jouw waarde
Picture of Mirna den Reijer

Mirna den Reijer

Moeder van 4. Levenspartner van Bas. Onderneemster vanuit hart en ziel. Helpt ondernemers met de creatie van een gezonde winst op alle vlakken.

Het mooiste avontuur dat je kunt aangaan, is de creatie van winst op alle vlakken vanuit hart en ziel. Waar je op dit moment staat, is het resultaat van wie je bent. Wat je hebt en wat je doet, hangt af van wie je verkiest te zijn. Verander jouw rijkdom van binnen en jouw rijkdom op alle vlakken verandert volledig met je mee.

Een verandering in balans maak je op alle vlakken door krachtig ondernemen, krachtig zijn, krachtig doen en krachtig hebben. De wereld heeft behoefte aan ondernemende, krachtige, bewuste en betekenisvolle ondernemers. Leiders van de nieuwe tijd die impact creëren en vanuit hart en ziel winst creëren voor zichzelf en voor de wereld. Ze maken het verschil voor zichzelf en voor de ander in de wereld. Ze hebben een wereldse missie.

Hoe maak je het verschil? Hoe creëer je winst op alle vlakken vanuit hart en ziel? In deze blog geef ik je 7 tips voor winstgevend ondernemen vanuit betekenis.

Tip 1: Let op je cijfers

“Ik heb niets met cijfers en ik ben niet goed in rekenen”. “Sturen op cijfers? Ik haat cijfers”. “Wat ik met mijn onderneming wil, is gewoon mensen helpen”. Dit soort opmerkingen hoor ik heel vaak van hooggevoelige ondernemers. Herken je dit ook bij jezelf?

Mijn mening? Ik vind dit echt B.S.. Het zijn verhalen die je jezelf vertelt. Verhalen die er zijn om je brein te saboteren om maar niet tot concrete acties over te gaan. Ik ben van mening dat het juist goed is om te werken vanuit de cijfers en daarin je intuïtie te laten spreken. Op die manier kun je juist je doelen en je winst op alle vlakken bereiken.

Cijfers geven inzicht

Kom jouw cijfers echt onder ogen. Werp een blik op jouw echte winst. Het gaat niet alleen om jouw financiële cijfers. Het gaat om alle cijfers. Jouw zichtbaarheidscijfers op de socials, cijfers die jij jezelf zakelijk en persoonlijk geeft. Cijfers zijn een symbool. Winst op alle vlakken vertegenwoordigt niet alleen vrijheid, maar ook rust, comfort en overvloed. Jouw cijfers zijn een symbool voor de economische toestand van je bedrijf.

Als je bloed onbelemmerd door je lichaam stroomt, ben je ‘gezond’. Zo dient ook jouw winst te stromen. Winst is als het bloed dat door je aderen stroomt. Als jouw winst vrijelijk in jouw leven circuleert, dan ben je financieel gezond. Dus maak een connectie met de cijfers en houd je cijfers frequent bij.

Dit betekent dat er veel meer is dan alleen de financiële winst. Dat is slechts de output van het gehele proces. Napoleon Hill zegt het altijd zo mooi in zijn boeken: ”Kennis alleen trekt geen geld aan”. Er is dus meer nodig. Praktische plannen? Die kunnen leiden tot meer geld als output. Je cijfers kennen betekent in die zin dus óók de cijfers kennen van je planmatige aanpak in jouw ondernemerschap, mocht dat er zijn J. Het gaat immers om de juiste dingen op het juiste moment te doen. Anders verlies je kracht en verspil je veel waardevolle energie.

Tip 2: Balans

Winst in Euro’s is nooit het doel op zich. Het gaat om winst op alle vlakken. Het gaat om het juiste evenwicht tussen persoonlijke, zakelijke en financiële winst. Winst op alle vlakken geeft rust, vreugde en levensgeluk.

Ik zelf riep heel lang, dat ik in balans wilde zijn en ik vroeg me af hoe ik alle ballen in de lucht kon houden. Totdat ik besefte dat balans zich alleen afspeelt in mijn mind. Ik wilde mijn leven als ondernemer apart houden van mijn leven als vrouw, als moeder, als partner. Alleen dat is onmogelijk, omdat ik als persoon één leven heb en alles daarin zit vervat.

