Werkgeluk, bestaat dat voor de hooggevoelige ondernemer?

Vanuit mijn ervaring zijn er 5 punten heel essentieel voor het werkgeluk van de hooggevoelige ondernemer. Deze 5 punten behandelen we vandaag in deze blog.
Picture of Bas & Mirna

Bas & Mirna

Levensgenieters. Partners. Investeerders. Ondernemers. Hoe kunnen we je helpen? #rijkdom.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]werkgelukZeker! Is ons antwoord. De hooggevoelige ondernemer in zijn kracht ervaart meer dan werkgeluk en geeft het door. Daarmee maakt de hooggevoelige ondernemer de wereld een stukje mooier.

Vanuit mijn ervaring zijn er 5 punten heel essentieel voor het werkgeluk van de hooggevoelige ondernemer. Deze 5 punten behandelen we vandaag in deze blog.

1. Mensen helpen hun beste eigenschappen te benutten

Hooggevoelige ondernemers willen graag heel veel mensen helpen. Als je jezelf als hooggevoelige ondernemer richt vanuit jouw beste versie op het naar boven halen van de beste versie van jouw klant dan ben je niet aan het werk. Dan vlinder je vanuit kracht door het leven en creëer je het leven zoals jij het wilt.

2. Echt iets toevoegen aan de wereld

Als hooggevoelige ondernemer wil je echt iets toevoegen aan de wereld. Je wilt betekenisvol ondernemen. Je wilt een maatschappelijk probleem vastpakken en oplossen en zo de wereld een stukje mooier maken. Met de euro’s die je verdient help je jezelf en anderen, zo is er ruimte om euro’s weg te geven en de wereld te verbeteren.

3. Voldoende uitdagingen creëren

Uitdagingen zijn voor jouw als hooggevoelige ondernemer een belangrijk element. Je hebt uitdagingen op diverse vlakken. Jouw uitdagingen zijn ook heel persoonlijk. De uitdagingen zorgen ervoor dat je niet verveeld raakt en dat jij vanuit passie en kracht werkgeluk ervaart. Sommige mensen noemen dit ook wel het kwijt kunnen van hun creativiteit in hun bedrijf. Kijk waar je heel blij van wordt en hoe dat je dat in je onderneming op de juiste manier kunt toepassen. Er zijn altijd dingen die je als minder zult ervaren in je onderneming, doe die dan als eerste en plan daarna direct iets waar je blij van wordt. Of kijk wat je kunt uitbesteden. Dat biedt ruimte voor de uitdaging. Stap ook regelmatig uit je comfortzone daarmee creëer je ook uitdagingen. Hierdoor groei je.

4. Goede onderlinge relaties onderhouden

Je zult herkennen als hooggevoelige ondernemer dat het contact met anderen top is als het je beiden iets brengt. Ben dus kritisch met wie je samenwerkt en met wie je iets onderneemt. Zorg vóór elk klantencontact dat jij je energie afschermt, zodat jouw energie bij jou blijft en niet wordt meegenomen door je klant. Onderlinge relaties kunnen juist je energie een boost geven.

5. Een eerlijke en rechtvaardige behandeling ervaren

Hooggevoelige ondernemers kunnen niet of moeilijk tegen onrecht. Belangrijk is dat alles eerlijk en rechtvaardig verloopt. Ben dan ook duidelijk naar jouw klanten wat jij van ze verwacht en wat ze van jou kunnen verwachten. Zorg altijd voor een eerlijke en duidelijke communicatie. Geef hierbij ook aan de ander en zeker ook aan jouw klant aan dat jij  het uitgangspunt van de samenwerking bent. Regel nummer 1 hierbij is dat NIETS persoonlijk is. Levert een klant kritiek terwijl jij zeker weet dat jij alles hebt gegeven besef dat dit dan niet persoonlijk is. Het zegt meer over jouw klant dan over jezelf.

Heb jij moeite met het realiseren van werkgeluk? Dan nodig ik je van harte uit om naar het Succes IN Balans weekend te komen. In het Succes In Balans weekend helpen we je heel graag met het creëren van rijkdom op alle vlakken. Persoonlijke en financiële rijkdom maar natuurlijk ook zakelijke rijkdom en het creëren van een zinvolle werkinvulling.

Klik op de link voor het eerstvolgende Succes In Balans Weekend.

 

======================================

AANMELDEN SUCCES IN BALANS TRAINING

======================================

Hoe realiseer jij werkgeluk?

Graag hoor ik van jou in het reactieveld hieronder….

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hier onder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas van Vugt

Bewaren[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-1″][/vc_column][/vc_row]

0 0 stemmen
Article Rating

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Abonneer
Laat het weten als er
4 Comments
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bas,ik wil graag het boek bestellen maar gireer niet digitaal.Ik heb al eerder gemaild.Wil je een factuur sturen? Jantsje Dekker Westhaven 54 2801pm te Gouda.www.paracelsusgouda.nl

Mooi stukje Bas,ik herken veel zaken.Jantsje Dekker

Search

Over ons

hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

4
0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x

become unstoppable!