een vastomlijnd plan

Als je je doel helder hebt, welke stappen ga je dan nemen om dat doel te bereiken?

Stap 4: Heb vertrouwen

Geloof in jezelf, in je vrouwelijke kracht en in je plan. Alleen dan zul je je doelen realiseren.

Stap 5: Zorg voor een visueel beeld

Zorg ervoor dat je een concreet totaalplaatje hebt van hoe jouw doel eruit ziet. Als je het echt voor je ziet, kun je namelijk bewust en onbewust veel makkelijker overgaan tot de manifestatie van je doel.

Stap 6: Houd vol

Het gezegde luidt: “De aanhouder wint!”. Dat is niet voor niets. Succesvolle mensen staan altijd 1x meer op dan dat ze vallen. Opgeven is geen optie.

Stap 7: Durf!

Behoor jij tot de 90% of tot de 10%? Kijk naar wat 90% van de mensen doet en doe dan het tegenovergestelde. Daar is een flinke dosis lef voor nodig, maar met de nodige moed maak je echt het verschil.

Stap 8: Creëer een olifantenhuid

Een olifantenhuid is dik en kan tegen een stootje. Dat is precies wat je nodig hebt wanneer je jouw grootse doelen nastreeft en focus wilt houden. Er zullen mensen op je pad komen die het niet met je eens zijn of die je op andere gedachten willen brengen. De dikke huid heb je dan nodig om kritiek en niet-ondersteunende opvattingen van je af te laten glijden. Een regel die mij hierbij helpt, is dat niks persoonlijk is. Als anderen kritiek leveren op jou of op wat je doet, dan zegt dat namelijk niets over jou, maar alles over degene die de kritiek over jou uit. Let that sink in for a moment :-).

Stap 9: Dans met de angst

In het transformatieproces krijg je geheid te maken met angst. Leer om te dansen met die angst. Elke dag een dansje en de angst geeft zich gewonnen.

Stap 10: Verhoog jouw financiële intelligentie

Om financiële onafhankelijkheid te bereiken, is het een must dat je je verdiept in jouw financiën. Investeer in jouw kennis over financiën. Belangrijk is dat jij jouw eigen geldmanager bent.

Stap 11: Gebruik de kracht van ontvangen

Om financieel onafhankelijk te worden, is de kracht van ontvangen essentieel. Durf daarom de juiste prijs te vragen, te verkopen EN te ontvangen. Alleen dan zul je vooruit komen op jouw weg.

Stap 12: Leer te jongleren

Als ondernemende vrouw heb je vaak meerdere rollen te vervullen. Niet alleen die van onderneemster, maar mogelijk ook die van partner, moeder, vriendin en/of dochter. Belangrijk is om die verschillende ballen in de lucht te houden, op een manier die goed voelt voor jou. Zorg dat jij de kapitein bent op jouw schip en dat je op persoonlijk, zakelijk en financieel vlak jouw eigen koers bepaalt.

Succes in Balans Dagtraining

Mocht je behoefte hebben aan een volgende stap, dan kijken wij er naar uit om samen met jou te werken in een kleinschalige setting tijdens onze dagtraining Succes in Balans.

In deze training helpen we jou om een volgende stap te maken met de creatie van een rijk leven op alle vlakken. Op persoonlijk gebied helpen we jou om jouw missie meer in de wereld te zetten. Zakelijk betekent het dat je geld gaat verdienen met jouw passie. Of anders gezegd: betekenisvol en winstgevend ondernemen. Financieel hebben we het over de Euro’s die je voor je kunt laten werken om een overvloedig leven op te bouwen. Je betaalt slechts 49 Euro ex BTW voor lunch en cursusmateriaal.

>>> Hier ga je direct naar Succes in Balans <<<

Wie weet, tot binnenkort!

Liefs,
Mirna

0 0 stemmen
Article Rating

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Abonneer
Laat het weten als er
2 Comments
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mooie blog Mirna!! Vrouwelijke kracht>>>>>>scheppende kracht!!
Onafhankelijkheid en de financiële intelligentie, een must ;))
Alvast bedankt voor jullie steun in mijn €-proces, wordt alsmaar duidelijker!
Ingrid

Search

Over ons

hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

2
0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x

become unstoppable!