Toen ik dat zo ging zien en voelen, viel ook het schuldgevoel weg. Het gaat om in het moment zijn. Ben ik bij de kids, dan ben ik bij de kids en zijn mijn laptop en telefoon uit. Ben ik aan het werk, dan ben ik vol aan het werk. Soms moeten de kids dan even iets voor zichzelf doen. Als je uitlegt waarom, is het voor iedereen duidelijk.

Ik ben een leukere mama en partner als ik mijn missie leef dan wanneer ik alleen maar aan het zorgen ben. Het is belangrijk kinderen dat uit te leggen, dan is er geen strijd. Balans is een keuze in mijn mind. Zo ervaar ik het en zo maakt het mijn leven in het nu een stuk leuker en relaxter.

We maken elke minuut een keuze. Een keuze om vooruit te gaan, een keuze om achteruit te gaan of een keuze om een stap op zij te zetten. Niks mis mee, als je maar bewust bent van welke keuzes je maakt. Schuld is een energie die je sowieso weerhoudt en die niemand beter maakt. Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Wees je bewust van de keuzes die je maakt. Daarmee maak je impact op het op leven van een ieder. Je mind is daarbij de ondersteunende factor om uitdagingen aan te gaan en kans te pakken. Als vrouwen oordelen we te hard over ons zelf en kijken we te vaak naar wat er niet is, terwijl als we kijken in liefde naar wat er wel is, groeien we en maken we stappen vooruit.

Tip 3: De juiste intentie

Kies elke dag bewust voor jouw winst en jouw cijfers. Mooie mantra’s die je hiervoor kunt toepassen, zijn bijvoorbeeld:

“Vandaag kies ik voor liefde”

“Vandaag kies ik voor geluk”

“Vandaag kies ik voor succes”

“Vandaag kies ik voor winst op alle vlakken”

Je bewuste geest is de kapitein op het schip. Hij commandeert, hij zet de koers uit en hij dient de juiste bevelen te geven, evenals de juiste opdrachten aan je onderbewuste. Gedachten en voorstellingen die al je ervaringen vormgeven. Gebruik daarom nooit de uitdrukkingen “Dat kan ik me niet veroorloven” en “Dat kan ik niet”. Je onderbewustzijn houdt je eraan en zorgt ervoor dat je nooit geld krijgt of het vermogen ontvangt of het succes behaalt dat je wilt behalen.

Geloven

De wet waaraan het leven gehoorzaamt, is de wet van het geloven. Een geloof is een gedachte in je geest. Geloof daarom in de zaken die je kunnen genezen, inspireren en je kracht verlenen het succes op alle vlakken te creëren. Dat wat je in je hart gelooft, zal in je leven tot uiting komen. Verander je gedachten en verander je lot. Verander je gedachten en verander je pad. Jouw pad naar rijkdom op alle vlakken. Zo breng jij een verandering in balans aan.

Wees niet benauwd om jezelf te verzekeren dat rijk-zijn echt je geboorterecht is. Je onderbewustzijn zal je aanspraken altijd honoreren. Dus zorg ervoor, dat je meer wilt dan ‘net genoeg om rond te komen’. Je wilt op alle vlakken rijkdom creëren en  functioneren als een doorgeefluik. Maak je vertrouwd met rijkdom op alle vlakken en je groeit bewust en onbewust verder.

Je bent financieel meer dan gezond. Geld is een verschijnsel, geld is energie. Geld gehoorzaamt het natuurverschijnsel van eb en vloed en er zal altijd genoeg zijn voor jou en je naasten. Veroordeel geld niet, want iets dat je afkeurt, krijgt vleugels en vliegt weg. Maak geld ook niet tot een afgod. Het is een symbool, het is een verschijnsel, het is energie. Je bent hier voor een leven in balans met rijkdom op alle vlakken. Dit betekent dat jou al het geld dat je nodig hebt, ter beschikking behoort te staan.

Maak geld verdienen nooit tot je enige doel, maar leef vanuit purpose, leef vanuit betekenis. Straal en verspreid jouw kracht. Armoede is geen deugd, het is een geestelijke aandoening, het is een geestelijke onbalans. Bevrijd je hiervan. Je bent hier op aarde om in overvloed te leven. Herhaal voor jezelf met regelmaat: “Ik hou van winst, ik creëer elke dag meer en meer winst alle vlakken”.

Tip 4: Soulpower first

Laat je hart en ziel spreken, daar liggen de antwoorden op al je vragen. Dat is natuurlijk één van de fundamenten van spirituele groei: luisteren naar je hart, bewust zijn van wat je wilt en vanuit daar vragen wat je wilt.

Je bent op een missie, een missie vanuit hart en ziel. Waar je ook bent, je maakt meer dan ooit het verschil. Jouw missie is meesterlijk en elke dag zet je een stap in de manifestatie van jouw missie. Jouw missie groeit en bloeit vanuit de verbondenheid met alles. Je manifesteert alles wat jij wilt vanuit het geheel. Je bent verbonden. Alles vormt zich vanuit het samen: ik ben, omdat wij zijn. Het vormt een fantastische flow, als vanzelf, waardoor alles mogelijk is.

Je bent op alle vlakken vol vertrouwen; persoonlijk, zakelijk EN financieel. Vanaf nu en elke dag ligt jouw focus op kansen. KANSEN! Je focust op rijkdom op alle vlakken vanuit hart en ziel. Jij bent klaar voor rijkdom op alle vlakken vanuit hart en ziel. Jij bent klaar voor je innerlijke kracht op deze mooie reis. Je omarmt je innerlijke kracht met liefde en vanuit daar doe je alles wat nodig is om rijkdom op alle vlakken te manifesteren.

Je bent volledig verbonden vanuit hart en ziel en je voelt de flow van de liefde. Jij bent liefde. Je innerlijke kompas is 100% gefocust op rijkdom op alles vlakken, op jouw persoonlijke, zakelijke en financiële succes in de wereld. Je ben een relaxte, succesvolle, krachtige ondernemer en jouw leven verloopt op alle vlakken steeds moeitelozer. Het leven geeft je steeds meer balans, energie, vreugde en vervulling. ‘Life is a gift’ en jouw dankbaarheid daarvoor is immens groot.

Je hebt maar 1 keuze en dat is het mooiste avontuur in je leven echt voor 100% aan te gaan. De creatie van winst op alle vlakken vanuit hart en ziel! Het grote geheim voor succes op alle vlakken is het vermogen om in contact te treden met de krachten van je onderbewustzijn en die vrij te maken. Maak de beslissing om deze kracht in liefde te omarmen.

Tip 5: Dankbaarheid voor winst op alle vlakken

Dankbaarheid is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het is een bron voor rijkdom op alle vlakken. Dankbaarheid voedt onze positiviteit en rijkdom op alle vlakken wordt weer gevoed door positiviteit.

Dankbaarheid en positiviteit brengt jou dat je relaxter, gelukkiger, krachtiger, energieker, gezonder en rijker leeft op alle vlakken. Besef dat alles wat je aandacht geeft, groeit.

Tip 6: Vertrouwen

Voor een moeiteloze manifestatie is het van groot belang dat je het jezelf waard vindt om het ideale leven te leiden zoals jij dat wilt leiden. JIJ BENT HET WAARD.

Maak impact en geniet ervan in volle teugen. Kijk naar wat er wel is en geniet ook van de imperfectie. Jouw levenspad is geen kwestie van geluk, maar het is een optelsom van de keuzes die je dagelijks maakt. Is jouw keuze krachtig, vanuit je zijnskracht? Is jouw keuze positief?

Tip 7: Een winstplan

Een winstplan slaagt alleen als je er vol geloof en vertrouwen aan werkt. Kies voor jouw specialisatie. Maak een bewuste keuze en geef daarbij je cijfers echt de nodige aandacht. Als je met winst kiest, kies je er niet alleen voor jezelf te verrijken, maar dat je bevorderlijk werkt voor de wereld als geheel.

Maak een winstplan met gevoel. Winst gaat in de basis om vrijheid die je krijgt om je tijd in te delen zoals jij dat wilt. Dat je vrij bent om te kiezen met wie je wilt werken, waar je wilt werken en wanneer je wilt werken. De vrijheid om jouw Euro’s te creëren op een manier die jij wilt. Vrijheid om jouw gezinsleven en werkleven te combineren zoals jij dat graag wilt.

Veel ondernemers beginnen vanuit het principe vrijheid en maken een vliegende start. Ze willen van betekenis zijn voor de wereld en zeker ook voor hun gezin. En dan komt de realiteit. Hard werken, uurtje factuurtje, geen systeem en de energie brandt op.

Start en onderneem niet als een kip zonder kop. Onderneem en leef met een winstplan op alle vlakken, persoonlijk, zakelijk en financieel, zodat je echt het leven creëert zoals jij dat wilt.

Hulp nodig voor meer winst?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de vormgeving van jouw winstplan? Je kunt altijd een losse winstplan-dag boeken. Dan plannen we je in zodra er plek is. De investering hiervoor bedraagt € 495,- exclusief BTW.

Mocht je gebruik willen maken van de speciale eenmalige introductiemogelijkheid die we op dit moment hebben rondom onze nieuwe Hooggevoelig Ondernemen Business Community EN wil je aan de slag met het verbeteren van jouw winst? Word dan lid van onze Community en kies voor optie ‘VIP”. Hierbij krijg je het winstplan tijdelijk cadeau :). Deze actie loopt nog tot eind augustus.

Op jouw winst!

Harte groet,
Mirna

0 0 stemmen
Article Rating

Rijkdom op alle vlakken creëren gaat soms gemakkelijk, maar meestal is het een gevecht van groei. De groei die Mirna en ik ervaren, geven we heel graag aan jou door. Dat hebben we tot onze missie mogen maken. Sta je hiervoor open? Dan nodig we je heel graag uit om eens kennis met ons te komen maken tijdens Business Meaning Booster.

Meer informatie over het Weekend (en aanmelden) kun je hier vinden.

DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk, door op de Tweet, Like, Share of Google+ knoppen hieronder te klikken, zodat ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Heel veel succes op JOUW weg naar JOUW potentieel.

Bas & Mirna

Jouw mening telt...

Abonneer
Laat het weten als er
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Search

Over ons

hooggevoelig ondernemen - De hooggevoelige ondernemer

Betekenisvol ondernemen. Geld als bijproduct van succes. Vanuit jouw unieke talent en zielenmissie. #Rijkdom.

Download en bekijk gratis:

  1. Case Study – Hoe familie- en zakenleven te combineren
  2. 25 Business Tips
  3. 12 Sleutels voor Succes in Balans

Volg ons

Recente artikelen

Reserveer jouw (GRATIS) TICKET!

Hoe goed zou jij je voelen als je de volgende stap zou kunnen maken naar emotionele, zakelijke of financiële rijkdom?
Tijdens het Succes In Balans Weekend krijg je tips, strategieën en tools om de volgende stap te maken in het creëren van rijkdom op alle vlakken. Het enige dat je betaalt, is een bijdrage in de kosten die we maken voor de zaal, uitgebreide lunch, koffie, thee en het werkboek dat je ontvangt.

Je leven inrichten zoals je écht wilt? 

Dat is voor ons de ultieme balans! Vanuit wie je bent, met betekenis en in overvloed ondernemen. Het leven hoeft geen struggle te zijn. Toch?!? Althans niet permanent;). De uitdagingen die we als mens allemaal meemaken? Daar liggen onze groeikansen. 

Groei als ondernemer betekent groeien als bedrijf én financieel. Is er iets in je leven waarmee je aan de slag wilt? Wees welkom in het Succes In Balans Weekend. Daarin helpen we ambitieuze ondernemende mensen met de creatie van rijkdom op alle vlakken vanuit hun unieke krachtige essentie. We geven je handige tips en praktische tools om rijkdom op zakelijk, financieel EN persoonlijk vlak te creëren.

Wie weet, tot dan!

0
Wil je je gedachten met ons delen? Laat hier een reactie achter.x

become unstoppable!